Boldog szülinapot, Tapsi Hapsi!

Bizony már nyolcvanadik évét tapossa a világ legsikeresebb nyuszija, Tapsi Hapsi. A sztárrá vált mesefigura a kerek évforduló apropóján születésnapi ajándékként kapott egy Converse kapszulakollekciót. A tovább után mutatjuk az ünnepi darabokat.

NYOLCVAN ÉVE SZTÁR

Nyolcvan éve annak, hogy a Warner Bros  „A Wild Hare” című animációs rövidfilmjében színre lépett a Bolondos dallamokkal sztárrá vált Tapsi Hapsi. A szürke nyuszi azóta igazi ikonná nőtte ki magát. Az 1940-től 1964-ig tartó időszakban több, mint 150 animációs filmben kapott szerepet, de feltűnt játékfilmekben videójátékokban, televíziós sorozatokban, képregényekben, sőt még a Warner Bros logójában is. Nincs ember, aki ne tudná ki ő. A ’90-es évek generációja leginkább a „Space Jam- Zűr az űrben” című 1996-os klasszikusból ismerik, melyben Michael Jordan is főszerepet játszott. Tapsi Hapsi az elmúlt nyolcvan évben amerikai börleszk kulturális ikonja lett. Utóbbi értelmében az sem meglepő, hogy a Hollywood-i hírességek sétányán is saját csillaggal büszkélkedhet.

Tapsi Hapsi csillaga a Hírességek sétányán

Tapsi Hapsi csillaga a Hírességek sétányán

BUGS BUNNY X CONVERSE

Ezúttal három népszerű Converse modell képezi a kapszulakollekciót. Ünnepi köntöst kapott a Chuck Taylor All Star, a Chuck 70 és a Pro Leather. A cipők mindegyikén másként jelenik meg kedvenc nyuszink, a nyomatok, a felvarrók és az anyaghasználat is mind-mind együtt alkotják a nagy egészt.

A TELJES KOLLEKCIÓ

Az All Star és Chuck 70 modellek a jeles alkalomra nyuszis nyomatokkal és felvarrókkal egészültek ki. A klasszikus piros, fekete és fehér színeken megjelenő motívumok a „kevesebb néha több elvet követik”. A két Chuck 70 Bugs Bunny ikonikus képeit kapta díszítésül, melyből egyik még a Warner Bros logojában is több ízben megjelent. Az All Star pedig igazi időutazásra repít minket, hiszen a nyuszi ábrázolásának evolúcióját egészen a kezdetektől mutatja be.

Chuck Taylor All Star és Chuck 70

Chuck Taylor All Star és Chuck 70

Tapsi Hapsi evolúciója a filmvásznon

Tapsi Hapsi evolúciója a filmvásznon

...és a Converse ünnepi All Starján

…és a Converse ünnepi All Starján

A harmadik Chuck 70 hangsúlyos nyomat helyett, csak egy kis nyuszi hímzést kapott a sarokrészre, azonban a plüsshatású anyag használat mind színben, mind tapintásban a Looney Tunes sztárját idézi. A Pro Leather szintén minden hivalkodást mellőz itt szintén a sarokpanelen jelenik meg egy répa motívum, valamint a már Tapsi Hapsival összeforrt „What’s UP Doc?” felírat is ünnepi köntöst ad a cipőnek.

Teljes az ünnepi kollekció

Teljes az ünnepi kollekció

A kollekció október 27-től a Converse webshopján lesz elérhető.

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The whole glance of your site is great, as neatly as the content material! You can see similar here e-commerce
×