Klasszikus színek térnek vissza – Jordan 1 Mid ‘Hyper Royal’

Klasszikus színek térnek vissza – igaz, ezúttal a „kistesó” ölti magára a Jordan széria egyik legikonikusabb színkombóját. ‘Hyper Royal’ néven tér vissza a jól ismert kék-fekete CW, melyet az 1-es Jordan Mid verziója kapott meg. Részletek a tovább után!
Az egykor “lenézett” Mid mára már-már gyűjtői darabbá nőtte ki magát. Köszönhetően többek között annak is, hogy olyan klasszikus színállásokban jelenik meg, mint a prominens Bred, a Chicago vagy akár ezúttal a Royal színei – melyek aztán elképesztő resell árakon pörögnek tovább.
Az eredeti Royalhoz képest persze vannak kisebb eltérések, a legszembetűnőbb talán a fekete outsole az eredeti kék helyett, és persze a Jumpman logó a nyelven, ami klasszikusan minden Mid 1-es esetében váltotta a Nike Air címkét. Érdemes lesz tehát sietni, hiszen ma droppolt, a szokásos 120 dolláros árcímkével! Nálatok felérheti egy jó Mid színállás a klasszikus High modellek tekintélyét? Vagy az utód sosem lesz igazi trónörökös?

Jordan-1-mid-hyper-royal-1 Jordan-1-mid-hyper-royal-2 Jordan-1-mid-hyper-royal-3 Jordan-1-mid-hyper-royal-4 Jordan-1-mid-hyper-royal-5

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Josefa szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic blog format! How long have you been running a blog for? you make blogging glance easy. The full look of your site is wonderful, as neatly as the content! You can see similar here dobry sklep
×