UNREAL x True To Sole Last Kiss Tee – megjelenés: 2020.04.04.

A már közismert magyar feltörekvő márka, az UNREAL, és az országot hype sneakerekkel ellátó True To Sole csapata összefogtak egy nem mindennapi kollab erejéig. Olvassátok el UNREAL x True To Sole Last Kiss póló történetét és megjelenésének részleteit a tovább után!

Mit rejt az Unreal x True To Sole kollab?

A srácok összedugták a fejüket, és egy igen komoly projekt keretein belül megalkották a Last Kiss pólót, amely összesen hét színben lesz elérhető: fekete, sárga, olajzöld, bordó, almazöld, pasztell rózsaszín és pasztell lila. Az Unreal szokásához híven ismét telerakta mindenféle rejtett motívummal és üzenettel a pólókat, melyekből egy kicsit most csipegetünk nektek is.

UNREAL x True To Sole Last Kiss Tee - megjelenés 2020.04.04.-én

Аму́р и Психе́я

A póló elején található az Amor & Psyche szobor, melyet Antonio Canova készített, és a neoklasszicista szobrászat remekműveként tartják számon. Az Unreal minden megjelenésénél törekszik arra, hogy valamelyik korszakból kiragadjon egy művészeti elemet, és azt a saját stílusuk és gondolkodásuk szerint továbbvigyék. Történt ez így most is, amikor a szobor sarkára helyezték a TTS logót, valamint a felső részre az okostelefonok állapotjelzőit helyezték el, kicsit megfűszerezve: az 17:87 valójában 1787-et takar (amikor a szobor készült), és az 5g a teljes töltöttségi szinttel a kollab energiáját szimbolizálja.

Последний Yжин

A ruhadarab hátulja pedig egy igazi remekmű, ugyanis a két csapat összeállt, és közösen újraalkották az utolsó vacsorát, ahol konkrétan saját magukat fotózták be a szokásos csavarokkal és üzenetekkel kombózva, ahogyan azt anno Lenardo Da Vinci is tette.

Unreal x True To Sole release infó

Amit tudnotok kell, hogy a póló 2020.04.04.-én (szombaton) droppol 16.990 Ft-os retail áron, és egészen pontosan három helyen lesz elérhető:

 

* A koronavírusra való tekintettel ezen kollab megvásárlására csak online lesz lehetőség a fent említett három weboldal egyikén, viszont ami jó hír, hogy ingyenes szállítást biztosítunk ezekre a megrendelésekre!

UNREAL x True To Sole Last Kiss Tee - megjelenés 2020.04.04.-én

Az átdolgozott utolsó vacsora

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×