Nike SNKRS Day 2020 – hőség várható hétvégén

A SNKRS applikáció európai megjelenésének évfordulójára 2020-ban is egy dedikált napot szán a Nike. A korábbi évekhez hasonlóan idén is durva heat lesz ezen a napon a sokak által jól ismert appban. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen felhozatalra és milyen extra meglepetésekre lehet számítani az idei SNKRS Day-en, akkor katt a továbbra!

Egy kis SNKRS Day történelem

Az első SNKRS Day 2018-ban debütált, kifejezetten Európában, és idén augusztus 8-án már harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Első évben nagy meglepetésnek számított, hogy az év legizgalmasabb sneakereit restockolták. A szerencsések olyan lépőket húzhatta be, mint például a Parra Air Max 1-es, több Off-White darab az eredeti „The Ten” kollekcióból, vagy például a nagyon ritka Sean Wotherspoon féle 1/97-es Air Max, viszont idén ez már egy hagyomány, úgyhogy fel kell készülnünk az elsöprő hőségre. ?

2018-as SNKRS DAY - ez alapján érzékelhető a színvonal

2018-as SNKRS DAY – ez alapján érzékelhető a színvonal

Na de mire számíthatunk idén?

Természetesen előre nem tudhatjuk biztosra, hogy mivel készül a Nike csapata, de azért sejtéseink lehetnek. Feltűnhetnek többek között az Off-White AJ5-ösök és AJ4-esek, Travis Scott és Off-White SB Dunkok, különböző AJ1 színállások, mint az obsidian vagy a ‘85, de akár a Ben & Jerry féle Chunky Dunky is. Ezen kívül behúzhatunk pár Sacaii-t is, Stussy kollabokat, de egy Strangelove Dunk beszerzése sem kizárt.

OW Dunks

OW Dunks

Air Jordan 1 - Obsidian

Air Jordan 1 – Obsidian

És mi az ami már biztos?

Ezek persze csak találgatások, de ami biztos, hogy a párizsi sneaker rajongóknak idén nagyobb esélyük lesz nyerni. A városban úgynevezett “Stash Spot”-ok lesznek elrejtve és aki megtalálja ezeket, az különböző exclusive megjelenésekhez férhet hozzá. De nem kell aggódnia azoknak sem akik nem Párizsban élnek, hiszen a Stashed nemrég közzé tett egy elég érdekes videót arról, hogy a SNKRS appon belül is bukkanhatunk meglepetésekre szombaton.

View this post on Instagram

Some more information regarding SNKRS DAY 2020. We reversed the SNKRS App and found interesting hints like 'Buried Treasures' hidden in the code. Besides that, Nike sent out some SNKRS DAY exclusive Air Max 1's which have an interesting box that hints at the 'Scratch Off Hunt'. You'll have to look around in the app for random sneakers and pages for scratch-able images that might just unlock some of 2019's most limited and hyped releases. This is just the start. We expect to get A LOT more information next week, it's still a little early. Stay tuned and FOLLOW if you're ready to finally get some W's! We made this video to showcase what could happen, we still don’t know which sneakers are restocking.

A post shared by Stashed SNKRS ?? (@stashedsnkrs) on

2020 SNKRS Day exclusive

Idén nem csak a restockok miatt lesz érdekes a SNKRS Day, hanem az exclusive Air Max 1-esek miatt is. Eddigi infók szerint két színben lesznek elérhetőek és az anyaghasználaton és a korábban nem látott cw-ken kívül egyéb „extrákat” is felsorakoztatnak. Ilyen „extra” a “8 8 20“ felírat a cipő sarkán, ami a dátumra utal és a SNKRS app ritkán látott üzenete a “GOT ‘EM” tag a talpbetéten , amik még különlegesebbé teszik ezt a klasszikus lépőt.

SNKRS Day exclusive - Air Max 1

SNKRS Day exclusive – Air Max 1

Σ

Mindenkinek sok szerencsét és kevés “L”-t kiván a sneakerbox csapata, kommentben pedig jöhetnek a válaszok, hogy ki melyik 2020-as megjelenés restockjának örülne a legjobban.

Hír és képforrásunk a Just Fresh Kicks volt.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×