Jordan 1 Mid „Metallic Gold”

Újabb egyes Jordan színállás droppol, de most a Mid rajongótábor lehet elégedett. Csekkoljátok a legújabb metálos arany változatot a tovább után!

Őszintén szólva nem vagyok egy Mid fanatikus, mindig is a High kistesójaként tekintettem rá, olyan ja, ja, Jordan 1, de na. Ez az érzés azonban az idei évben elkezdett megváltozni bennem, méghozzá nem véletlen: a Dunkok robbanását követően a Nike egyértelműen ráfordult a Mid-ek újrapozícionálására is, számos egyedi, mégis csodaszép színállás jelent meg a közelmúltban. Ezt a sort erősíti a legújabb, „Metallic Gold” cw is. Erőteljes aranyozott sarok és oldalsó elemek, kontrasztos fekete és fehér színekkel ellensúlyozva. Egy dolog biztos: ezzel a lépővel nem fogsz beszürkülni a hétköznapokba. A kezdőár a szokásos 125 dollár/euró, túl nagy kapkodásra viszont talán nem kell majd számítani, a cipő november harmincadikán droppol majd a Nike honlapján.

Jordan 1 Mid "Metallic Gold"

Jordan 1 Mid „Metallic Gold”

Jordan 1 Mid "Metallic Gold" Jordan 1 Mid "Metallic Gold"

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog format! How lengthy have you been running a blog for? you make blogging look easy. The full look of your site is magnificent, as smartly as the content! You can see similar here sklep
×