Sneaker kamushop feketelista

Ha régebb óta követitek a blogot, tudjátok, hogy nem először foglalkozunk a kamushopokkal. Sajnos ezzel kapcsolatban a mai napig rengeteg üzenetet kapunk: Megbízható? Eredeti? Szabad innen rendelni? Vagy kamushop? Mi a tapasztalat vagy vélemény ezzel vagy azzal a webshoppal kapcsolatban? Sokszor már csak fizetés után kérdeztek, amikor már nincs nagyon mit tenni 🙁 Előzzük meg a bajt: íme egy feketelista a nyilvánvalóan hamis cipőt árusító/közvetítő oldalakról! Sőt, azt is megnézhetitek, hogy mi alapján gondoljuk ezt! Tovább!

Kamu shopok, hamis cipőkkel

Ahogy külföldön, úgy itthon sincs hiány a hamis termékeket árusító/közvetítő „webshopokban”. Az hogy egy oldal nem megbízható, sokszor nem is olyan egyértelmű, ezért számos cikkben és videóban igyekeztünk már időben figyelmezetni a gyanús jelekre. Erre és a sok általatok küldött kérdésre/sztorira alapozva gyűjtöttünk most össze néhány tényleg kamu shopot, ahonnan a saját érdeketekben nem tanácsos bármit is rendelni. A cikk első részében elmondjuk, hogy mi alapján gondoljuk egy shopról, hogy hamis sneakert árul, ha rögtön a feketelistára ugranál, akkor katt ide!

Vigyázat, kamu! Hamis cipők, sneakerek egy csomó "webshopban"

Vigyázat, kamu! Hamis cipők, sneakerek egy csomó „webshopban”

Mi a kockázata, ha ilyen helyről rendelsz?

Egyáltalán nem érkezik meg a rendelt cipő. Nagyon sok ilyen történetet kaptunk már.

Ha megérkezik, akkor csak egy silány hamisítványt találsz a dobozban (ha van doboza 😉 )

Ha bankkártyával fizettél, esetleg visszaélhetnek az adatokkal.

Mivel ügyfélszolgálat nincs feltüntetve (vagy sokszor a feltüntetett cím, telefonszám hamis/nem működik), ezért érdemben nem tudsz kinél reklamálni minőségi vagy bármilyen más probléma esetén.

A legtöbb esetben számlát, jótállást, szavatosságot (köznapi nyelven „garanciát”) sem fogsz kapni. Ha ígérnek is „garanciát”, azt „kifárasztással” és kibúvokkal igyekeznek megúszni.

Mivel sokszor egy hétköznapi ember számára kinyomozhatatlan, „ismeretlen valakitől” és nem legális/tisztességes cégtől rendeltél, ezért nem tudsz kihez fordulni segítségért. A feljelentéssel járó hercehurcát kevesen vállalják, sőt szégyent éreznek, hogy átverték őket vagy „tanulópénznek” tekintik… Ez nagyon is kényelmes helyzet a kamushopokat üzemeltetőknek…

Ha már fizettél a hamis sneakerért, akkor onnantól kábé tehetetlen vagy...

Ha már fizettél a hamis sneakerért, akkor onnantól kábé tehetetlen vagy…

Hogy ismerheted fel, hogy kamushop?

Két fő csoport van: az egyik a teljesen kamushop, se cégnév, se felelősségvállalás… A másik csoport egy fokkal rafináltabb: ők magukat „közvetítőként” vagy „reklámozóként” határozzák meg. Azt már persze nem reklámozzák, hogy kinek is közvetítik ki a rendelésed: az ismert távol keleti, hamis termékektől hemzsegő marketplace eladóknak (pl. Aliexpress, DH Gate, Wish) adják le a rendelést a nevedben. Az ázsiai kamucipő gyártók így neked postáznak egyenesen. Sokszor a rendelési feltételek „mélyére” még az az információ is el van süllyesztve, hogy ezek „UA” (Unauthorized Autentic) vagy 1:1 replica, replika, „minőségi csökkent”, stb. cipők – mondani sem kell, hogy ezek csak a „hamis cipő” szinonimái. Tegye fel a kezét, aki betűről-betűre elolvassa ezeket a feltételeket, mielőtt rendel… mégis, ha utólag reklamálsz ez hivatkozási alap lehet a számukra.

Megcsináltuk ezt a 10 pontból álló listát, melynek használatával bárkinek egyértelművé válhat, hogy milyen oldallal is van dolga. Ezekről az oldalakról abszolút nem tanácsoljuk, hogy rendelj!!! Attól, hogy egy webáruház nem 10 pontos, hanem „csak” 2-3 pontot „gyűjtött”, nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne kamushop. Nézd az összképet! Főleg a „közvetítő” oldalak aránylag kevés ponton kiszúrhatók, de már egyetlen ilyen árulkodó jel is ébressze fel a gyanakvásodat!

10 pont, melynek segítségével felismerheted a hamis cipőt árusító kamushopokat!

10 pont, melynek segítségével felismerheted a hamis cipőt árusító kamushopokat!

A 10 pont magyarázata

Egyesével nézzük meg a kamushopokat, ahol minden IGEN 1 pontot ér és minden NEM 0 pontot, ami pedig NEM EGYÉRTELMŰ az 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: Ha ilyet látsz, az teljességgel törvénybe ütközik!

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: Hol reklamálsz, ha gondod van? Van esélyed utánamenni, ha kár ért? Nincs!

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: Csak a márkatulajdonosnak van joga a márkanevet szerepeltetni a webcímében (illetve, akinek engedélyt adnak rá, de az biztosan nem egy kis magyar webáruház lesz)

4. Gyanúsan alacsony árak: Tudod, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az NEM IGAZ!

5. Gyanús akciók: Minden üzlet és webshopnál van leárazás, de nem állandóan, nem minden modellre és nem 50-60-70%-os…

6. A szállítási idő több hetes: Egyértelmű jel arra, hogy a Távol-Keletről jön majd az áru… és hogy nem lesz igazi, az is biztos!

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: A kínaiak (és a törökök is) rendkívül „kreatívak” tudnak lenni. Ellenőrizd le, hogy az adott színállás létezik-e (pl. NINCS lila Yeezy 350-es, oldalán Supreme felirattal 😉 )

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: Az igénytelen, magyartalan szöveg, amit kapkodva, sokszor Google fordítóval „követnek” el, nagyon árulkodó jel!

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: Nagyon tipikus, amikor csak egy e-mail író ablak van, hogy még az email címet sem látod, ahová elküldöd az üzenetet. Persze telefonszám nincs (vagy később derül ki, hogy nem valós/működő).

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: A gyenge összkép is keltse fel a gyanakvásod! Egy igazi webshop ad a kialakításra, a megfelelő termékleírásokra, képekre. Ha minden termékfotó mögött más-más háttér látható, az például nem túl bíztató!

 

Lássuk a kamushop feketelistát!

A lenti listát az alapján bővítjük, ha belebotlunk egybe vagy egy oldalra sokan rákérdeznek. Attól, hogy egy shop nincs a listában, még simán lehet kamushop, hiszen ezeket gyakran bezárják és új néven, más kinézettel újranyitják. Használd a józan eszed és ezt a 10 pontos listát bármelyik webshopon, ahonnan rendelni akarsz! Olyan is lehet, hogy a listánkon szerepel egy shop, de már nem találod meg a neten. Ez jó jel, mert akkor bezárták vagy bezáratták, de mivel mind hasonló elveken üzemel, példaként tökéletes lehet 😉

 

Külön kategória: kamu Instagram shopok

Építeni egy saját webshopot macerás és bonyolult. Ráadásul instán  könnyen, gyorsan, rengeteg embert el lehet érni. Meg amúgy is egy csomó reseller inta oldalon keresztül (is) hirdeti az eladni kívánt cipőit. Valószínűleg ezek a gondolatok ihlették a kamu-insta-shopokat. A helyzet itt csak rosszabb, mint egy klasszikus weboldalon: még kevesebb infó, semmi elérhetőség, csak a fotók, árakkal. Sőt, több hasonló elven működő, ellenben megbízható, legit eladó is rendelkezik ilyen insta-profillal. Emiatt talán még nehezebb lehet elsőre eldönteni, mivel is van dolgunk. Mi azonban most összegyűjtöttük a legrelevánsabbakat:

@brandshoes_bp vélemény

Sneaker-kamushop-feketelista-Brandshoes-cover

Talán az egyik legnagyobb hazai kamu Instagram „shop” a @brandhshoes_bp.
Rögtön a bio-ból kiderül, hogy mivel is állunk szemben, az „1/1 sneakerek” cím mindent elárul: 1/1 minőségű hamisítványokat ígérnek.

Nos, itt szeretnék is írni egy gyors lábjegyzetet: NINCS olyan, hogy 1/1. Az évek során számtalan elnevezést hallottunk a hiper-szuper minőségű replikákra, de jobb nem abban a tévképzetben hitegetni magunkat, hogy egy tényleg ugyan olyan minőségű és kinézetű terméket kapunk, mint egy eredeti sneaker esetében. Oké, értem, jön a postán egy cipő, és tényleg cipő formája van, de soha(!) nem kapsz olyat, mint egy eredeti.

Az oldalon egyébként tényleg minden finomság van: Chunky Dunky, Travis Scott,- és Off-white kollabok, szóval a szokásos „hype” felhozatal. Az árak a szokásos skálán, 30-40 ezer forint között mozognak, amiből már nyugodtan válogathatnánk eredeti cipők között is.

Ezen kívül persze sok infót nem tudunk meg. A cipők nyilván valahonnan a távol-keletről érkeznek, a rendelés után 2-3 héttel. Aztán persze az, hogy mindezt ki, hogyan, és honnan intézi, nem derül ki, minden rendelés „DM”-ben történik.
Instagram  profil révén nem is beszélhetünk olyanról, mint ÁSZF, vagy információ bármilyen működtető jogi személyről, természetesen semmilyen elérhetőséget sem kapunk.

