adidas Consortium x Extra Butter – Eleganciába öntött sportosság

Saját magam azt vallom, hogy az a sneaker, melyben a fehér szín erőteljesen dominál már nem lehet rossz. Emiatt kifejezetten örülök mostani cikkünk témájának, az adidas Consortium x Extra Butter kollabnak. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt a továbbra!

adidas Consortium x Extra Butter

A mini kollekció első darabját az SC Premiere sziluett szolgáltatja, melyet az Extra Butter-nél kellően megbolondítottak ahhoz, hogy mindenképp megakadjon a szemünk a sneakeren.

Már elsőre is látszik, hogy a cipőnél nagy hangsúlyt fektettek a kicsit régies, vintage stílusra. Ennek okán a minimál fehér alapot felváltja egy “cable knit” minta, ahogy a sneaker felső részéhez, és a nyelvhez közelítünk. Ettől kicsit olyan “délutáni teniszezős” feelingje lesz a dolognak, amit csak tovább erősít, hogy a boka felső részét egy babérkoszorúk közé szorított, arany színű “EB” monogram ékesíti, melyet a sarok felé induló sötétkék/vörös sávok tesznek teljessé.

A kollab másik résztvevője stílszerűen az adilette Slide lett, elvégre úgyis lassan a nyár elejét tapossuk :D. A papucs természetesen a “nagytestvér” stílusmintáit követi, azaz a “cable knit” adja az alapot, melyen három csíkban futnak végig a sötétkék/vörös sávok.

Strandon mászkálós

Ha mindez nem lenne elég, a kollekciót megfejelték egy gyapjú snapback-el is, melyen egy ötletes vintage logo is helyet kapott. Továbbá a sportos témához hűen még egy piros krikettlabdát is csomagolnak a megrendelésekhez, amíg a készlet tart.

Az adidas Consortium x Extra Butter “Cable Knit” kollab várható megjelenési ideje Április 21-én az Extra Butter webshopjában, global release Április 28-án lesz.

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×