Stylecheck – powered by StyleDependent

Újabb hónap, újabb stylecheck és ezúttal a magyar Sneaker Community arcaiból csemegézgettünk, hogy megnézzük mit is viselnek az itthoni srácok és lányok. Sok egyedi és király Instagram oldallal találkoztunk, szóval érdemes lesz itt maradni, követni a sorozatot és a továbbra kattintani!

Sok részen keresztül eddig nem igazán szerepeltek itthoni outfitek, de most bemutatok Nektek néhány elég erős stílusú Insta-bloggert! Több részt is olvashattok ezentúl, ahol további embereket mutatok be az oldalról összegyűjtve.

Mi is az a StyleDependent?

Ha nem hallottatok volna még a @styledepndt nevű oldalról, akkor néhány szóban bemutatnám.

2019 februárjában (azelőtt, hogy a @sneakerboxhu tagja lettem) indítottam el ezt az Instagram oldalt, méghozzá azért, hogy összegyűjtsem az itthoni kultúra rajongóit és konkrétan a szereplőit. Mindemellett értesülhettek a minket érintő rendezvényekről, megjelenésekről és nem mellesleg az öltözködésetekhez is meríthettek inspirációt! Tavaly óta több, mint 410 posztunk volt és ez napról-napra, hétről-hétre csak gyarapodik, hála Nektek a sok tartalomért 🙂

Több, mint egy év távlatából kijelenthetem, hogy egy remek kis visszatérő táborunk alakult ki, rengeteg támogatást és elismerést kaptunk, amit szeretnénk folytatni ugyanígy és ilyen tempóban, ahogy eddig tettük Vikivel.

Stylecheck

Tekinthetjük ezt a részt egy „új évad” kezdetének, amiben rögtön magasra tették a lécet a srácok!

Felesleges is többet beszélni, kezdjünk bele!

Skate to Skate – @chris_frn

Ferenczi Krisz a KRG oszlopos tagja és aki követi a csoportok életét az is biztosan találkozott már a nevével. Tudni lehet, hogy birtokolta például az adidas 3D technológiával ellátott cipőjét, ami a világon extrán limitált kiadású volt, emellett pedig ismertebb emberek is felkeresték már, ha szükségük volt egy cipőre vagy akár egy Virgil x Ikea szőnyegre.

https://www.instagram.com/p/BuMTAiRh-Hi/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ez a kép teljesen futurisztikus és Amerika vibe-ot ad számomra.

Egy Jordan 1 SBB 2.0-át visel ezen a képen, ami nagyot megy azzal a Palace Bulldog pulcsival és a zip-es fekete nadrággal.

A cipőnek szinte hihetetlen ára van mérettől függetlenül, de én a saját 41-es méretemben néztem utána (és ezentúl az összes részben így lesz), szóval ebben a méretben az utolsó eladás 1500$, vagyis ~475 000 Ft-ért történt. Írjátok meg, hogy Nektek a három verzió közül, melyik tetszik a legjobban!

A felsőre visszatérve szintén eltérő árakon mozog, hiszen több szín is létezik belőle, amik nagyjából 30 000 Ft-tól kezdődnek. Ha érdekelne Titeket, akkor Palace Bunning Bulldog néven kereshettek magatoknak!

Insta: @chris_frn

Vibes – @darina_dobrovitz

Lányok, Ti ma Dobrovitz Darina szettjéből meríthettek inspirációt. Róla tudni kell, hogy Nike és Jordan rajongó, amit az instája is remekül visszaad, ja és a szalagavatóján is egy 4-es Jordanben keringőzött, szóval tényleg egy sneakerhead csajról van szó és mikor kigondoltam, hogy kik kerülnek ebbe a sorozatba, biztos voltam, hogy mindenképp Ő képviseli majd a hölgyeket!

https://www.instagram.com/p/Bw0EVb-htWv/?utm_source=ig_web_copy_link

Először is megint érvényesül az a mondás, hogy egy jó cipő, mennyire fel tudja dobni az egyszerű outfiteket is!

A felsőnél és a nadrágnál nem kell az egekbe szökni az árakkal, ha be szeretnénk szerezni azokat, hiszen mindkét darab egy-egy ruházati boltból van. Ezek a cargo gatyák körülbelül 10 000 Ft-tól beszerezhetőek a Zara, Bershka és hasonló stílusú boltokból! A felsővel szintén ez a helyzet, 5-6000 Ft-ért (olcsóbban is) már jó anyagúakat lehet találni.

Most pedig elérkeztünk az egyik lényeghez, méghozzá a cipőhöz. Ez egy retro Jordan 4 White Cement. Ez a sziluett először 1989-ben, majd 1999, 2012 és 2016-ban jelent meg, de azt csiripelik, hogy 2021-ben egy újabb restock várható belőle. A 2016-os ára 450-750$ között mozog, ami nagyjából 140-230 000 Ft közé esik.

Insta: @darina_dobrovitz

Cold SZN – @benceagocs

Agocs Bence is inkább az OG arcokhoz tartozik az itthoni közösségekben és neki is vannak elég erős sztorijai, azon kívül, hogy Ő is erősíti a Kicks ‘R Good csapatát. Például, hogy részt vett Londonban a Vlone drop-on és elsők között szerezhette be a márka és a Nike közös kollaborációját, a Vlone Air Force 1-et, ezt Krisszel együtt egyébként és a Bad Attitude brand is a nevéhez köthető!

https://www.instagram.com/p/B00PJbnhlq1/?utm_source=ig_web_copy_link

Mi is üti ki a szemünket legelőször, ha nem az a Pharrell x adidas Human Race! Ebben az időben még nagyot mentek ezek a cipők (is), de hiába fogyott alább az érdeklődés, az áruk most sem esett lejjebb. US8-as méretben 800$ (~ 253 000Ft) körül mozog.

Bence úgy látom szereti kombózni a fast-fashion cuccokat, ahogy a kép is tanusítja egy egyszerű fekete, „motoros” farmert, fehér pólót és egy régebbi Zara kollekció parkáját viseli. Ami itt igazán érdekes, az Drake-féle, Summer Sixteen REVENGE hoodie! Konkrét ára olyan 100-150$, vagyis ~30-50 000Ft közé tehető, de sokszor találni elég jó áron, ezért nehéz behatárolni. Egy biztos, akinek meg van, annak egy kincs! 🙂

A narancs beanie pedig alap kelléke ennek az outfitnek IS!

Insta: @benceagocs

Outro

A következő részben újabb három, vagy inkább négy embert mutatok be, szóval érdemes lesz olvasni azt is! Neked melyik volt a kedvenc outfited ezek közül?

Ha tetszik a sorozat új vonala, mindenképp tudasd velünk kommentben, ha pedig visszaolvasnál csak kattints ide!

Természetesen Neked is van esélyed bekerülni valamelyik részbe, ha követed és taggeled a @styledepndt és a @sneakerboxhu Instagram oldalakat!

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×