Mivel nem klasszikus webshopról, hanem csak egy insta profilról beszélünk, nem adhatunk nekik a többi webshopnál használt „kamushop pontot”, viszont itt is érdemes vetni egy pillantást a szempontokra: nincs információ sem üzemeltetőről, sem elérhetőségekről, a szállítás itt is több hetes, az árak pedig gyanúsan alacsonyak. Egy szó mint száz, újabb kamushoppal van dolgunk, és soha ne dőljünk be az olcsó ígérgetéseknek.

 

@hypehouseshop vélemény

Sneaker-kamushop-feketelista-Hypehouseshop-cover

A szintén több,mint 10.000 instagram követővel rendelkező @hypehouseshop a következő alanyunk. Nem sokat kertelnek, 3 tőmondatban minden információt közölnek a kedves vásárlóval:

Hamisítványok (itt is felhívnám a figyelmet a valószínűleg alaptalanul használt „prémium” jelzőre), több hetes szállítás, infó nincs, rendelj privátban.

Hát, egy ilyen üdvözlő után már éghet a vészvillogó, de még nem csekkoltuk le a kínálatot:
Főként a klasszikus, legtöbbet hamisított Yeezy 350 v2-k kaphatóak, de van néhány Jordan és Nike cipő is,árban minden 30 ezer forint körül revolvál.

Természetesen információkra itt sem számítunk, habár nagylelkűen instasztori formájában közzétettek egy adatvédelmi nyilatkozatot, amiben persze egy panaszkezelési elérhetőséget is megadtak: egy Gmail-es e-mail címet. Ne már, ez annyira komolytalan, hogy már ez, önmagában maximum pontot érne a kamu-pontszámainknál.

Összességében tehát kapunk egy klasszikus kamu-insta „shopot”: semmilyen információ, vagy elérhetőség, csak képek és hozzájuk tartozó árak. Hát, nem túl bizalomgerjesztő.

 

Ezek után pedig jöjjenek a klasszikus weblapok, webshopok:

shoestore.hu vélemény

shoe-store-hu-kezdo-oldal

Shoestore: szembetűnő az árulkodó logó

Első ránézésre nincs semmi szemet szúró probléma az oldallal, hiszen a név és a webcím végülis rendben van.

A probléma ott kezdődik, hogy a kezdőoldalon azonnal az arcunkba robban a Yeezy-Shoestore logó, ami már helyből aggályokat ébreszt az emberben. A „webshop” szemre egyébként egész korrektül össze van rakva, a termékek szépen kategorizálva vannak márka, majd modell szerint. Így ha a kategóriák fülre nyomunk, máris láthatjuk a resellereket megszégyenítő felhozatalt: Yeezy, Human Race, Gucci, Alexander McQueen, stb., mindezek persze 15-20-15 ezer forintos áron. Igazából ez az egyetlen tény elég ahhoz, hogy felberregjen a vészcsengő az agyadban!

Fontos, hogy sok teljesen fake sneaker „webshop”-al ellentétben, ahol az üzemeltetők teljes homályban maradnak, ez egy ténylegesen bejegyzett magyar cég, melynek adatai fel is vannak tüntetve. A GYIK-ben egész szépen le van írva sok minden, kezdve attól, hogy Hollandiából jön az áru és hogy van rá „1 éves cseregarancia”. Ettől még sajnos teljesen nyilvánvaló az üzleti modell: rendelésedet távol-keleti fake gyártóknak továbbítják, akik utána közvetlenül a vevőnek szállítanak.

Bár nagyon szép hosszú ÁSZF-ük van, ezt értő figyelemmel elolvasva egyértelműen leírják miről van szó (persze ki olvassa ezt el). A saját shopjukat „lábbelik megvásárlását elősegítő rendszer”-nek nevezik, ahol „vásárló megbízást ad Szolgáltatónak, hogy […] minőség csökkent termékeket külföldi beszállítótól beszerezze”. A „minőség csökkent” kitétel azért is lehet fontos, mert ez alapját képezheti, hogy ne fogadjanak el minőségi reklamációkat. Bár a GYIK-ben az szerepel, hogy Hollandiából érkezik a termék, az ÁSZF-ben mégis 1-5 hetes szállítási időt írnak és hogy esetleg vám is felmerülhet… Pedig nyilván az EU-ból érkező terméknél erről nem lehet szó. Persze ha Kínából jön, akkor már mind a vám, mind a hosszú szállítási idő érthető 😉

A kedvenc gyöngyszemem az ÁSZF-ben (a vége felé egy hosszú bekezdésben elrejtve), hogy a megrendelt cipők alapvetően DOBOZ NÉLKÜL érkeznek és 2000 Ft, ha a vásárló dobozt is kér hozzá. Csak emiatt az egy miatt +10 pontot adnék nekik 😀

shoestore.hu: a cipősdoboz feláras - van még kérdés? :D

shoestore.hu: a cipősdoboz feláras – van még kérdés? 😀

A minőségi reklamációkat illetően annyit ígér az üzemeltető, hogy azt továbbítja a beszállítónak. Sok szerencsét ahhoz, hogy érvényesítsd a jogaidat majd Ling Mei-nél, amikor írsz neki, hogy elvált a kamu yezzy talpa 😀 Szóval összességében, az a négy pont is bőven elég ahhoz, hogy azt tanácsoljuk: messzire kerüld el őket!

shoestore.hu kamushop pontszám: 4/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: NEM

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: NEM EGYÉRTELMŰ

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: NEM

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: NEM

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: NEM EGYÉRTELMŰ

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: NEM EGYÉRTELMŰ

 

olcsociposhop.com vélemény

olcsociposhop.com - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő? Kamushop?

Off-white, Yeezy… árulkodó fülek a kezdőoldalon

Nos, ez az oldal a leggyengébb kamushop-ok iskolapéldája. Akárhova is nézünk az oldalon, egyszerűen semmi sincs rendben.

Kezdjük az oldal nevével, ami nem csak nem meggyőző, de még csak azt sem tudom mondani, hogy találó, mivel „olcsónak” egyáltalán nem mondható. Az árakat nézegetve az Ultra Boost-ok például most akciósan „csak” 30-32 ezer Ft körül mozognak. Ne már, ennyiért egy eredetit is vehetünk. De ez persze csak a legkisebb probléma. A kínálatban már komolyabb gondok is vannak, ilyenek például a nem létező kollabok és színállások. Nem tudom honnan szerzik a termékeket, de komoly kreativitást látok ezen kreációk megalkotásában.

Arról nem is beszélve, hogy az oldal tele van alapvető nyelvtani hibákkal, olyannyira, hogy a Google Translate már önmagában jobban fordít. Cégadatokat, ügyfélszolgálatot, telefonszámot, vagy bármiféle ehhez hasonló információt hiába keresünk – ezek sajnos nem szerepelnek az oldalon, már ha léteznek egyáltalán. A kedvencem egyébként, hogy ugyan semmit sem írnak a szállítási időről, de arra figyelmeztetnek, hogy a „szezonális viharok” miatt késhet a rendelésünk. Bármit is értenek ezalatt. Ahogy a pontokból is láthatjátok, nagyon gyenge próbálkozás ez az oldal:

olcsociposhop.com kamushop pontszám: 8.5/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: NEM EGYÉRTELMŰ

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: IGEN

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

adidashungary.top vélemény

adidashungary.top - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő?

A cég neve és logója, de „Nike” termékek a kezdőoldalon

Hoppá, ez bizony nem az adidas hivatalos oldala, mégis szerepel a webcímben a márkanév. Ez már önmagában nagy felkiáltójel, a megbízhatóságot illetően. Ráadásul a logót is ellopták.

Ami a termékeket illeti, ne legyünk olyan naivak, hogy csak a német háromcsíkos modelleket keressük. Nike, New Balance, Balenciaga, és még néhány népszerű márkanév szerepel az oldalon. Az előző oldalhoz hasonlóan persze olyan sneaker-fúziók vannak, amelyekre még nem áll készen a világ, ellentétben bármiféle információval, ugyanis a Kapcsolat fül alatt nem találunk mást, csak egy szövegdobozt, mellyel üzenetet írhatunk a titokzatos eladó(k)nak.

Az oldal szövege egész egyszerűen komolytalan, olyan fordítási hibák vannak, hogy olvasni is fáj.  Láthatóan az egész oldalra ráhúztak valamiféle fordítóprogramot, ami a modellek nevét sem kímélte. Itt van néhány kedvencem: Nike Epic React = Nike Epikus Reagál; Revenge x Storm = Bosszút x Vihar; Adidas Human Race = Adidas Emberi faj… Egyszerűen zseniális. Természetesen jár a maximum pont.

adidashungary.top kamushop pontszám: 10/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: IGEN

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: IGEN

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

onlinecipo.com vélemény

onlinecipo.com - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő? Kamushop vagy nem?

Vigyázat, az aránylag jobb kinézed ellenére ez is kamushop!

Az aránylag igényesen kialakított webes felület ne tévesszen meg minket, ez a webshop sem árul eredeti terméket. Ha erről sem a domain név, sem pedig az oldal kezdőlapja nem győzött meg, akkor a többi szempont majd megteszi helyettük.

Ugyancsak találkozhatunk kétes, láthatóan kamu darabokkal, ráadásul gyanúsan alacsony áron. Sőt, a képek is árulkodóak, rengeteg az olyan kép, melyek más-más háttérrel, más-más szögből mutatja a termékeket.

Az oldal, habár ránézésre szépen össze lett rakva, sajnos szinte azonnal kiderül, hogy miért nem legit webshopról van szó. Az információk között sajnos ezúttal sem találni semmit, amit egy valós cég esetében könnyen megnézhetünk.

onlinecipo.com kamushop pontszám: 5.5/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: NEM

6. A szállítási idő több hetes: NEM EGYÉRTELMŰ

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: NEM

 

snakershungary.com vélemény

snakers-hungary-com-kezdooldal

Újabb versenyző került játékba, a Snakers Hungary. Mellettük szól, hogy eddig ők az első „webshop”, akik ki is írták, hogy „replika” termékeket árulnak. Egy pont oda, noha ettől még nem lesz jobb a helyzet, de legalább tudjuk, mire neveztünk be.

