Yeezy Knit RNNR – mamusz reloaded?

A Yeezy Knit RNNR valószínűleg ugyanannyira felborzolta a sneakerheadek kedélyét, mint korábban a Foam RNNR. Úgy tűnik, hogy Kanye és az adidas a papucsok világa után a mamuszokét is forradalmasítani szeretné, részletek a tovább után!

Yeezy Knit RNNR

A Yeezy Knit RNNR (ejtsd Knit Runner) sneaker első ‘Sulphur’ névre hallgató színállása szeptember 23-án droppolt a yeezsupply.com weboldalon. Az elsőre (és másodikra is) meglepő megjelenésű cipő szerintem nem is annyira a „zoknicipők” sorát gyarapítja, mint például a Balenciaga Speed Trainer vagy néhány évvel ezelőttről az adidas NMD City Sock, hanem nyitott egy vadiúj kategóriát, a „mamusz-sneakerekét”.

A cipő felsőrésze kétszínű kötött anyagból áll: a nagyobb része meleg sárga, a felső részen pedig krémszínű. A belebújós résznél oldalt található a méretjelzés. Ez a kötött borítás egészen a középtalpig lehúzódik és egy vékony, sűrűn recézett járótalp határolja.

Yeezy Knit RNNR

Yeezy Knit RNNR

A fogadtatás természetesen most is elég vegyes volt, a rajongók és a haterek is felvették pozíciójukat, minden esetre a resell árak azt mutatják, hogy az érdeklődés megvan: a 200 dollárért droppoló cipőt mérettől függően 500 és 1500 euróért lehetett beszerezni a StockX-en néhány nappal a drop után. Valószínűleg további színállások megjelenésével ez az árszínvonal mérséklődni fog – bár az is igaz, hogy az OG színek mindig kitüntetett szerepben vannak és jobban tartják az árukat azután is, hogy további cw-k jelennek meg a modellből.

Neked hogy tetszik, te hordanád?

Yeezy Knit RNNR

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×