adidas YEEZY BOOST 350 V2 „Mono Ice” és „Mono Clay”

Tavaly már összeszedtük nektek az addig megjelent összes Yeezy 350 v2 színállást, de a modell népszerűsége azóta sem csökkent. Sőt, legújabb „Mono Ice” és „Mono Clay” színállásaival csavartak is egyet a tervezők a jól megszokott dizájnon. Csekkoljátok a részleteket a tovább után!

Mi lesz az adidas nagy húzása 2021-re? Yeezy 450, 1020 vagy 1050? Á dehogy. A német vállalat nem feledkezett meg aranytojást tojó „tyúkjáról” és négy új, „Mono” színállást jelentett be Yeezy 350 v2-es modelljéhez a közelmúltban. Ezekből most kettő, a „Mono Ice” és „Mono Clay” kapott néhány pofásabb fotót, a színállások úttörői lehetnek a „hogyan frissítsünk egy régi designt úgy, hogy ne változtassuk meg semmi lényegi dolgot rajta” vonalnak. Mind a kék mind a narancs változaton visszaköszön az újszerű lyukacsos, áttetsző sziluett és kétség sem férhet hozzá: vinni fogják mint a cukrot. A két cw június 21-én fog droppolni a megszokott 220 dolláros/eurós áron, melytől a hazai viszonteladói árak -sajnos- jóval eltérhetnek.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Ice" és "Mono Clay" adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Ice" és "Mono Clay" adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Ice" és "Mono Clay" adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Mono Ice" és "Mono Clay"

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×