A kínálatuk is egészen komoly, minden létező, és nem létező kollab simán megvásárolható, potom 15-25 ezer forintos árakon. A Louis Vuitton x Off White Air Jordan 1 például igazi finomság, csak hogy egyet említsek a sok hasonló közül. Ráadásul többségük internetről összekeresgélt képekkel.

Az információk fülre nyomva pedig természetesen ott van minden, aminek egy megbízható websopnál lennie kell: e-mail cím, és instagram account. Más nincs. De legalább van nyitvatartási ideje az instagram fióknak.

Az ÁSZF-be már bele se kezdenék, itt nyilván kiderül minden okoskodás, többek között az is, hogy az egész egy kínai cég „magyarországi online kihelyezettsége”.

snakershungary.com kamushop pontszám: 7/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: NEM

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • VERONIKA szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Üdv! Az Instagram-on mostanában a hype.brands.hu „ajánlgat” cipőket. Erről tudtok valamit? Fentebb olvastam ebben a cikkben két másik hamis insta shop-ot (amik nevéből tulajdonképpen kijön a most kérdezett…). Köszi!
 • Amelia Brown szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run a Youtube growth service, where we can increase your subscriber count safely and practically. Our focus is on organic growth strategies that nurture a thriving community around your channel. We don’t use bots or gimmicks, just targeted engagement tactics to help you reach the right people. Our price is just $60 (USD) per month and we can start immediately. If you are interested then we can discuss further. Kind Regards, Amelia Unsubscribe: https://removeme.click/yt/unsubscribe.php?d=sneakerbox.hu
 • Amelia Brown szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically. – We guarantee to gain you 700-1500+ subscribers per month. – People subscribe because they are interested in your channel/videos, increasing likes, comments and interaction. – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you have any questions, let me know, and we can discuss further. Kind Regards, Amelia Unsubscribe: https://removeme.click/yt/unsubscribe.php?d=sneakerbox.hu
 • Joanna Riggs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi, I just visited sneakerbox.hu and wondered if you’d ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our videos cost just $195 for a 30 second video ($239 for 60 seconds) and include a full script, voice-over and video. I can show you some previous videos we’ve done if you want me to send some over. Let me know if you’re interested in seeing samples of our previous work. Regards, Joanna Unsubscribe: https://removeme.click/ev/unsubscribe.php?d=sneakerbox.hu
 • Mammie Beebe szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, What if you could send unlimited emails directly from your WordPress site, with a guaranteed 99.4% inbox delivery rate, for just a one-time fee? – Send unlimited emails to unlimited subscribers – Enjoy a guaranteed 99.4% inbox delivery rate – Never worry about monthly fees again – Boost open rates and click-throughs – Say goodbye to spam filters – Free WP SMTP server included – Easy-to-use interface, perfect for beginners – 30-day money-back guarantee Click here to learn more: https://furtherinfo.org/5y2j Mammie
 • Jonah Roark szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, Are you tired of paying monthly fees for website hosting, cloud storage, and funnels? We offer a revolutionary solution: host unlimited websites, files, and videos for a single, low one-time fee. No more monthly payments. Here’s what you get: Ultra-fast hosting powered by Intel® Xeon® CPU technology Unlimited website hosting Unlimited cloud storage Unlimited video hosting Unlimited funnel creation Free SSL certificates for all domains and files 99.999% uptime guarantee 24/7 customer support Easy-to-use cPanel 365-day money-back guarantee Plus, get these exclusive bonuses when you act now: 60+ reseller licenses (sell hosting to your clients!) 10 Fast-Action Bonuses worth over $19,997 (including AI tools, traffic generation, and more!) Don’t miss out on this limited-time offer! The price is about to increase, and this one-time fee won’t last forever. Click here to learn more: https://furtherinfo.org/yarx Jonah
 • Bobbie Rowell szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, Are you tired of paying monthly fees for website hosting, cloud storage, and funnels? We offer a revolutionary solution: host unlimited websites, files, and videos for a single, low one-time fee. No more monthly payments. Learn more: https://furtherinfo.org/0wg3 Here’s what you get: Ultra-fast hosting powered by Intel® Xeon® CPU technology Unlimited website hosting Unlimited cloud storage Unlimited video hosting Unlimited funnel creation Free SSL certificates for all domains and files 99.999% uptime guarantee 24/7 customer support Easy-to-use cPanel 365-day money-back guarantee Plus, get these exclusive bonuses when you act now: 60+ reseller licenses (sell hosting to your clients!) 10 Fast-Action Bonuses worth over $19,997 (including AI tools, traffic generation, and more!) Don’t miss out on this limited-time offer! The price is about to increase, and this one-time fee won’t last forever. Click here to learn more: https://furtherinfo.org/0wg3 Bobbie
 • Emily Jones szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically. – We guarantee to gain you 700-1500+ subscribers per month. – People subscribe because they are interested in your channel/videos, increasing likes, comments and interaction. – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you have any questions, let me know, and we can discuss further. Kind Regards, Emily
 • Catherine Greenup szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hey, I came across sneakerbox.hu and wondered, have you ever considered starting your own online store? Shopify lets you create a beautiful online store in just 3 minutes, with a free 3-day trial (no credit card needed!). You don’t need to be a tech whiz. Shopify has lots of customizable templates to get you started, and it takes care of everything from payments and shipping to security. If you’re even a little bit curious, find out more here: https://furtherinfo.org/y7sz No pressure at all, but hope you decide to try it out. Best, Catherine If you do not wish to be contacted again, click here: https://removeme.click/imp/unsubscribe.php?d=sneakerbox.hu
 • organuarp szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hormones, menstrual cycles and fertility cheapest cialis online
 • Georgina Brito szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi, Did you know you can create and profit from children’s books without any special skills? Spark imaginations with: – Endless Topics: Animals, princesses, space adventures – the choice is yours! – Fun Illustration Styles: Pick from playful to whimsical, just like your child’s drawings. – AI Story Starters: Stuck on an idea? Let the AI suggest a starting point! Current price is just $27.01 Click here to explore more: https://furtherinfo.org/books Georgina
 • Reginald Etter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi, Imagine creating professional videos with AI in ANY language… without actors, cameras, or studios. 1. 16x Faster Video Creation: Generate videos for sales, courses, YouTube, ads & more. 2. Unique AI Actors: No copyright issues & speak 144+ languages. 3. Easy Drag-and-Drop Editing: No tech skills required Get started for just $17 (one-time fee) with a 180-day money-back guarantee. See how it works: https://furtherinfo.org/uifa
 • Mária Sándor szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Lebeber Porta di Roma ruhaüzlet, Via Alberto Lionello, 00888 Rome RM, Itálie ????support@Lebeber.com Ez egy kamu, csaló cég, ne rendeljen tőlük senki, silány szemetet küldenek a rendelt termék helyett.
 • Megan Atkinson szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically. – We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month. – People follow you because they are interested in you, increasing likes, comments and interaction. – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’. The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. If you have any questions, let me know, and we can discuss further. Kind Regards, Megan
 • Terézia szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sisyshoe olfalról rendeltem.37 es skechers 37 női cipőt.18900.HUF-t fizettem,utánvéttel.A csomagban-41 -méretű, férfi ,márkanélküli undorító cipő volt. E-mailt írtam,nem a megrendelés jött,kérem vissza pénzem. Hogy tudom visszaszerezni a pénzt??
 • Amelia Brown szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers safely and practically. We aim to gain you 700+ real human subscribers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots). The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. Let me know if you wish to see some of our previous work. Kind Regards, Amelia
 • Emily Jones szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there, We run a Youtube growth service, where we can increase your subscriber count safely and practically. – Guaranteed: We guarantee to gain you 700-1500 new subscribers each month. – Real, human subscribers who subscribe because they are interested in your channel/videos. – Safe: All actions are done, without using any automated tasks / bots. Our price is just $60 (USD) per month and we can start immediately. If you are interested then we can discuss further. Kind Regards, Emily
 • ecommerce szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask! You can see similar: najlepszy sklep and here sklep internetowy
 • Keglovits szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Basketzone.NET. vélemény valaki?
 • Nyuli György szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A Pumamagyarorszag webshop sem jobb szerintem(https://www.pumamagyarorszag.com), itt is elég problémás szövegezés van, a kedvencem hogy a kapcsolattartási/ÁSZF, stb. sávban Egy Mondaton Belül Minden Szó Külön Nagy Betűvel Kezdődik. Az már hab a tortán, hogy ha rendelsz/fizetsz, akkor a feltüntetett Ft ár helyett Euro-ban vonnak, és tök más helyről kapsz visszaigazolást, és más terméket igazolnak vissza.
 • Dóra szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! https://www.uggshuwebshop.com/ Ugg csizmák gyanúsan olcsón… Valakinek van tapasztalata esetleg az oldallal? Köszönöm! 🙂
 • Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A legero
 • Gabor Nagy szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  nem ártana valóban frissíteni ezt a listát, nem is kéne külön mindegyikhez leírás, elég lenne csak a lista, ugyanúgy legit oldalakról is; mert ahogy elnézem/olvasom brutális sötétség van a fejekben. :))
 • college admissions essay help szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.

