IKEA EFTERTRADA kollekció: öltözz IKEÁba!

Az utóbbi években jónéhány meghökkentő kollaborációval találkozhattunk divatmárkák, designerek illetve a fashion világától meglehetősen távol eső cégek között – gondoljatok csak a DHL x Vetements kollekcióra… Az IKEA alaposan kivette a részét ebből a trendből, de most a collabok után saját ruhákat is piacra dob – csekkold a tovább után hogy sikerültek és hol szerezhetők be!

IKEA EFTERTRADA cuccok

Az „EFTERTRADA” kollekció egy pólót, kapucnis pulcsit, esernyőt, bevásárótákát, törülközőszettet és vizespalackokat tartalmaz. A legtöbb cucc fehér, a jellegzetes IKEA kék-sárga színekkel kiegészítve.

IKEA EFTERTRADA - a teljes kollekció (ruhák, esernyő, törülköző, vizespalack)

IKEA EFTERTRADA – a teljes kollekció (ruhák, esernyő, törülköző, vizespalack)

Termékcímke és logó

Az ökopamutból készült pólóra és kapucnis pulóverre került vonalkódos minta passzol legjobban az eddigi hasonló kollabok által megszokott stílushoz, leginkább a korábbi „blokkos” szőnyegre emlékeztet. Elől amúgy a mindenki által ismert BILLY könyvespolc címkéje van, a hátán pedig az IKEA klasszikus logója és felirata.

Ha esetleg hozzájutsz egy ilyen pólóhoz vagy pulcsihoz, akkor vigyázz ha hátat fordítasz a többi vásárlónak, mert tuti megkérdezik majd, hogy merre találják a textilosztályt 😀

IKEA EFTERTRADA

IKEA EFTERTRADA

Ezt ne keresd (Buda)Örsön vagy Soroksáron…

Elég messzire kell utazni ahhoz, hogy leehessünk egy ilyen vonalkódos IKEA-s pólót az IKEA-s hotdogból lecsöppenő a ketchuppal, ugyanis az EFTERTRADA kollekció kizárólag a tokiói Harajuku áruházban jelenik meg július végén. És ez nem véletlen, hiszen ez a japán főváros egyetlen belvárosi IKEA üzlete, a megszokottnál jóval kisebb alapterülettel és a nagy külvárosi „doboz” IKEA áruházaktól eltérő koncepcióval.

Kép- és hírforrásunk a Hypebeast volt.

Korábbi IKEA collabok

Az IKEA a fashion x „sosemgondoltadvolna” trendnek egy jelentős szereplője: 2017-ben közismert kék FRAKTA táskájukat a Balenciaga „lekopizta” 2100 dolláros verzióban, szinte felrobbant az internet és a kreátorok egy csomó designer és luxus- és sima használati terméket raktak összes újra a FRAKTA kék polipropilén anyagából, legyen szó a Balenciaga Speed Trainerről, Yeezy 350-esről, de még maszk is készült belőle.

IKEA Frakta DIY cuccok

IKEA Frakta DIY cuccok

IKEA Markerad

Az IKEA Markerad kollekcióját immáron hivatalosan, Virgil Abloh-val közösen hozta össze. Ezek a lakberendezési tárgyak itthon is elérhetők voltak – ha még nem láttad a budapesti IKEA áruházban a release napján készült vlogunkat, vagy csak újraélnéd ezeket az „emlékezetes” pillanatokat, akkor nézd meg 😀

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×