Nike SNKRS Day 2020 – hőség várható hétvégén

A SNKRS applikáció európai megjelenésének évfordulójára 2020-ban is egy dedikált napot szán a Nike. A korábbi évekhez hasonlóan idén is durva heat lesz ezen a napon a sokak által jól ismert appban. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen felhozatalra és milyen extra meglepetésekre lehet számítani az idei SNKRS Day-en, akkor katt a továbbra!

Egy kis SNKRS Day történelem

Az első SNKRS Day 2018-ban debütált, kifejezetten Európában, és idén augusztus 8-án már harmadik alkalommal kerül megrendezésre. Első évben nagy meglepetésnek számított, hogy az év legizgalmasabb sneakereit restockolták. A szerencsések olyan lépőket húzhatta be, mint például a Parra Air Max 1-es, több Off-White darab az eredeti „The Ten” kollekcióból, vagy például a nagyon ritka Sean Wotherspoon féle 1/97-es Air Max, viszont idén ez már egy hagyomány, úgyhogy fel kell készülnünk az elsöprő hőségre. ?

2018-as SNKRS DAY - ez alapján érzékelhető a színvonal

2018-as SNKRS DAY – ez alapján érzékelhető a színvonal

Na de mire számíthatunk idén?

Természetesen előre nem tudhatjuk biztosra, hogy mivel készül a Nike csapata, de azért sejtéseink lehetnek. Feltűnhetnek többek között az Off-White AJ5-ösök és AJ4-esek, Travis Scott és Off-White SB Dunkok, különböző AJ1 színállások, mint az obsidian vagy a ‘85, de akár a Ben & Jerry féle Chunky Dunky is. Ezen kívül behúzhatunk pár Sacaii-t is, Stussy kollabokat, de egy Strangelove Dunk beszerzése sem kizárt.

OW Dunks

OW Dunks

Air Jordan 1 - Obsidian

Air Jordan 1 – Obsidian

És mi az ami már biztos?

Ezek persze csak találgatások, de ami biztos, hogy a párizsi sneaker rajongóknak idén nagyobb esélyük lesz nyerni. A városban úgynevezett “Stash Spot”-ok lesznek elrejtve és aki megtalálja ezeket, az különböző exclusive megjelenésekhez férhet hozzá. De nem kell aggódnia azoknak sem akik nem Párizsban élnek, hiszen a Stashed nemrég közzé tett egy elég érdekes videót arról, hogy a SNKRS appon belül is bukkanhatunk meglepetésekre szombaton.

https://www.instagram.com/p/CDUdpuzpeRz/

2020 SNKRS Day exclusive

Idén nem csak a restockok miatt lesz érdekes a SNKRS Day, hanem az exclusive Air Max 1-esek miatt is. Eddigi infók szerint két színben lesznek elérhetőek és az anyaghasználaton és a korábban nem látott cw-ken kívül egyéb „extrákat” is felsorakoztatnak. Ilyen „extra” a “8 8 20“ felírat a cipő sarkán, ami a dátumra utal és a SNKRS app ritkán látott üzenete a “GOT ‘EM” tag a talpbetéten , amik még különlegesebbé teszik ezt a klasszikus lépőt.

SNKRS Day exclusive - Air Max 1

SNKRS Day exclusive – Air Max 1

Σ

Mindenkinek sok szerencsét és kevés “L”-t kiván a sneakerbox csapata, kommentben pedig jöhetnek a válaszok, hogy ki melyik 2020-as megjelenés restockjának örülne a legjobban.

Hír és képforrásunk a Just Fresh Kicks volt.

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×