  college admissions essay help

  Kamushop feketelista: 10 pont nehogy hamis cipőt rendelj – sneakerbox.hu

 • Rédl Andrea szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Valóban abba a kategóriába tartozom, aki szégyenkezik amiatt, hogy bedőlt egy ilyen átlátszó csalásnak. HUNTER gumicsizmát rendeltem egy hunterhungaryshop.com oldalról. A csizma valóban gyanúsan olcsó volt. 26000 Ft körüli összegért hirdették, amikor átutaltam az összeget, 43000 Ft-ot vontak le, arra való hivatkozással, hogy a bank más rátával számol. Küldtek egy napszemüveget, ócska hamisítványt, amit azért vettem át, mert a szállító cég alkalmazottja azt mondta, hogy ő nem tud vele mit kezdeni. Olcsó promóciós ajándékként fogtam fel. A reklamálásomra közölték, hogy én megkaptam a terméket, küldjem vissza, s akkor majd megtérítik a káromat. Nyilvánvalóan nem küldtem vissza, azóta folyamatosan levelezgetünk, mindig más összeget ajánlottak fel térítésként, majd a mai napon azt a választ kaptam, hogy későn reagáltam az ajánlatukra, s a visszatérítés manuálisan ( nem értem!! ) történik, ezért várjak türelmesen. Nyilvánvalóan egy fillért sem fogok visszakapni, természetesen a kártyámat letiltattam, de valószínűleg mást nem tudok tenni. Felháborító, gyalázatos csalás, átverés, ez nem kérdéses. Jó lenne, ha mások tanulnának az esetemből, s ettől a cégtől soha többet nem rendelne senki, semmit. Üdvözlettel: Rédl Andrea
 • Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, rendelt valami már cipőt innen? https://www.legerowebshops.com/ Nekem gyanúsnak tűnik… és ilyen engedményt adna 2 cipőre Sub-Total: 47,740 Ft Első rendelés(-5%): -2,387 Ft Lucky Offer (-43%): -19,591 Ft Shipping: 0 Ft Total: 25,762 F
 • Aegean College szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hiya very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally? I am glad to search out numerous useful info right here within the put up, we need work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .
 • link building Images szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. All the best
 • Nagy Kinga szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Mi a véleményetek erről az oldalról?https://www.alexandermcqueenhungary.com/
 • Dóri szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Ma Louboutin cipőt kerestem, ezen az oldalon találtam is bőségesen, enyhén szólva is áron alul: https://www.cipoonlinebolt.com/ Vevőszoli nincs, a címben nincs benne, hogy csak ilyen márkájú cipők lennének kizárólag, Minden Egyes Szó Nagybetűvel Kezdődik A Szállítás Leírásàban, kicsit magyartalan is és brutál alacsonyan vannak az árak de sehol sincs feltűntetve, hogy replika lenne… Rendelt már valaki innen? Csak kíváncsiságképp ????
 • Balázs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Rendelt már valaki innen cipőt? onlinecipo.com Mert épp itt olvasom kamu oldal. Vagy egyáltalán küldtek valamit mert engem is csak hitegetnek de mi tart 10-15munkanap? ????Következő e-mailben meg 15-25nap most gyártják le Kínába? ????????????
 • Halmai Balázs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Rendelt már valaki innen cipőt? onlinecipo.com Mert épp itt olvasom kamu oldal. Vagy egyáltalán küldtek valamit mert engem is csak hitegetnek de mi tart 10-15munkanap? ????Következő e-mailben meg 15-25nap most gyártják le Kínába? ????????????
 • Halmai Balázs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Rendelt már valaki innen cipőt? onlinecipo.com Mert épp itt olvasom kamu oldal. Vagy egyáltalán küldtek valamit mert engem is csak hitegetnek de mi tart 10-15munkanap? ????Következő e-mailben meg 15-25nap most gyártják le Kínába? ????????????
 • Jani ferenc szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én a cipoakcio.co -ről rendeltem át is ba……tak 40 e. Ft fizettem 2 db cipőért …… küldött egy napszemüveget full bolvli szart. Már 30 percre nem volt meg a weboldal, ügyesen lehúztak. Ilyenkor mit tud az ember csinálni a kártyával ?
 • Fehér Adrienn szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Clarkshungaryshop.com ról rendeltem cipőt. Napszemüveget kaptam. Gondolom kamu
 • Stefánia szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! https://newbalance.hu/ Oldal megbízható? Kicsit kezdek elbizonytalanodni benne. Utánvétellel rendeltem szerencsére, de ha kamu akkor nem venném át a csomagot. Előre is köszönöm szépen!! 🙂
 • Szibolya szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.salonomhungary.com/outlet.html Erről az oldalról rendeltem egy papucsot 16000ft-ért és 26000ft-ot vontak le. Jeleztem a bankomnak kártya letiltás. Az a fura olvasgatva a hozzászólásokat, hogy sok ilyen oldal van és a hatóságok semmit nem tesznek. Miért nem tiltatják ezeket az oldalakat hivatalból? Felfoghatatlan. Szóval innen senki ne rendeljen.
 • MTímea szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A gemre.hu oldal szerintetek igazi? Fura, hogy pesti számot ad meg, miközben Győrben van a raktár, de ezt úgy írták: Györ. A termékek leírása félig magyarul félig valami szláv vagy lengyel vagy nem tudom milyen nyelven van. Példa: részletek Gyártó kódja: FW60-1# Gyártó színe: Brown Szín: Barna Marka allegro: Inna Anyag: Wiskoza Állapot: Új Nem: Női termék Márka: különböző Domináns minta: Minta nélkül Fazon: Prosta Hossz: maxi Hüvely: na ramiączkach Fő anyaga: Wiskoza További jellemzők: Nincs Okazja: na co dzień Dekolt : serek/dekolt V Zár: Nincs Styl: boho
 • Andras szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A „www.puma-cipok.com/” is kamu. Átverés !
 • András szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  http://www.crocs-eu-hungary.com Innen se rendeljen senki, crocs helyett egy olcsó kínai szemüveget küldtek.
 • krisztian szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  sziasztok, van tapasztalat a kovetkezo oldalrol? Salomon cipoket ajanlanak rajta https://www.turabakancsoutlet.com/
 • Tábori Henriett szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok a cipökwebáruház.comról hallott már valaki mert engem valószínűleg ott vertek át egy cipőt rendeltem 21000Ft-ért de csak egy silány minőségü sapkát küdtek és persze nem elérhetőek
 • Wágnerné Török Andrea szerint:

  Sziasztok!
  Találkozott már valaki a CIPŐ FASHION oldalal?
  Rendeltem, visszaküldeném mert a minősége nem megfelelő.
  Írtam az oldal végén lévő „üzenet” – be… elment! Majd nehezen, de megtaláltam az e-mail címét..
  Írtam… semmi! Telefonszám: román
  Azt hiszem buktam.

 • Richárd szerint:

  Sziasztok!
  Merrell cipővel kapcsolatban majdnem sikerült kamu oldalról rendeltem. Szerencsére gyanú ébredt, hogy valami nem az igazi amit az előttem szóló csak megerősített. Ezúton is köszönöm!
  Ezek mind kamu oldalak lesznek:
  https://www.merrellwebshophu.com/
  https://www.merrellcipowebshop.com/
  https://www.merrellcipobolt.com/
  https://www.merrellhuonline.com/
  https://www.merrellbudapest.com/
  https://www.merrellcipoboltok.com/
  https://www.merrellcipohu.com/
  https://www.interceptshop.com/

 • Németh György szerint:

  Merrellwebshop.com oldalról próbáltam rendelni. (van másik ugyan ilyen kinézetű oldal, hasonló, de nem teljesen egyező árakkal).
  A fizetéskor a bankom letiltotta a kártyámat. Ugyanis az összegen felül kétszer próbáltak kb 2x annyit levonni.

 • envagyok szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.adidasyeezyhungary.com/ erről tudtok valamit? Gyanúsan olcsó
 • Pepe szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Folyamatosan feldobja ezt az oldalt, ha nike cipot keresek: https://www.nikeonhungary.com Velemeny?
 • Tnti ntzzg szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.pumaakcio-hu.com/ ezt ismeri valaki?
 • Németh Zsolt szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, ez az oldal kamu lehet? http://www.cipokwebaruhazhu.com köszi
 • Erdei imre szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Valaki rendelt mar a airmaxshophu.org oldalról?
 • Demjen Reka szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szeretnem megkerdezni hogy a gaborhungary.com weboldalrol szabad e rendelni? Klszonom szepen
 • Tamás szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  “www.uawebshophu.com” is kamu oldal lehet? Igen, sajnos az….
 • Lilla szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Köszönöm szépen a cikket! Nagyon hasznos! 😉 A leírtak alapján a „www.uawebshophu.com” is kamu oldal lehet?
 • Gyuresz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Üdv! Az etniesmagyarorszag.com-ról érdemes rendelni, vagy inkább felejtős? 😀
 • Ildikó szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! https://bkicks.eu/ olalról rendelt már valaki? Vélemény? köszi
 • Laci szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Instagram oldal, pontosabban Benjistore vélemény?
 • Török Erzsébet szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  PUMAHUNGARY. Redeltünk lányomnak cipőt 21937 ft vontak le számlámról . sálat kaptunk. Kértük vissza a pénzt ., alkudoznak velünk 30 majd 40 % kínáltak fel. Kamu oldal senkinek nem ajánlom. Futár meg sem várt lerakta a portán.
 • Rácz Péter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Merrel magyarországtól rendeltem ,többet vontak le a kártyáról és két cipő helyett egy sálat kaptam.Ezek ellen nem lehet csinálni valami oldal letiltást vagy ílyesmit?Hogy a narkos ku…va anyukat.
 • Marianna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A salwatorewebshop.net oldal EUR helyett kínai pénznemben terhelte meg a számlám. A rendelt cipő helyett egy sálat küldtek, mint az egyik hozzászóló esetében. Nagyon hasznosnak találtam a hölgy tanàcsát. Bemegyek az OTP-be, hogy intézkedjenek. Remélem, én is visszakapom a pènzt.
 • Tori szerint:

  Sziasztok erről a két oldalról mi a véleményetek? Hamis vagy eredeti?

  https://www.laced.com/
  https://thesolesupplier.co.uk/

 • Csab szerint:

  Sziasztok! Ez kamu oldal? https://www.nike-hu.com/

 • Julcsi szerint:

  PUMAHUNGARY.CC webshop
  A cipő ára 26000 forint, a számlát már 48000 forinttal terhelte meg. Banknak telefon, kártya letiltása és jegyzőkönyv.
  ?? kíváncsi vagyok vajon érkezik e valami a futárszolgálattal, vagy sikerül e a pénzt visszakapni ☹️

