ComfyCush: a kényelmes Vans cipő titka

Nem kell sneaker blogot olvasnod ahhoz, hogy tudd, hogy a Vans cipők (azon belül is a Vans Old Skool) az egyik legnépszerűbb utcai cipő. Nem csoda: letisztult, mindenhez passzol és stílusa és múltja is van. Csomó színváltozat kapható belőle – persze Magyarországon a fekete Vans Old Skool mindent visz. Viszont ha neked is van ilyen cipőd, akkor biztos volt már olyan, hogy nap végére megfájdult benne a lábad. Van egy varázsszó, ez a ComfyCush – a kényelmes Vans cipők titka! Ismerd meg a komfi Vans cipőket a tovább után!

Vans ComfyCush technológia

Vans ComfyCush technológia

Te hogy bírod egész nap?

Ha volt már rajta bármilyen vulkanizált gumiból készült „gofri talpú” cipő (ami az Oldskool mellett az Era, Authentic és a Sk8-Hi  és Slip-On cipőknek is van), akkor valószínűleg nem ebből a cikkből fogod megtudni, hogy ha egész nap ez van rajtad, akkor bizony alaposan megfájdulhat a sarkad és a talpad az állásban/járkálásban. És bár sok szempontból ideális fesztiválcipő, például mert könnyen tisztítható, sőt még a kosz is jól áll neki, de a fapados kényelem itt is érezhető egy átbulizott nap után 🙂 Amikor a Soundos fesztiválos cipőtesztet csináltam, őszinte örömmel vettem le reggel a Sk8-Hi-t a lábamról, annyira megszadizta a lábamat. Igaz, ez már utolsó nap volt, szóval már kapott előtte is…

A megfelelő cipő-zokni párosításra itt is figyeltünk :)

A megfelelő cipő-zokni párosításra itt is figyeltünk 🙂

A kényelmesebb Vans cipő titka: ComfyCush

A varázsszó a ComfyCush (ejtsd: komfikásh). Ez a Vans válasza az Air légtalpon és Boost labdacsokon elpuhult generációnak (bocsi, a jót könnyű megszokni 🙂 Ez egy olyan technológia, amivel sokkal (SOKKAL) kényelmesebbek lettek az ikonikus Vans cipők. És nem a levegőbe beszélek, hanem egy másik Soundos cipőteszttel a hátam mögött, amikor egy Comfy Cush Sk8-Hi cipő volt rajtam egész nap és egész éjszaka.

Mi az a Comfy Cush?

Egy ComfyCush Vans cipő talpa egy darabból áll, mely egyfajta memóriahabbal van kitöltve, a szokottnál is puhább és páraáteresztő talpbetéttel és továbbfejlesztett boltozat-alátámasztással látták el. Ez persze nagyon „technikásan” hangzik, de mik a konkrét előnyei egy ilyen Comfy Cush Vansnek?

Vans ComfyCush technológia

Vans ComfyCush technológia

Először is: el sem hiszed milyen könnyű!

Egy komfi Vans cipő súlya átlagosan csak a háromnegyede egy hagyományos vulkanizált talppal felszerelt modellnek! Már amikor kiveszed a dobozból, érzed a különbséget!

Egészen más érzés benne a járás!

Belebújsz a szép kék, felhőmintás talpbetéttel felszerelt Comfy Vansedbe és már az első lépésnél érzed, hogy egészen más a járásélmény: olyan, mintha rágógumin sétálnál! Gyakorlatilag betörni sem kell – egy hagyományos talppal felszerelt Vans cipőnél az első napokban azért megy a hadakozás, ki a keményebb 😉

Vans Comfy Cush habbal

Vans Comfy Cush habbal

Őszinte lesz a mosolyod, amikor este leveszed!

Egy fesztiválnál jobb tesztet elképzelni sem tudok: ott koncentráltan kapja a cipő és a lábad is az áldást: folyamatos mászkálás innen-oda, onnan-ide, állandóan állsz vagy ugrálsz, rúgod a port, rálépsz másokra, rádlépnek… és egész végig le sem veszed a cipőd! Ha itt jól teljesít egy cipő, akkor mindehol jól teljesít! És a ComfyCush Dávidnál és nálam is jól szuperált!

Végül, de nem utolsósorban: csak te veszed észre a különbséget!

Kívülről gyakorlatilag megkülönbözhetetlen egy hagyományos, vulkanizált talppal ellátott Vans és egy modern, könnyített ComfyCush. Tehát továbbra is egy ikon lesz a lábadon, csak őszintébb lesz a mosolyod a nap végén 😀

ComfyCush talp memóriahabbal és boltozattámogatással

ComfyCush talp memóriahabbal és boltozattámogatással

Szerezz be egyet most!

A ComfyCush Old-Skool feketében és a klasszikus fekete-kék színállásban is elérhető. Van a kényelmesebb verzió a Sk8-Hi cipőből is, fekete és teljesen fehér színben. A Vans Era és Authentic alapmodellek is rendelhetők ComfyCush talppal. Sőt, most még komfi Slip-On cipőt is vásárolhatsz tökfehérben! Minél előbb rendeled meg, annál előbb lesz egy igazán kényelmes Vans cipőd 😉

Vans ComfyCush Old Skool / Era / Authentic / Sk8-Hi / Slip-on a sneakerbox.hu shopban

Vans ComfyCush Old Skool / Era / Authentic / Sk8-Hi / Slip-on a sneakerbox.hu shopban

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Papp Krisztián szerint:

    Nekem személy szerint az első Vansem egy Era Pro volt és nem csalódtam benne,bár titok zoknival elöször a sarkam kikezdte,jó pár hónapig de utánna viszont nagyon kényelmes volt számomba,a sarok rész durván meg van emelve és mivel a talpbetét kivehető volt ez nálam plusz öröm volt hiszem a többi Vansem ami normális talpbetéttel volt felszerelve csak át tettem az Ultracush talpbetétet és máris egy kényelmesebb, olykor stabilabb cipőt kaptam. A cipőimet mostanában használtan veszem piacról amiket nyugatról hoznak, persze egy alapos Legit check után veszem meg. Nálam még nem volt panasz ezeknél a cipőknél mert a bolti ár alatt meg tudom venni jóval,alkudozni is lehet, úgyhogy nincs panasz. Egy Old Skoolt vettem meg még 1 éve kb 800 forintért( 10 lejért itt Romániában) a cipő azon kivűl hogy koszos volt el volt vágva a száránál viszont meg varrattam. Megmostam és utánna szinte egy Vadi új Vanst láttam magam elött bagó pénzért.

×