New Balance KAWHI 2 “New Money” – Pénz és csillogás

Kawhi Leonard idén még egyetlen percet sem játszott az NBA-ben sérülése miatt, azonban Jack Harlow segítségével az All-Star hétvégén bemutatták legújabb saját névvel fémjelzett cipőjét, amely nem más, mint a Kawhi 2. Ha szeretnél többet megtudni a cipőről, akkor kattints a továbbra.

Kinézet

Közvetlen elődjéhez az OMN1S-hez hasonlóan, – amelyet Leonard saját néven viselt szériája előtt viselt- , a KAWHI 2 „New Money” az első együttesének a színvilágát tükrözi. Hűvös zöld borítja a cipő felülső és talpának nagy részét. Megkapta a korábban debütáló FitWeave Lite dizájnt, ami egy új szőtt textil. Kívül krém és fényes arany díszítések adnak teljes összképet. A sarok körül az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozata jelenik meg, valamint a különböző korokból származó „100” felirat. Leonard viszonylag tartózkodó személyiség hírében áll, de az NBA-karrierje során szerzett pénz, valamint a pályán kívüli erőfeszítései hangosak és ezt szerették volna megmutatni.

New Balance - Kawhi 2 "New Money"

New Balance – Kawhi 2 „New Money”

Megjelenés

Az új modell március 19.-én jelent meg Észak-Amerikában 160 dolláros áron, ami mai árfolyamon 53.000 Ft-ot jelent. Mivel jelenleg a világ ellátási lánc problémákkal küzködik, így Európába, főként Magyarországra nagyon nehezen jutnak el az új kosaras cipők, így a beszerzése nem egy egyszerű feladat, hacsak nem Amerikában élsz. Egyedül a New Balance magyarországi oldalán találtuk meg, de rendkívül hiányos méretsorral, mivel a hiány miatt nem tudják rendesen pótolni a készleteket, így érdemes visszacsekkolni néha az oldalra vagy figyelni a hazai viszonteladók oldalait, hogy náluk mikor várható.

Vélemény

A cipő rendkívül egyedi dizájnt kapott. Nekem kifejezetten nem tetszik, se a kinézete, se a színhasználat, de az biztos hogy van annyira különleges, mint Leonard maga.

New Balance - Kawhi 2 "New Money"

New Balance – Kawhi 2 „New Money”

New Balance KAWHI 2 „New Money”

Megjelenés: 2022.03.19. (Amerikán kívül az ellátási lánc problémái miatt egyelőre nem tudni)

Ár: $160

Stílus kód: BBKLSNM2

New Balance - Kawhi 2 "New Money"

New Balance – Kawhi 2 „New Money”

Kép- és Hírforrásunk a Sneakernews volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Rita szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, incredible blog format! How long have you been running a blog for? you make running a blog glance easy. The entire glance of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
  • ↕ You mined 39 001 Dollars. Gо tо withdrаwаl > https://forms.yandex.com/cloud/65c1e6d62530c20251194cd0/?hs=952084a8912313d7d9d1df93aed40932& ↕ szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    e16tr6
×