Legit check: eljött a robotok ideje?

Senki sem akar fufu sneakert venni, de sajnos még a legnagyobb tradelőknek is becsúszhat egy-egy. Ezért kell egy legit check a vásárlás előtt, de mi van, ha megbízhatóbb eredményre vágyunk, mint random csoporttagok „L” vagy „F” szavazataira vagy a haverok „szakvéleményére”? Lehet, hogy erre is az okostelefonunk és a mesterséges intelligencia ad megoldást? A tovább után kiderül!

Legit Check plíz

„Srácok, erre kérnék egy LC-t!” Bárcsak annyi euróm lenne, ahányszor legit check kérést láttam csoportokban és beszélgetésekben. Persze, teljesen érthető: akarsz venni egy sneakert és minimalizálni akarod az esélyét, hogy egy fufuval átb*sszanak. Ezért a több szem többet lát alapon átlövöd a képeket egy havernak, akiről feltételezed, hogy ért hozzá, vagy bedobod egy csoportba, és hamarosan jönnek is a L és F betűk.

Csak éppen nem tudhatod, hogy azok a „szakértő szemek” valóban szakértő szemek-e, vagy csak vetnek egy pillantást a képekre és már megy is az ítélet. Mert másnak legit checkelni „könnyű”, de amikor te akarsz megvenni valamit, akkor csak harapdál belül ott valami, hogy jójó, hogy mások ezt vagy azt mondták, de biztosan, mármint BIZTOSAN eredeti…?

Ha biztosra mennél…

Ezért is népszerűek az olyan szolgáltatások, mint a StockX vagy a GOAT, ahol mielőtt a vevő megkapná, ellenőrzik a sneakereket és cuccokat. Meg persze ott vannak megbízható resell eladók/resell üzletek, ahol garanciát vállalnak az eredetiségre (ilyen a True to Sole által biztosított resell választékunk is a shopban).

Check Check: egy sneaker legit check alkalmazás a telefonodra

Check Check: egy sneaker legit check alkalmazás a telefonodra

Check Check app: eljött az AI ideje?

Azt hiszem nem kell magyaráznom, hogy miért lenne szuper, ha bárhol és bármikor lenne hozzáférésünk legit check lehetőséghez. Akár egy „Deák meetup” vagy egy sneaker rendezvény vagy olyan eladás, ahol sosem találkozik személyesen az eladó és a vevő – jó érzés lenne 100%-osan biztosan tudni, hogy eredeti az a sneaker, amit meg szeretnénk venni.

Erre nyújt megoldást egy új okostelefon app, a Check Check. Az iOS-re és Androidra is elérhető alkalmazás előre megváltott kreditjeid felhasználásával, fotók alapján ad neked legit checket.

Ember és gép fog össze a fufu elleni harcban

Először a mesterséges intelligencia és gépi tanulás segítségével igyekeznek kiszúrni az appon keresztül beküldött képeken az árulkodó jeleket, majd két egymástól független emberi legit checker ellenőrzi az eredményt és ad szakvéleményt neked.

CheckCheck - sneaker legit check app

CheckCheck – sneaker legit check app

Akár már 30 perc alatt jön a legit check

A leggyorsabb átfutás a 30 perc, ezért vonják a legtöbb kreditet, de négy órás határidőre mindenképpen készen van – a szolgáltatás 0-24-ben működik.

Jelenleg Nike, Air Jordan, Adidas, Yeezy, Converse és Reebok cipőket ellenőriznek, de azt ígérik, hogy ezt hamarosan tovább bővítik. További infót a weboldalukon találsz, az appokat pedig letöltheted az AppStoreból és a Google Play-ről.

Te kipróbáltad már?

Ha te már kipróbáltad a Check Check szolgáltatását, akkor megköszönjük, ha megírod a tapasztalataidat, hogy kibővíthessük vele ezt a cikket!

Check Check LC app

Check Check LC app

Kép és hírforrás: getcheckcheck.com via Hypebeast

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×