Tavaszi Stylecheck

Stylecheck sorozatunk következő része négy olyan tavaszi outfitet tartalmaz, amiből biztosan tudsz inspirálódni a személyes évszak hidegebb vagy melegebb napjaira is! Nincs más dolgod, mint a továbbra kattintani!

Mielőtt nekivágnánk, egy kis infó a cikksorozatunkhoz. Minden részben összeválogatunk négy, egymástól különböző, drágább és olcsóbb szettet, hogy mindenki kedvére válogathasson! Jó kiindulópont lehet az ötletek szerzéséhez az is, ha az adott srác/csak Instagram profiljára is vettek pár pillantást – vagy be is követitek 🙂 Az előző stylecheck részeket ide kattintva találod!

Colorful – @tygabrown

Tyga Brown neve ismerős lehet azok számára akik képben vannak underground márkákkal, ugyanis Ő hozzá fűződik a @wlkclothingshop. Nyugodtan lessetek rá, biztosan láttatok már tőle pár darabot!

Tyga Brown

Tyga Brown

A szett elemzését pedig kezdhetjük is azzal a Jordan 1 OG Retro High Shattered Backboard 2.0-val a lábán, amit megbolondított a felemás, fekete-fehér fűzőkkel. Az árát elég nehéz lenne belőni, hisz mint sok másnál, itt is a méretek döntik el, de az én US8-as méretben 800$, vagyis nagyjából 264 000 Ft környékén juthatunk hozzá.

Rátérve a pulcsira, egy kis keresgetés után, meglepően olcsó árat kapunk. A márkája FashionNova és ide kattintva Ti is beszerezhetitek akár, 12 000 Ft-ért, az egyébként 80’s Color Block Hoodie névre hallgató. A nadrág szintén tőlük van, de sajnos ez a szín már nem található a webshopjukon. Egy másik colorway viszont elérhető és ha esetleg megtetszik, akkor 10 000 Ft körül meg is kaphatod, itt.

A sárga beaniet pedig a legtöbb fast fashion boltban vagy nagyobb brandnél megtalálod, hisz egy nagyon keresett termék az utóbbi időben. Rögtön beletrafáltunk egy olyan outfitbe, ahol érvényesül az a mondás, hogy a stílushoz nem feltétlenül kell milliós göncöket hordanod.

Lil Doggo – @baconthedoggers

Ő itt Bacon az Instagram egyik stylist kutyusa és az első stylecheck alany aki négy lábon jár!

Bacon

Bacon

Bacon itt egy Teddy Fresh Color Block pulcsit visel, amit sajnos a kedvenceteknek nem mostanában tudtok beszerezni, ugyanis amint megjelent a cucc, szinte rögtön sold out lett. A nyakörvnél viszont jó hírünk van, hisz ez a kanadai doggo egy Bone and Bred márkát hurcol és ez a kék Toronto raktáron is van, amit 35$, vagyis 11 000 Ft körül és egy kis postaköltségért Ti is beszerezhetitek innen a kis kedvenceiteknek, hogy duoban tudjatok stílusosan sétálgatni.

Off W – @jstn

Justin Németországból nem aprózza el a dolgokat és ez a követői számán is látszik, hiszen mindjárt eléri az 1 millió followert az Instája. A tavaszi stylecheck egyik legforrób ‘fitje következik.

Justin

Justin

Egy Off-White pólót láthatunk rajta, méghozzá az Othelo Wolf-ot. Fehérben ritkán látni. Árat is nehéz rá mondani, de különböző források által olyan 180$-ra, azaz 60 000 Ft-ra lőttem be. Basic Nike zokni abszolút illik a szetthez és ahhoz a Nike x Off-White Air Jordan 1 Retro High UNC-hez, amit Virgil Abloh alakított át. Ennek az ára a jelen állás szerint olyan 1500-2000$ között mozog, ami ~500-700 000 Ft. Annak ellenére, hogy magas árú darabokat hord, teljesen jól össze lett rakva a szett!

Lady with da pink – @careaux

Lányok! A stylecheck sorozat ugyanúgy megpróbál ötleteket adni Nektek is, szóval érdemes lehet elolvasni hölgyeknek is!

C.

C.

Ez az amsterdami csaj egy elsőre basic, de mégis jól összerakott és figyelmes outfitet vett fel! A ruhája egy holland brand, a De Bijenkorf egyik darabja, amit 71 000 Ft környékén szerzett be. Mikor ráírtam és price checket kértem a táskájára, akkor leírta, de az volt a kívánsága, hogy inkább hagyjam ki a Celine árát, szóval azt most kihagyom, de az oldalukon biztosan meg tudjátok találni. Lábán egy személyes kedvencem a Nike x Sacai LD Waffle egyik fehér színállása, ami talán a legszebb Waffle lett! A Farfetch-en 250 000 Ft-tól érhető el ez a színállás.

Nektek melyik tavaszi outfit tetszik ezek közül a legjobban?

Szeretnétek ti is szerepelni egy outfit checkben?

Ha esetleg szeretnétek bekerülni egy következő részbe, akkor állítsatok össze egy fullos, kreatív és stílusos outfitet, taggeljétek a @sneakerboxhu és a @styledepndt oldalakat az Instagramon!

A cikket Roli és Peti írta nektek, forrásaink az Instagram, StockX és a Farfetch voltak!

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ecommerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic weblog format! How long have you been running a blog for? you make blogging look easy. The full glance of your website is wonderful, as smartly as the content material! You can see similar here ecommerce
×