2020-as Pride sneaker kollekciók

Minden nagyvállalat a júniusi hónapban kidob valamilyen új kollekciót a Pride alkalmából. 2020-ban is egyre több cég csatlakozott ehhez a mozgalomhoz és jobbnál jobb darabok születtek. A tovább gombra kattintva megnézhettek ezek közül pár darabot.

A Nike BETRUE kollekció idei logója

A Nike BETRUE kollekció idei logója

Mi is az a Pride hónap?

Minden év júniusában eljön a Pride hónap, ami a homoszexuálisok egyik törekvése afelé, hogy ugyanolyan jogok illessék meg őket mint a heteroszexuálisokat. Ez a mozgalom mára világszintű lett, és már régóta a cégek is belépnek különböző LMBTQ szervezet mögé. Ehhez gyakran egy teljes arculatváltást hajtanak végre, amikor szivárvány zászlót raknak ki az üzletekben és különböző platformokon tüntetik fel a véleményüket az ügyben. Ruházati cégek sokszor teljes kollekciókat adnak ki szivárvány mintákkal. 

A Converse idei Pride cipője, amit átformálhattok

A Converse idei Pride cipője, amit átformálhattok

Miket hoznak idén a cégek?

Mivel már rengeteg pride cipő készült az elmúlt években, ezért nehéz újabbnál újabb színállásokat kidobni, de idén a legjobb megoldást a Converse kínálja fel nekünk. Bizonyos Chuck Taylor modelleket a saját ízlésünk szerint tudjuk módosítani, hogy teljesen egyedi lépőket tudjunk venni magunknak. Aki nem bízik annyira a tervezési képességeiben annak a Converse csapata is összedobott néhány extrább színállást.

A teljes Nike kollekció

A teljes Nike kollekció

A Nike egy igazi klasszikust pimpelt fel, az Air Force 1-es kapott egy renoválást. Maradtak a fehér színnél, és a Nike logó felé kaptunk egy szivárvány zászlót. A másik 2 modell amit várunk az egy 200-as Air Max, ami minden színben pompázik, és szerintem nagyon jó hypeot adnak ezzel a kevésbé népszerű cipőnek. Az utolsó modelljük egy szandál lett, amelynek kényelmét egy AIR talp képvisel, és a belsejét a 6 szín díszíti. Az utolsó 2 modell megkapta a BETRUE feliratot. Ez a szó a kollekció neve, már évek óta.

Az átdolgozott Nite Jogger egy igazi különlegesség

Az átdolgozott Nite Jogger egy igazi különlegesség

Egyszerű de nagyszerű

Ezzel a 3 szóval tudom csak illetni az Adidas kollekcióját, azon belül is 1 modellt a Nite Joggert, ugyanis tökéletes harmóniát hoztak össze a tervezők ezekkel a színekkel. Nem gondolták túl a cipőt, egy fehér/ezüst Joggert festettek át néhány helyen. A Nite Jogger hatalmasat megy a general releasek között, kérdés mennyire kapják most fel ezt a pride színállást. Ha olvasnátok esetleg a sima Nite Joggerről ide kattintva megtehetitek.

A New Balance extra cipői

A New Balance extra cipői

A New Balance feltör?

A New Balance egyre több kollabal és extrább cipőkkel jelenik meg az idei évben. Ezt a hónapot Ők is kihasználják, és nekem az egyik kedvenc Pride kollekciómat hozzák ki. A 327-es modell hatalmas kedvencem lett a Casablancas kollekció után és a mostani kiadás is szerintem az idei Pride sneakerek győztese. Velúr anyagból készült színezett részek nagyon jól kiemelik a cipő kontúrjait és ettől válik tökéletessé a cipő. A másik modell egy FuelCell Echo futócipő férfi és női változatban. A cipő hátsó része kapott egy hologramos sarokmerevítőt, ami szerintem teljesen jól beleillik a futurisztikus cipőbe.

Az idei év röviden

Szerintem a cégek idén nagyon profi darabokat dobnak piacra és jó látni, hogy egyre több cég áll be e mögé a mozgalom mögé. Rengeteg jó cw-t kaptunk már, viszont az idei év nagyon magasra tette a mércét főleg az Adidas. Ti mit gondoltok? Melyik a kedvenc kollekciótok idén?

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×