Sprayground táskák Magyarországon – elérhető a sneakerbox.hu shopban!

A különleges Sprayground táskák, melyek történetéről egy korábbi cikkünkben olvashattok, végre hazánkban is kaphatók! Az itthon elérhető választék egyre bővül és még a limitáltabb darabok is megjelenhetnek sneakerbox.hu shopban! Ha többet szeretnétek megtudni a termékekről, akkor a tovább után bővebben olvashattok róluk.

1. Sprayground Sharks in Paris Mini sporttáska

Ez a colorway leginkább egy Louis Vuitton táska mintázatára hajaz, nem véletlen lett ez a neve is, és valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy egy igazi közönségkedvenc, ami által bestseller darab is lett. Nem mellesleg a jellegzetes Shark Mouth is megjelenik rajta. Ha esetleg neked is megtetszett ez a sporttáska, megveheted a sneakerbox shopban!
Sprayground Sharks in Paris Mini Duffle Bag

Sprayground Sharks in Paris Mini Duffle Bag

2. Reverse Sharks in Paris sporttáska

Egy másik darab, ugyan abból a kollekcióból, csak talán egy kicsit kirívóbb színvilággal. A piros alapon fekete csíkok és az aranyszínű cipzár kombóba ismert rapperek is beleszerettek. Ha esetleg neked is megtetszett ez a cw, ezt is megvásárolhatod a sneakerbox shopban.

Sprayground Reverse Sharks in Paris

Sprayground Reverse Sharks in Paris

3. Angled Ghost Shark hátizsák

Még, ha úgy is tűnik, nem mindegyik Sprayground termék annyira feltűnő és élénk színű, kivételek mindig vannak. Erre itt a példa és ha te úgy érzed, hogy nem szeretnél annyira vírító és figyelemfelkeltő táskát, akkor neked is van egy ötletünk!

Sprayground Angled Ghost Shark

Sprayground Angled Ghost Shark

4. Leaf Wing hátizsák

Erre a darabra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy visszafogott. A táska két oldalán szárnyak találhatók, még a főbb mintázata egy lángcsóva. Annak ellenére, hogy ez is egy limitált darab, beszerezhetitek a sneakerbox shopban 😉

Leaf Wing hátizsák

Leaf Wing hátizsák

5. Sprayground Cream hátizsák & övtáska

Ezen a pároson is visszaköszönnek a lángnyelvek, mindezt egy nagyon jó anyaghasználattal párosítva. Nem mellesleg a táska nagyon jó felépítéssel rendelkezik, külön laptoptartó rész és kisebb zsebek vannak a táskán telefon, iratok vagy esetleg pénztárca tárolására. Az már csak hab a tortán, hogy a bőröndök kihúzható karjára is rá lehet akasztani. Az övtáska pedig egy nagyobb cipzáros zsebbel és állítható pánttal rendelkezik.

Ha megtetszett volna akár a hátizsák, akár az övtáska, megvásárolhatjátok a shopban!

Cream hátizsák & övtáska

Cream hátizsák & övtáska

ricsi

Engem a pénz nem boldogít, de egy újabb sneaker igen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×