Antetokounmpo nyílt lapokkal játszik a Nike új kollekciójában

Antetokounmpo lépői eddig sem a monokróm vonalat követték, viszont a Nike-val és az UNO-val történő együttműködésének gyümölcse minden eddigit felülmúl. Kíváncsi vagy mit sikerült összehoznia ennek a szokatlan triónak? Kattints a továbbra a részletekért!

Ezt a cikket Kitti blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

A legújabb 3×3-as válogatott

Legyen szó egy nyaralásról a haverokkal vagy egy unalmas sulis óráról, mindannyiunk kezében pörögtek már egy UNO paklinak a lapjai. A kártyajáték elsöprő sikerének 50. évfordulóját pedig nem mással, mint a Nike-val ünnepli. Az együttműködés magában is elég ütős lett volna, azonban a két céghez a Milwaukee Bucks kiscsatára, Giannis Antetokounmpo is beszállt, hogy megalkossák ezt az elég színesre sikerült kollekciót.

nike-uno-antetokounmpo-collab-1

Antetokuonmpo x Nike x UNO

Színkavalkád

A kollekció részeként 7 új sneakerrel gazdagodhatunk majd, melyek színállása a kártyajáték már jól ismert színeiből tevődik össze. A gyűjtemény részét képezi az Air Force 1 közkedvelt sziluettje, a megosztó megjelenésű Offline Mule és Antetokounmpo saját modellje, a Zoom Freak 3-as is, nem kevesebb, mint 5 különböző cw-ben. A 4 alapszín mellett Giannis egy mintás darabot is tervezett, melyet a “Wild Card” motívumai díszítenek. Úgy tűnik az tervezés közben is pont úgy repkedtek az ötletek, mint a haverod kezéből a +4-es kártyák.

nike-uno-antetokounmpo-collab-4

Főszerepben a színek

Az elmaradhatatlan extrák

A gyűjtemény széles spektrumon mozog, hiszen a 3 különböző modell mellett textilekkel és egy egyedi kártyacsomaggal is megleptek minket. A sapkák és a pólók is ugyan azt a vonalat követik színek terén, mint az előbb említett sneakerek, viszont ezen kívül nagyon ötletesen elhelyezték rajtuk Antetokounmpo mezszámát is UNO kártyákkal illusztrálva. Az együttműködés egy kis extrával is kecsegtet az igazi társas-fanok számára, hiszen a játékgyártó cég Giannis nevével fémjelzett kártyapakliját is piacra tervezi dobni a közeljövőben. A játék különlegessége, hogy egy teljesen új lappal bővül: a játékosok  kényszeríthetik egymást, hogy “eladják” a lapot. Ez az igazi “steal”, nemde?

nike-uno-antetokounmpo-collab-2

A ruhadarabokra is ráfeküdtek a tervezők

Betekintés a kulisszák mögé

Antetokounmpo a tegnapi nap folyamán teaselte közönségét Instagram oldalán is a legújabb gyűjteményéről:

Mikorra várható a drop?

A kollekció megjelenésére az elkövetkező hónapokban lehet számítani a Nike hivatalos honlapján,  a kártyajáték pedig már November 11-től elérhető lesz a Mattel Creations oldalán, amit ide kattintva tudtok elérni! 

nike-uno-antetokounmpo-collab-3

Aprólékos részletek sem maradtak el

Addig is olvass többet Giannis előző sneakeréről, vagy olvasd el előző cikkünket ITT a blogon! 🙂

Forrásunk a @nicekicks volt.

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×