Yeezy Knit RNR BT ’Sulfur’ – milyen az új Yeezy csizma?

Ye (korábban: Kanye West) 2021 végén sem okoz csalódást a sneakerheadeknek, hiszen a Yeezy az ismert modellek csomó új színállása mellett ismét több újdonsággal érkezik. Most ismét droppol egy csizma is, mely a Yeezy Knit RNR BT ’Sulfur’ nevet kapta. És hogy mit lehet tudni róla? Katt a tovább-ra!

Ezt a cikket Bea még blogger padawanként írta, és ezzel a cikkel is gyűjtötte a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Utáljuk vagy imádjuk?

Mint tudjuk a Yeezy mostanában több újdonsággal is érkezett, az új színállások mellett több izgalmas modellt is bejelentett. Ilyen volt például az idén szeptemberben megjelent Knit RNR ’Sulfur’ mamuszcipő is. Most ennek a továbbgondolását láthatjuk csizmaként! Érdekes egyébként, hogy hosszú szünet után ez már a második Yeezy csizma, ami a közelmúltban droppolt: a NSLTD BT november elején jelent meg.

Yeezy Knit RNR BT 'Sulphur'

Yeezy Knit RNR BT ‘Sulphur’

A most debütált darabot már 2020-ban bemutatták a Yeezy szokásos évi bemutatóján, és már YE lábán is lencsevégre kapták, mégis az újdonság erejével hatott. A csizma egyébként egy könnyed és vagány kinézettel bír. Mivel a Knit RNR alját kapta, így egy kényelmes darabra számíthatunk. Szinte nevezhető a Knit RNR téliesített verziójának is, hiszen ugyanaz a séma, csak a szár rész az, ami új, illetve egy vastagabb talp rész. Színskáláját tekintve egy bohémebb darab, a sárga dominanciájával és a barnás-kékes szár résszel.

Yeezy Knit RNR BT 'Sulphur'

A sneaker november 13-án droppolt a yeezysuply.com-on, az ára pedig 400 dollár. Mi már kíváncsian várjuk, hogy milyen más színállásokban jelenik meg, és hogy felkapják-e. Annyi biztos, hogy ez ismét egy elég megosztó sneaker kaptunk Ye-től. Csakúgy, mint a másik Yeezy csizma, ez is elég sok negatív kommentet kapott, már a megjelenésének bejelentése után. Te mit gondolsz: utálod vagy imádod?

A Yeezy Knit RNR BT talpa

A Yeezy Knit RNR BT talpa

Kép- és hírforrásunk Sneaker News és a Highsnobiety voltak.

BKilyén

Számomra a cipő nem csak lábbeli, hanem szenvedély.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×