Air Jordan 1 Low „SNKRS Day”

Nyakunkon az SNKRS app újabb születésnapja, amit a Nike csapata idén sem hagy szó nélkül. A napokban be is jelentettek egy egyedi Air Jordan 1 Low-t, ami legfrissebb hírek szerint az egyik első „ajándék” lehet. Csekkoljátok a részleteket a tovább után!

Észre sem vettük, hogy a hatalmas Travis x Fragment hype közepette másfél hetes távolságba került a sneakerheadek pirosbetűs ünnepe, a SNKRS day. A Nike eddig csak kevés információt szivárogtatott ki az augusztus nyolcadikai eseményről, azonban a korábbiakhoz megszokott módon, excluse és early access-ek és számos meglepetés raffle várható. Köztük érkezik a legújabb AJ 1 Low „SNKRS Day” színállás is, ami várhatóan igen limitált darabszámban kerül majd a szerencsésekhez. A világos felsőrész és a leopárdminta már korábban is sikert sikerre halmozott, kétségkívül kiemelkedik a mostanában megszokott vibráló színállások közül. Az árazás még nem került nyilvánosságra, azonban a viszontealdóknál nem lesz majd érmes keresgélni, SNKRS app exkluzív lesz a megjelenés.

Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

Air Jordan 1 Low „SNKRS Day”

Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

Air Jordan 1 Low "SNKRS Day"

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ecommerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome blog structure! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. The whole glance of your web site is wonderful, as well as the content! You can see similar: najlepszy sklep and here ecommerce
×