 • Judit szerint:

  Sziasztok. Erről az oldalról valami info? lanceca.shop

 • Ágh Zsófia szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  VIGYÁZAT, NEM CSAK HAMISÍTOTT, DE LOPNAK IS. https://www.huntercsizma.com/ 2023. JANUÁR Ugyanúgy néz ki, mint az eredeti oldal, csak a vevőszolgálatnál egy üzenő ablak van, semmi más különbség nincs még alaposabb átnézésre sem.. Utólag megtaláltuk, hogy a magyar oldalról ez hiányzott legalul a sarokból: © 2023 Hunter Boot Limited. Ezt leszámítva megtévesztésig hasonló az oldal kinézete. A leértékelés – mint később kiderült – csak kicsivel volt magasabb százalékú, mint az eredeti oldalon, de január elején ez nem volt gyanús. Rendelés után azt írta ki, hogy probléma volt a fizetéssel, de közben a kártyámról levont pénzt, Aztán rájöttem, hogy amennyi dollárt levont, az nem annyi forint, mint amennyiért vásároltam a honlap szerint. Később jött egy email, hogy ne aggódjak, ha ezt írta ki, 24 órán belül feldolgozzák a rendelést. 48 óra múlva kaptam egy rendelés visszaigazolást arról az összegről, amit fizetnem kellett volna, és nem arról, amit valójában levontak. Majd amikor a csomagszámot a szállító cég oldalán beírtam, kiderült, hogy az áru egy kínai városban van, és április 5-én fog megérkezni. (január elején rendeltem) Elmentem az OTP-be, ahol felvettek egy jegyzőkönyvet, és megígérték, hogy megpróbálják visszautaltatni a pénzt. Egy héttel később a futár hozott egy zacskót, benne egy sállal, a csomagon csak kínai szöveg, a sál mellett semmilyen papír, számla nem volt. Napokkal később nézem, hogy ok, kaptam egy sálat, amit nem rendeltem, de hol tart vajon a csizma? Azt látom, hogy kiszállítottnak van minősítve a rendelésem azzal a dátummal, amikor a sálat kaptam, és ami 2 héttel és nem 4 hónappal volt a rendelés után. Tehát ezek szerint 2 csizma áráért küldtek 1 sálat (egy sál nagyjábóli értékének tízszereséért ). 10 nappal később a számlámra visszafizették a teljes összeget. De mivel minden általuk megadott email cím hamis volt, illetve nem válaszoltak a weboldlaon küldött üzenetre, ez kizárólag a bank fellépésének volt köszönhető. Aki tehát belecsúszik egy ilyenbe, minél előbb menjen el a bankjához, mert a legnagyobb eséllyel ők tudják visszaszerezni a pénzt.
 • Szabó Zoltán szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Vigyázat, full kamu Keen cipős webshopok egy kaptafára: keenbudapest.com keen-webshop.com keenwebshop.net keencipowebshop.net keencipők.com keen-bolt-budapest.com cipowebaruhazoutlet.com Keen cipőt kerestem, és feltűnt, hogy ugyanaz a modell nagyon hasonló kinézetű webshopokon különböző árakon tűnik fel. A Kapcsolat aloldalak ugyanugy néztek ki, gyanúsan semmi elérhetőség, csak 3 mező, amiben tudsz üzenni. Aztán rátaláltam az oldalatokra és nem rendeltem meg, pedig már a fizetésnél jártam. Úgyhogy köszönet a segítségért, és megmaradt 40-50 eFt-om és a csomó időt, energiát, bosszúságot is megspróroltam. A Google felé ezt hol és hogyan lehet jelezni?
 • kis péter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://dasgk.shop/products/%F0%9F%94%A5swiateczna-wyprzedaz-2022%F0%9F%94%A5-najnowszy-dron-z-podwojna-kamera-4k-uhd?variant=44176978968808 Drón vásárlás az fedi?
 • Miklós szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, ez eredeti, vagy kamu shop? Előre is kösz. https://www.lojasdieselportugal.com/
 • János szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Van tapasztalta valakinek a sneakit.com -ról. Rendben van az árukínálat? Általában a Stockx-ről szoktam rendelni, de itt pl. a jordan 4 black canvas 36 euróval olcsóbb és a szállítási díj is kevesebb, összesen 60 eurót lehet spórolni…
 • Anca szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok a nike-hu.com kamuoldal? Mert szetetnek rendelni egy cipőt és sehol máshol nemtalálom csak ott
 • Áron szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A cipőmáni.com megbízható? Visszaélnek az adataimmal? A válaszolat előre is köszönöm!
 • Barbara szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A thestreets.hu, és a thestreets.eu oldalak vajon korrekt oldalak? Vannak üzleteik is,s nem kell előre utalni sem…
 • Kevin szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Èn is rendeltem a cipomania .com ról. November elején rendeltem most érkezett meg múlthéten. Én is aggódtam hogy át lettem vágva, azhittem instagramon le lettem tiltva mivel eltünt az oldaluk, nehezen értem el őket viszont végűl e-mail címükön sikerült 2-3x e-mail után. Végül kiderült törlődött az oldaluk. Szállítási idő nem kevés volt viszont legalább megkaptam. Cipő jó minőségűnek tűnik viszont dobozt nem kaptam
 • László Timea szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. merrellmagyarorszag.com Rendeltem buktam is a pénzt. Nem keveset. Innen ne rendeljetek. Kamu
 • Ancsa szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Cipőmánia kamu oldal! Átveres! Ne rendeljetek! 3 hete rendeltem. 30e Ft bánta. Nem küldenek visszaigazolást. Nem lehet őket elérni.
 • Judit szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A CipőMánia oldalról több mint 4 hete rendeltem. Nyilván előre utalással… Azóta sem jött semmi. Az Instagram oldaluk megszűnt, illetve újabbak nyíltak, de egyiken sem írnak vissza. Az email címük nem valós…. Semmilyen más elérhetőségük nincs. Sajnos bedőltem, 34000 Ft-om és a kisfiam bánja. Szülinapi ajándék lett volna a cipő . ?
 • Szatmári Bence szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  cipőmania.hu oldalról rendelt màr valaki? Mennyire megbízható?
 • Némethné Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Sajnos én is belefutottam egy ilyen átverésbe. Ferilty shoptól cipőt rendeltem, kűldtek egy silány minőségű utánzatot, amit a megbeszéltek alapján visszakűldtem, megadtam az IBAN számlaszámom is (kérték) hogy visszautalják a pénzem innentől kezdve nem tudom elérni őket e-maira nem válaszolnak, telefont nem veszik fel. Esetleg ti tudtok valamit róluk?
 • István szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Rendeltem egy parfümöt, hétfőn hoznák utánvétellel. https://iseatta.com/ Rendelt már innét valaki át merjem venni?
 • Laci szerint:

  Szia szeretnék érdeklődni erről az oldalról: okshoeshungary.com

  Köszi ?

 • Gizella szerint:

  Keen webshop -on rendeltünk munkavédelmi cipőt melyet azonnal fizettünk kàrtyàval .A feltüntetett ár 25000 volt a szàmlàról 44000 vontak le…Cipőt nem kaptunk hanem sàlat de mèg vàmot is fizetni kellett…Az email amit megadtak a reklamàcióhoz màr nem aktív…

 • Csillik Gábor szerint:

  Sziasztok!Érdeklődnék hogy valaki rendelt e már a sportcipowebshop.com-ról?Mennyire kamu az oldal,egyáltalan megkapja az ember amit rendelt!Köszi előre is

