Itt a negyedik UNREAL kollekció

A magyar streetwear követőinek gondolom nem kell bemutatnom az UNREAL márkát. A srácok egy sikeres és divatos brandet építettek fel, amely 2020-ban egy új kollekcióval érkezett. Hogy mégis mik érkeztek és milyen témával érkeztek a továbbra kattintva megtudhatjátok.

A negyedik UNREAL kollekció összetartozó darabjai (Fotó: Emilio Spiller)

A negyedik UNREAL kollekció összetartozó darabjai (Fotó: Emilio Spiller)

SEASON IIII

A 4. kollekció 2020. január 10-én jelent meg az UNREAL honlapján. Eddig sok témát láthattunk, és mindegyikben benne volt egy kis hátborzongató történet is. Volt itt 9/11-es póló és Kennedy gyilkosság is. A srácok mindig a világ egyik érdekes témáját mutatták be ruhákon keresztül, és ez most sincs másképpen.

UNREAL pulóver a mai napig érthetetlen gabonakörökkel (Fotó: Emilio Spiller)

UNREAL pulóver a mai napig érthetetlen gabonakörökkel (Fotó: Emilio Spiller)

Gabonakörök, de mégis honnan?

Az ufo teóriák szerelmeseinek igazi csemegét mutattak be, ugyanis vannak itt gabonakörök és Nazca vonalak. A gabonakörök a mai napig megmagyarázhatatlan formák amelyek a világ minden táján megtalálhatóak búza- és rozstáblákban. De hogy hogyan is kerültek oda, azt senki se tudja (bár a ufókon kívül azért vannak más magyarázatok is 🙂 Pontosan ezért is igazán jó sztori ez a márkának. Az igazságot itt sem tudják 100%-ban felkutatni és ettől lesz érdekes a márka igazán.

UNREAL pulóver a perui Nazca vonallal díszítve (Fotó: Emilio Spiller)

UNREAL pulóver a perui Nazca vonallal díszítve (Fotó: Emilio Spiller)

Nazca vonalak: a perui nagy állatok

A másik fő irány a Nazca vonalakra megy rá, amely Peru egyik legnagyobb nevezetességének nevezhető. Ezek a földbe vésett vastag és hosszú vonalak, amelyek állatfigurákat ábrázolnak – de ez csak olyan magasságból áll össze, amit a készítők sosem láthattak. Talán csak az isteneik…? A mai napig nincs rá pontos magyarázat, hogy miért csinálták. Az állatminták váltak a leghíresebbé, és ezek közül megtalálható a ruhákon a két madár és a pók is.

UNREAL - Helyszínek és időpontok, egy ruhán, hol és mikor készültek a körök (Fotó: Emilio Spiller)

UNREAL – Helyszínek és időpontok, egy ruhán, hol és mikor készültek a körök (Fotó: Emilio Spiller)

Mit kapunk még?

A kollekcióban még kapunk a megszokott Status Symbol zokniból, amelyik hátulján egy egyiptomi ankh keresztet láthatunk. A gabonakörök kozmikus keletkezésének egy másik oldaláról is készült egy rövid- és hosszú ujjú póló, ami a kaszás ördögöt mint a körök készítőjét mutatja be. És a márkától meglepő módon hoztak egy a témához nem kapcsolódó darabot is, ami fél garbós pulóver. Mindezeket 3 színben találjátok meg a webshopon, amit ide kattintva elértek.

Vélemény

A már megszokott prémium anyaghasználat mellé egy erős témaválasztás jött. Véleményem szerint eddig ez a legjobb kollekciója a magyar csapatnak. És nektek mi a véleményetek róla? Írjátok meg nekünk, és nézzétek meg a srácok instáját.

Fotók: Emilo Spiller

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×