Air Jordan 4 Taupe Haze – biztos nem Travis keze van benne…?

Az Air Jordan 4 Taupe Haze sneakerről a legeslegelső benyomásod, hogy „gyanúsan” barna. És mivel a barna gyakorlatilag Travis Scott „nemhivatalos színe” lett, ezért ez a Jordan IV ’Taupe Haze’ ugyanabba a kategóriába tartozik, mint az AJ1 Dark Mocha. De vajon ebben is Travis keze lenne? Részletek a tovább után!

Nos, ennek a színállásnak hivatalosan semmi köze a houstoni rapperhez, de szerintem első pillantásra mindannyiunknak eszébe jutott, hogy esetleg Cactus Jack keze van a dologban. Pedig tényleg nem.

A sneaker felsőrésze több és más figyelemreméltó részletet is rejt azon kívül, hogy barna. A legnagyobb része hasított bőr, de az orron egy fényesebb, töredezett panel szúrható ki.

Amúgy van még egy hasonlóság a Mochával, ennek a sneakernek is tolódik a release dátuma, január végéről február 27-re csúszott át, 200 dolláros áron droppol. Neked van Négyesed? Behúznád?

Air Jordan 4 Taupe Haze - release: február 27.

Air Jordan 4 Taupe Haze – release: február 27.

Kép és hírforrásunk a Sneaker News volt.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • najlepszy sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you been blogging for? you make running a blog look easy. The full look of your website is great, let alone the content material! You can see similar here dobry sklep
  • Áron szerint:

    Csak a nike snkrs appon fog droppolni?

×