 • Bakács Levente szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a https://cipomania.com-rol valaki rendelt már?Meg bízható?Előre is köszönöm a választ
 • barbara szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.camperhuwebshop.com és ez??? kamu?
 • Agárdi Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, Sajnos én is belefutottam egy ilyen oldalba, mégpedig https://www.szandal.com/ Crocs papucsot rendeltem 8 593 Ft-t plusz postaköltség 5003,- Ft, ennek a duplájával terhelték meg a számlámat. 22 083,-Ft-al. Persze nekem is jött visszaigazoló email, de csak 13595.74 Ft-ról. 2022.09.18-án rendeltem. Valszin a papucs az életbe nem fog megérkezni. Vigyázzatok az oldallal.
 • monk szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én a sportshopshu.com-ról rendelt már valaki? Gyanúsan olcsók a cipők
 • Bencsik Attila szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A deeruptwebshop.com – ról rendeltem egy adidas cipőt 25.961 Ft -ért, a kártyámról (Revolut) 106,39 Eurót (42.110 Ft) vontak le. Azonnal reklamáltam a Revolutnál, de nem tudták visszaszerezni a pénzem, a kártyát letiltották. A tranzakció szeptember 12-én volt, a szállitás 3-10 munkanapban lett megadva, de a mai napig nem érkezett semmi. Ugyan kaptam angol nyelvű mailt, melyben megköszönték a rendelést és jelezték, hogy a pénz (25.961 Ft) megérkezett és az adataimat is visszaigazolták . Az ügyfélszolgálatra írtam mailt napokkal ezelőtt, de semmi válasz. Lehet még valamit tenni az ügyben? FIGYELEM!! A https://www.deeruptwebshop.com/ FAKE!!! Üdv.
 • Ani szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Innen nehogy rendeljetek: https://www.asicswebshopshu.com/ Kapsz szépen visszajelzést, hogy elment az utalás, persze annak már gyanús a kinézete, sőt, nem is annyit vesznek le, amennyi a weboldalon van – és nekem itt tűnt fel, hogy nem OK. Majd eltűnnek, nincs válasz az oldalon lévő ügyfélszolgálaton és a mail-ben közölt e-mail címen sem. 🙁
 • Zrick szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A https://www.glovewebshop.com/ oldalról tud valaki valamit? Ez az oldal jön ba, ha a https://www.merrell-webshop.com -ra kattintasz. Gyanúsan olcsók a merrell cipők rajta!
 • Zsu szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Aug 18-án írtam ide, aztán szóltam a banknak! 3 nap alatt visszajött a pénz!!!!
 • Tihi Zsanna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok én a http://www.jordancipo.hu rendeltem, gondolhatjátok jól lehúztak engem is 258,85€ 🙂 hívtam az OTP akik nagyon segítőkészek voltak. Egyből le tiltattam a kártyám és újat csináltam. Írtak nekem egy papírt és be lett jelentve hogy ki vizsgálják, kiderül hogy vissza kapom e pénzt
 • zsu szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! adaptwebshopról rendeltem… se pénz se cipő,….mit lehet ilyenkor tenni? sztem semmit..tanulópénz….
 • Erzsébet Némethné Kőszegi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  keenbudapest oldalról rendeltem egy bakancsot .27.453 Ft -ra adtam engedélyt a számlámrol ,de a levonás 111,72 EUR volt. A tranzakció július 29 volt ,a szallitas 10 munkanapban lett megadva ,de a mai napig nem érkezett semmi . Ugyan kaptam angol nyelvű mailt ,melyben megköszönték a rendelést és jelezték ,hogy a pénz megérkezett és az adataimat is visszaigazolták . Az ügyfélszolgálatra írtam mailt napokkal ezelőtt ,de semmi válasz . Lehet valamit tenni az ügyben ?
 • Bence szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Adidasbudapest.com. kamu oldal, dupla árat vonnak le. Rögtön írtam a banknak, várom a válaszukat. Én beszoptam, TE NE RENDELJ
 • Haász Zoltán szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.hovrswebshop.com/shopping_cart.html Szintén kamu emberek? Nincs ügyfélszolgálat csak üzenetíró ablak!!! El a kezekkel!!!!
 • PyLu szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Benyeltem. https://www.etnieshungary.com/ Bannkártya adatokra vadásznak. Fizetés után Yüanba levont egyből. Azonnali bankkártya tiltás és futhatok a lóvém után. Aki csak teheti jelentse a google-nek is mert elég előkelő helyen jön fel miután rákeresel, hogy etnies.
 • kérdező szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! https://www.adaptwebshop.com/ Erről valaki tud valamit?
 • Peter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hat ma en is beszivtam!Asicscipohungary.com 25.000 ft os cipo,bankszamlara 40.000 ft terhelve,ugyfelszolgalat kamu,bankartya letiltva… Vigyazzatok az oldalal,amugy profin meg van csinalva
 • Balázs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Merellwebshop.org. Kamu. Akciós cipő, majd féláron.Juppííí. Megrendeled, visszaigazolják(kicsit gagyi e-mail). Késve, de jelentkezik a Posta a vámért/Áfáért(jéé Kínából jön!), kifizeted. Csomag jön: napszemüveg(másnak nyaklánc). Emailen reklamálsz.Mondják bocsi, a szállításkor történt a zavar(vagy valami mast kamuznak, mindegy)küldd vissza a cuccot(saját pénzeden) és visszaadják a pénzt!!!! Gyanús. Interneten körbenéz: hülye voltam, átvertek. Bankszámla átnéz: ja, az eredeti árral húztak le, nem az akcióssal. Üzenetváltások: ők- bocsi bocsi, stb. én- nehány f-betűs szó, meg a police emlegetése. Elvileg elindították a pénzemet vissza-v.mi PDF-et küldtek igazolandó( ja és csak az akciós árat. Bruhahhaa) Ahogy nézem a tapasztalatokat standard eljarás(talán a vége kicsit jobb…talán)
 • Szabó László szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Jordanshungary.com-ról rendeltünk egy cipőt. 1 hét után a kapcsolat formon érdeklődtünk, azonnal válaszoltak. Két hét után jött az üzenet a postától, hogy fizssük meg a vámot. Alakul, a gyerek már nagyon örült! Aztán megjött a csomag. Egy nyaklánc volt benne, az értéke 243Ft lehet. Azóta semmilyen válasz nem jön se a kapcsolat formon, se emailen keresztül.
 • Bári Ági szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Jordanshungary.com valakinek van véleménye, tapasztalata? Köszönöm!
 • Balázs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.merrellwebshop.org Besétáltam a csapdába. Csalás!!! https://www.merrelmagyarorszag.com https://www.merrell-webshop.com Gyanusan egyforma
 • Saci szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Vigyázat A ” Hideshungary.com „egy kamu oldal „022.06.25-én rendeltem Keen női bőr szandált ,az ára 15596-ft volt + 3433.-ft a szállítás. Összesen 19030.-és ennyit is igazoltak vissza , angolul. A kártyámról már 74.78 EUR vontak le.-az az=30218.-ft ot. A vevőszolgálaton 5.ször reklamáltam ,de ma 07.15 sem válasz sem cipő nem érkezett meg. Hogy lehet a pénzt vissza kapni?
 • Pici szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Ez az oldal is átverés etniesmagyarorszag.com
 • Ilona szerint:

  2022. 05.31.én rendeltem Merrel cipőt, http://www.merrelmagyarorszag.com -ról Rendelés zökkenőmentesen zajlott, visszaigazolás, rendelési szám, fizetve stb. ÁTVERÉS!!! DE A bankszámlámat már euroban számított forinttal terhelték kétszer annyit fizettem érte mint amennyiért megrendeltem/36.000Ft. Reklamáltam, válasz nincs. Kb . 3 hét után érkezett a csomag .Kínából amiben nyaklánc volt. Nem vettem át. Van valaki akinek sikerült a pénzét vissza szerezni, ha igen, hogyan???

 • Csősz Maya szerint:

  Sziasztok! cipokshopshu.com-mal került kapcsolatba valaki? Totál kamunak tűnik.

 • Jánné Holló Erzsébet szerint:

  Sziasztok! Én a pumahungary.cc-vel jártam meg, 05.08-án rendeltem. A cipő ára 13.983 Ft + szállítás 3433 Ft. Kártyás fizetés után EUR-t vontak le. Miután a bank lekönyvelte 25.185 Ft lett a levont összeg.
  05.12-én írtam az ügyfélszolgálatnak és azt a választ kaptam, hogy az ÁFA miatt ennyi.
  05.25-én ismét írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy érdeklődjek a cipőről. A válasz exportvámon van és 1-2 hét múlva megkapom.
  06.19 ismét írtam nekik, a válasz a cipő a szállítás során elveszett, ezért „őszinte bocsánatkérésünkkel 40%-os visszatérítést ajánlunk Önnek. Ez rendben van az Ön számára? Mert mi is veszteség alatt vagyunk.”

 • H.EDit szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Április 19-én rendeltem egy puma cipőt a pumaboltmagyarorszag.com oldalról, ami a mai napig nem érkezett meg. Eleve nem tájékoztattak, hogy nem forintot vonnak majd le tőlem, így a 13e-es cipő és 3e szállítási díj elfogadása után 58 eurót vontak le, ami az árfolyam miatt rögtön 23e lett! 3x írtam az ügyfélszolgálatra, mindig ugyanaz a levél jön vissza, hogy a pandémia miatt kevesebb repülő indul, ezért késik, legyek türelemmel, a pénzt nem tudják visszautalni! Tuti kamu az oldal, vigyázzatok! 1 hét múlva szabin leszek, bemegyek a rendőrségre és feljelentem őket, túl van a 20e Ft-on, így elvileg már foglalkozniuk kell az üggyel…
 • Stenger Csilla szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A https://www.merrelmagyarorszag.com/ -ról tud valaki? Azt sejtem, hogy kamuoldal.
 • ANNA szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Jó hír! A Shoestyle.hu azonnal reagált az e-mail-emre és törölte a szállítási költséget. 🙂
 • ANNA szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  2022. JÚNIUS 13. HÉTFŐ – 12:06 A https://www.shoestyle.hu oldallal milyen tapasztalataitok vannak? Hétvégén -2022.06.11-12.- ingyenes kiszállítást ígértek a facen: „?INGYENES KISZÁLLÍTÁS minden 12ezer Ft feletti rendelés esetében CSAK HOLNAP ÉJFÉLIG!⏰???? http://www.shoestyle.hu„, a megrendelőlapon mégis szerepelt az 1.000 Ft-os kiszállítási díj, pedig teljesült a 12ezer forint feletti rendelés feltétele. Ilyenkor Fogyasztóvédelem megtévesztő reklám miatt? De kár, hogy a Tékozló Homár blog megszűnt. 🙁
 • ANNA szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A https://www.shoestyle.hu oldallal milyen tapasztalataitok vannak? Hétvégén -2022.06.11-12.- ingyenes kiszállítást ígértek a facen, a megrendelőlapon mégis feltüntették az 1.000 Ft-os kiszállítási árat.
 • Komlósi András szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Szerintetek ez eredeti? https://www.pumahuakcio.com/
 • Ancsa szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A tommyhilfigerhungarys.com is valószínű kamu oldal. Több mint 60%-kal többet vontak le, mint amit a vásárlásnál megadtak fizetendő összegként.
 • Luca szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szaisztok, hokacipoakcio-nevű oldalról tud valaki valamit? Szintén gyanúsnak tűnik..Már levonták a pénzt, de semmi további információt nem kaptunk. Köszi előre is a válaszokat!
 • Sanyi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sajnos én is így jártam pontosan csak nekem kétszer vonta le a 44500.- at egy év után is működik az oldal sajnos ezek szerint!
 • Gábor szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A Converse-Budapest.com is egy nagy átverés. Már csak azt nem tudom,hogy ezeket az oldalakat miért nem lehet letiltani?
 • Andras szerint:

  Sziasztok, http://www.jordancipo.com teljes kamu, lenyas es csalas. Vigyazzatok!!

