Nike x Sacai Vaporwaffle – Az új Sacai őrület?

Hosszú várakozás után a mai napon, november 6-án érkezett meg a Nike és a Sacai Vaporwaffle kollaborációja. Elsőként a párizsi divathéten láthattuk, de végre a SNKRS app-on is megjelent két színállásban. Egyik a kék-piros-fehér “Sail”, másik a fekete-fehér “Black”. Sajnos a zöld-sárga és bordó-bézs színállásokra még várnunk kell, de ahogy az eredeti waffle-nél is tapasztaltuk, valószínűleg hamarosan érkeznek. A megjelenés részleteit a tovább után találod!

Ezt a cikket Máté blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

Nike Sacai Vaporwaffle "Black"

Nike Sacai Vaporwaffle „Black”

Az inspiráció és az eredet

A sziluett az ikonikus Pegasus és az innovatív Vaporfly modelleket ötvözi. A cipő fő vonásai a korábbi Sacai kollaborációkhoz híven a dupla talp, dupla fűző, és dupla pipa, azaz Swoosh. A Waffle nevet pedig a gofrimintás talp miatt kapta. Ha érdekel az első Nike és Sacai kollaboráció sztorija, itt megnézheted.

Unreleased Nike Sacai Vaporwaffle

Unreleased Nike Sacai Vaporwaffle

Méretezés

A hírek szerint a cipő nagyjából true to size, tehát a méretezésnél a szokásos Nike méreteteket vagy fél mérettel nagyobbat ajánlanak.

SNKRS és további megjelenések

A retail ár 180 euró volt, és a Nike raffle keretein belül sorsolta a lehetőséget, hogy megvehessük a cipőt. További retail-erek az Endclothing, a Sneakersandstuff, a BSTN, és a Naked voltak. Többen kaptak SNKRS-en early access-t, azaz napokkal korábban férhettek hozzá a cipőhöz. Mostanában ez nem az első példa ilyenre, ezért a hasonló megjelenéseknél érdemes lesz figyelni, hátha kaptok értesítést az exkluzív hozzáférésről.

Mit gondolsz az új Nike x Sacai lépőről? Lesz olyan jó mint a korábbiak?

Nike Sacai Vaporwaffle "Sail"

Nike Sacai Vaporwaffle „Sail”

imate

Számomra az élet és egy sneaker szépsége is a részletekben rejlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×