Nike Dunk Low SP “Champ Colors”

Lassan elég magabiztosan kijelenthető, hogy 2020 a covid Dunk éve. Egy kezünkön lassan meg sem lehet számolni az idén megjelent ikonikus színállásokat, a Nike “Team Tones” pack-ja azonban utolsó darabjához érkezett. Csekkoljátok a Nike Dunk Low SP “Champ Colors” változatát a tovább után!

Nike Dunk Low SP "Champ Colors"

Nike Dunk Low SP “Champ Colors”

Ugyan a világ nyugatabbi felén mostanában sokszor maradnak el/tolódnak a megjelenések, nálunk, az öreg kontinensen biztosra vehető: június 24-én érkezik a legújabb Dunk Low, méghozzá bajnoki színekben. A “Team Tones” packra jellemzően itt is két “egyetemi” szín került a középpontba. A kabalaállat vonalon indulva egy tigris és egy feketepárduc szerelemgyermekeként tekinthetünk a lépőre. Narancs és fekete? Garantáltan nem hétköznapi!

Side

Nike Dunk Low SP “Champ Colors”

Zoom

Nike Dunk Low SP “Champ Colors”

A prémium anyaghasználat most is adott, hasított bőr és egyedi hímzés köszön vissza a belső részeken. A cipő megjelenése a SNKRS appon kívül több európai boltban várható, de a vírushelyzet és az amerikai események most is kisebb csúszásokat feltételeznek a szállítások terén. Árazás tekintetében a mondhatni sztenderd, 100 dollár/euró összeggel kell számolni, de ne legyenek illúzióink, sorsolásokon kívül csak nagyon-nagyon nagy szerencsével lehet majd bezsákolni.

Képek forrása: Hypebeast

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×