 • Bence szerint:

  Aki szeretne 46.000 forintért egy 300 forintos napszemüveget, az feltétlenül rendeljen egy cipőt a http://www.cipowebaruhazoutlet.com oldalról!
  A cipőt 25.000-ért hirdették, de a “vámok és egyéb költségek” miatt 30.000, majd levonnak az előre utalás következtében 44.500 forintot, amit a postán vehetsz át további 1600 forintért!
  Tanulság: SOHA SEMMIT NE UTALJATOK ELŐRE!
  A kártyát természetesen tiltottam a további fosztogatás elkerülése érdekében…

 • Herczeg Andrea szerint:

  Jordan cipő.hu. Belefutottunk rendesen. 27000ft Nike cipő levont 41000ft-ot. Bankkártya letiltva,jelentve a banknak. Nyomkövetési számot kaptunk visszaigazolást is a rendelésről. Vám 1220ft. Ma kaptunk egy kendőt! A banktól meg semmi válasz. Azt hiszem buktuk!

 • Andi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  http://www.skecherscsizma.com oldal a továbbiakban nem elérhető. Ezek szerint tényleg kamu oldal volt. Én bejelentés után, szerencsére visszakaptam a pénzt.
 • Fpkovacs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, Merkel webshop.org érdekelne. Bárkinek tapasztalat? Látom nemrégen kérdezte már valaki de nem jött válasz. A 10 pontból 10 ül 🙁 köszi előre is
 • F. Gábor szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A”www.keenoutlethungary.com” is egy kamu webshop! 45000Ft helyett26000Ft;de 40000Ft-ot vontak le…Kaptam egy gagyi napszemüveget.A hirtelen örömöm igen hamar elszállt!Vigyázzatok ezekkel a….!!
 • Jung András szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Qgxnu shop vélemény?
 • Orbán Enikő szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  puma Budapest. com és eu puma.com is kamu oldal?27000 helyett 40000 vontak le és bukta. Kártyaletiltás és -40000 jó tanulópénz. Szomorú, h lassan több a kamu oldal mint a megbízható és az is h nem lehet ellenük semmit tenni és a bankok is mossák kezeiket?
 • Lepsényi Ildikó szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  hecipohungary.com Tőlük rendeltem és bankkártyával előre fizettem(én ostoba!)két Diadora női cipőt 2022 márciusában és most április 20-án megérkezett a napszemüveg!! Lehetetlen elérni őket.Irok a fogyasztóvédelmi hivatalnak egy e-mail-t, hátha…!!
 • Szelesteyné F. Lívia szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia, szeretnék érdeklődni, hogy a MyBudapester oldal szerinted megbízható? Válaszodat előre is köszönöm.
 • Sallay Miklós szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://keen-webshop.com/ és különböző verziói. Kínai csalóoldal mind.
 • Dulicz Hédi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Kérlek titeket meg tudnátok mondani hogy a conversehu.com kamu oldal e? Most rendeltem egy cipőt és 22 ezer helyett 45ezret vontak le.. semmi visszaigazoló emailem nem jött. Semmi. Nagyon csalódott és ideges vagyok. Kérlek srácok!
 • Péter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A https://www.salomomhungary.com-ról rendelt már valaki? Mi a tapasztalat? Nézd csak: salomom! el is van írva salomon lenne a helyes! Figyelj rá!
 • Fekete Sarolta szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Catcipokbolt.com kamu oldal. 19.000 ft lett volna a cipő,28.000 vontak le. Többszöri(naponta) email-re semmi reakció.Majd kaptam egy kendőt.?
 • Gáll Adrienn szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Segitségül! Sajnos a lányom is belefutott egy ilyen kamu vásárlásba. Sportcipohu.com oldalon. A cipő 19.980 volt de 34.432 ft-ot vont le azonnal. Rögtön hívtuk a kártyán lévő Help desket. Kártya tiltva lett, és azonnali panasztétel megtörtént. Úgy gondoltuk elbuktuk!! De ma egy hét után visszautalás történt panasztétel címen!! Ha ez történik hívjátok azonnal a Bankot!!! Nekünk szerencsénk volt!!! Tanultunk belőle!!!
 • Dorka szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://hecipohungary.com/ https://www.reeboksmagyarorszag.com/ Egy konkrét cipőt kerestem a neten amit ebben a 2 webshopban találtam meg legjobb áron és szinte csak itt volt a kívánt méretben is. Már majdnem leadtam a rendelést az olcsóbb szállítással operáló hecipohungary.com on amikor elkezdett gyanússá válni a dolog. Átbogarásztam az egész oldalt de sehol nem találtam semmilyen elérhetőséget, még egy cég név sincs sehol. A Kapcsolat -vevőszolgálat oldalukon nincs semmi infó, csak az ügyfél tud írni. Miután beregisztráltam az oldalakra még egy emailt sem kaptam. 100% hogy kamu mindkét oldal. Vigyázzatok velük!
 • Zozy szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  kiegészíteném a listát salomomhungary.com/ és a klónja hideshungary.com oldalakkal. 8/10 aránnyal elhasalnak.
 • Zsolt szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  D-Sport !!!! Silány hamisítványt küldtek a kisfiamnak rendeltem egy Nike cipőt !!! Természetesen az oldalon a negatív kommentek nem jelennek meg!!!!!!!!
 • Buba szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.dcshoehungary.com/ https://www.dcshoeshu.com/ https://www.dccipobolt.com/ Ezekről vkinek van tudomása vmi? Üzemben tartóról semmi infó, regisztrálás után semmi visszajelző email, csak előre utalás lehetséges
 • Andi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  JUDIT-nak válasz: a https://www.skecherscsizma.com/ oldallal jártam úgy, hogy 28-án megrendeltem egy cipőt, aminek az árát elutaltam. A kosár a mai napig azt mutatja, hogy a termék ott csücsül a kosárban. A regisztrációról, megrendelésről, sikeres fizetésről semmi visszajelzés. Kapcsolat a vevőszolgálattal menüpontnál még ellenőrző kódot is kér, de az üzenetet nem küldi el „SMTP Hiba: Nem tudtam csatlakozni az SMTP host-hoz.” hibaüzenettel!
 • Sanett szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Én a http://www.nikehungary.co nevű oldalról rendeltem egy Jordan-t a gyerekemnek. 40 ezret kifizettem cirka két hete, cipő sehol, e-mailre nem reagálnak. Van valakinek tapasztalata ezzel az oldallal?
 • Kollega T. szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A sunsneaker.hu oldalról esetleg vásárolt már valaki?Rendeltem egy Nike SB Max Janoski modellt utánvéttel jövő héten jön elvileg de tartok tőle egy kicsit hogy valami kamu cuccot küldenek.
 • Horváth Csaba szerint:

  https://www.cipokhungary.com/https://www.cipokhungary.com/ Sziasztok!! Errről az oldalrol rendelt már valaki ? marcius 7én rendeltem egy cipőt azota se hire semmi levont a számlámról 37ezret

 • Berci szerint:

  Sziasztok! sportcipohu.com !!!!!! 55000ft-ba fájt…Szép volt….Ekkora madarat mint én!!!!
  Ha legalább el olvasom a hozzászólásokat előtte itt ,akkor nem esek bele ebbe a hintába….Meg érdemlem….

 • Kati szerint:

  Sziasztok! A fila-hungary.com is kamuoldal!!! Nehogy rendeljetek cipőt onnan!!! Pedig tök korrektnek tűnik az oldal, olyan mint az eredeti fila.com! Mondjuk most már nehezen lehet rámenni az oldalra, állandóan ledob, hibakódot ír ki. A kártyámról az összeget leszedte, de ott befejezetlen (fizetés alatt) jelenik meg. És természetesen semmilyen visszaigazoló e-mail -t nem kapok!!

 • Mickey szerint:

  http://www.catcipobolt.com

  KAMU OLDAL, ELLOPJA A BANKKÁRTYA ADATAID…
  Felregelsz,megrendeled a terméket, bankkártyás fizetéskor a kártyaadatok megadáskor hibát ír, és nem engedi befejezni a tranzakciót… tehát élből nem húz be az árral, de a birtokában van az éles bankkártyaadataidnak… a termék a kosárban marad, erről emailt kapsz, hogy fejezd be a rendelést… supportra küldött emailed el sem megy, kamu a support… azonnal tiltani a bankkártyát!!

 • Juhász Szilvia szerint:

  Sziasztok!
  Merrellwebshop.org-ról rendelt-e már valaki? Vélemény?

  Előre is köszönöm!

 • Lakneré Beáta szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én is rendeltem két cipőt az ADAPTWEB SHOPRÓL. 02.21 én. Semmi nem jött folyamatosan írjuk nekik az e-mailt de nem válaszolnak rá.
 • Judit szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én az onlinecipo.com- ről rendeltem egy „Jordan” cipőt a gyereknek. Nyilván tudom hogy hamis de nem fogok 50 ezrekért vásárolni semmit, míg nő a lába. Eleve utalni kellett, annyit, amennyi meg volt adva. Kb 2 hét múlva hozta a postás, még plusz 800 Ft vám de ennyi. Gyerek oda van még vissza, mert ránézésre ugyanaz. Szóval még rosszat sem tudok írni ?
 • Nagy Anett szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok !!! Bővithetitek a listát a sportcipokhu.com -mmal …. Szépen átlettünk ejtve 🙁
 • Dudás Melinda szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok. Én rendeltem egy cipőt február 12-én az adaptwebsop.com ról 28500 ft lett volna szállítással együtt de 35000 ft vontak a számláról. 3-10 napot igértek de a mai napig semmi nem jött 🙁 Igaz a kapcsolatfelvételnél tudtam emailt írni nekik amire másnap mindig válaszolnak adtak is 2 hete nyomkövetési számot de az nem található az utolsó emailre nem válaszoltak még ugyhogy szerintem ebből is rendőrségi ügy lesz 🙁 Rendelt már valaki tölük? Egyépként nike cipőt néztünk és az oldal a nike store budapest cimenfutott 🙁
 • Anka erzsebet szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Érdeklődnék,hogy a cipofashion illetve az onefashion.room.hungary webshoppokbol rendelt-e már valaki? Romániában van,onnan valami nevesincs futarszolgalattal kézbesítési. Elerhetoseguk is gyanus
 • Kata szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Érdeklödnék ,hogy a Conversestarhike oldalról rendel már valaki. 10 nappal ezelött kettő cipőt rendeltünk aminek ára 38 404 ft ,de ök 56 000 ezret vontak le. Nem reagálnak semmire. Esetleg tud valaki erről a cégről valamit örülnék neki.
 • Hajós G szerint:

  SCANDALSHOP
  Hamis termékeket küldenek Bulgáriából.

 • Anna szerint:

  Nekem csak egy kérdésem lenne.Láttam a listában ahonnan rendeltem és ilyenkor le tudnak emelni a tudtom nélkül is pénzt a számlámról vagy csak egyszeri átverés ? (clarksshop.hu)

 • B. Anna szerint:

  Sziasztok!,
  Találtunk egy uj kamu cipő weboldalt,
  http://www.catcipobolt.com
  Valakinek van esetleg info rola?

 • Judit szerint:

  Sziasztok!

  Van valakinek véleménye a https://www.skecherscsizma.com/ oldalról?

 • Evelin szerint:

  Sziasztok
  Ma rendeltem a cipokwebaruhazhu-rol egy Nike cipőt sajnos valószínűleg én is bele estem ebbe a csapdába .. sokkal többet vontak le a kartyamrol.. és válaszra se méltattak.Kaptam egy uzit, hogy a deviza árfolyam miatt vontak le ennyit és innentől se kép se hang …

 • Takacs Gergely szerint:

  SNEAKNRUN oldalrol mi a velemenyetek? Rendelt mar valaki ? Eredeti cipoket kuldenek?

 • Vadász Szilvia szerint:

  Sziasztok!
  Puma RS-X cipő után bújom a netet jó ideje, így akadtam rá a „pumahungary.cc” oldalra.
  Biztosan kamu oldal, ne rendeljetek innen!
  Nincs cégnév, céges elérhetőség az egész weboldalon sehol. Sem cím, sem telefonszám.
  Az információknál ugyan leírják, hogy esetleges mérethiba miatt visszaküldési lehetőség van, de még ott sem szerepel, hogy hová is lehetne visszaküldeni.
  Üdv: Szilvi

 • Bella szerint:

  Sziasztok nem rég rendeltem a hkicksports oldalon egy cipőt a cikk leírása alapján bemutatott oldalak stimmelt, ezzel az oldallal, amikor rendeltem a cipőt többet vontak le, mint ami fel volt tüntetve a számlában. Mivel csak email cím van megadva, ezért gondba vagyok a visszatérítéssel, de írtam nekik. Szerintem sem a pénzt sem a cipőt nem fogom viszont látni.

 • Börcs Benjámin szerint:

  Sziasztok!
  adidasmagyarország.com oldalról rendeltem cipőt 2 héttel ezelőtt. A terméket rendeléskor azonnal kifizettem, azóta sem érkezett meg, honlapon nincs telefonszám, csak emailen lehet felvenni velük a kapcsolatot. Írtam nekik, semmi válasz. Nem ajánlom senkinek, hogy erről az oldalról rendeljen, bármennyire is csábítónak tűnnek az árak és a széles választék.

 • vera szerint:

  deeruptwebshop.com
  reeboksmagyarorszag.com
  reebokmagyarorszagon.com

  mindhárom oldal ugyanazzal operál, ugyanazokba a bakikba lehet belefutni: tweet, facebook linkek csak annak néznek ki, vevőszolgálat csak az én adataimat kéri, nincs feltüntetve elérhetőség, az egész interneten alig található modellekből szinte teljes színpaletta, hiánytalan méretsorral, alul copyright 2022 és az oldal neve, powered by reebok/adidas

  nem rendeltem semmit, de ahogy nézegettem a vágyott yung1 és aztrek96 cipőket, tudván, hogy úgyis csak hitegetnek, annyira elszomorodtam, hogy ideírtam nektek a nevüket.

 • kusaci szerint:

  conversehu.com kamuoldal!!!!!!!! VIGYÁZZATOK!!!!!!! SEMMIT SE RENDELJETEK!!!!!!!

  Sziasztok! Belefutottam a kamu oldalba! 🙁 Minden szépen magyarul is le van írva!!!!!!

  2022. febr. 15.-én rendeltem a conversehu.com oldalról „converse” magasszárú, vastagtalpú cipőt.
  Beígért szállítási határidőn túl próbáltam reklamálni, sőt azóta még egyszer, hogy hol az áru? Választ nem kaptam, de egy számomra ismeretlen Sanghaji cégtől a napokban megérkezett egy csomag, ami vámkezelésen is átment. Csomag súlya csomagolással együtt 39 dkg, amiben, ha jól sejtem még egy fél cipő sincs, ezért át sem vesszük.
  Sajnos kártyaadatok megadásával fizettem, 20043.- (cipő) + 5003.- (szállítás) Ft-ot.
  Ezzel szemben 36047.- Ft-ot emeltek le a számlámról „szórakoztató elektronika” megjegyzéssel!!!!!
  Sajnos megfizettem az óvatlanságomért a tanulópénzt! Kártya azonnal letiltva!!!!!!

  Shanghaji tarsolyn. com „cég?” ugyan szerepel a neten, de error 404!

  conversehu.com oldalán már be sem tudok lépni a regisztrált címmel, jelszóval!

  VIGYÁZZATOK! VIGYÁZZUNK!!!!!!!! Üdvözlettel: kusaci

 • Ralf szerint:

  nanahungary.com is KAMUSHOP. Asics röplabdacipőt 30.000ért árulták de 41.000et vontak le és 3 hét múlva kaptam egy madeinchina napszemüveget

 • Lajos szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Rendeltem két pár cipőt két héttel ezelőtt az adidassmagyarorszaghu.com oldalról. Sajnos azóta sem érkezett meg a cipő, nincs feltüntetve telefonszám, e- mail az oldalon, csak kapcsolatfelvétel. Írtam nekik, választ nem kaptam…az összeg levonásra került egyből a termék megrendelése után. 8-10 munkanapot írnak szállításra, de ez már régen letelt… Más is rendelt már erről az oldalról?
 • Nagy Ádám szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, A https://www.hkicksports.com/ nevű oldal kamu lehet? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi előre is.
 • Póka Viola szerint:

  kamu oldalak ?
  xultrawebshop.org oldalról rendeltem, majd 50%-kal többet vont le többet fizetéskor, szerencsére bankon keresztül sikerült visszaszerezni az összeget
  salomohungary.com ez csak nagyon gyanúsan ugyanaz az oldal

 • Nagyne szerint:

  Discountshop2021.ru
  Ez is hamis oldal ?

 • Béla szerint:

  Sziasztok! Érdekelne, hogy valaki ismeri-e a deeruptwebshop.com oldalt. Hasonlóan jártunk mint Ibolya, annyi különbséggel, hogy nálunk nem vontak le több pénzt. Cipő helyett egy lapos csomagot kaptunk, benne női sál.

 • Ibolya szerint:

  Sziasztok! Fehér színű Dr.Martens bakancsot szeretett volna a lányom , üzletben nem kaptunk és boldogan láttuk, hogy online kapható. Pont olyan, amilyet szeretne. Gyorsan megrendeltem és fizetés után vettem észre, hogy nincs visszaigazolás a rendelésről. Vártam, hogy majd holnap, de nem érkezett semmi. Megpróbáltam a regisztrált fiókba belépni nem lehetett. Írtam a honlapon feltüntetett ügyfél-szolgálatnak, semmi válsz. A bankból magasabb összeget vontak le mint a megrendelt bakancs ára volt. Azonnal letiltattam a kártyámat. Kértem a bankot vizsgálják ki hová ment a pénz. Azt mondták várjam meg az ígért szállítási határidő végét. 2021. december 7-én történt a rendelés 2022.01.11-ig nem történt semmi, ekkor kaptam a magyar postától egy értesítést,hogy nemzetközi csomagom érkezett és fizessem ki a vámot 1434 Ft. Kifizettem és gondoltam kicsit késve de megérkezett a csomag. Reménykedve talán mégsem lettem csalók áldozata! 2022.01.17-én kaptam meg a postától a csomagot a tartalma 1 db női sál!!!! Sajnos csalók áldozata lettem én is! Most már látom milyen hibákat követtem el. Ez a csaló drmarsweshop.com oldal!!!

 • Emese szerint:

  Sziasztok! Nikeinhungary.com oldalról valaki tud valamit? Vagy esetleg vannak tapasztalatok? Rendeltem egy cipőt, elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazoló email. Viszont a beígért 3-10nap közötti kiszállítási idő már egy hete letelt, de a cipőről semmi hír és én sem kaptam meg.

 • Andi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szisztok, A hkicksports.com web oldalal kapcsoltban van vkinek tapasztalata?
 • András szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Martens bakancsot szerettem volna rendelni és benyaltam a kamut, belefutottam az olcsó árak miatt. Régen a magyar webshop teljesen azonosan működött, csak későn-a kifizetés után realizáltam, hogy tele van hamis infókkal, nincs bolt vagy bármi hivatalos adat feltüntetve. Kerüljétek el, hacsak nem replikát szeretnétek. https://www.drmarswebshop.com/ és https://www.drbakancshu.com/
 • Alex szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  hello! rendeltem egy cipőt nkakcioscipo-ről, azonban ahogy láttam, kamuoldal. Azt esetleg tudni hogy ők küldenek-e ki valamit? Vagy vissza-e tudnám szerezni a pénzem?
 • Alex szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  hello! rendeltem egy cipőt nkakcioscipok-ről, azonban ahogy láttam, kamuoldal. Azt esetleg tudni hogy ők küldenek-e ki valamit? Vagy vissza-e tudnám szerezni a pénzem?
 • Kata szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  panamajackhungary.com valószínűleg kamu. 35000-ért rendeltem, 48ezret vettek le. OTP-nél felvettek a jegyzőkönyvet, de biztosítottak róla, hogy csakis én vok a hibás. Így utólag én is így látom.
 • Kitti szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  sziasztok! ha rendeltem egy oldalról (jordancipo.com) de gyanús, hogy kamuoldal, mi a teendő? azzal még megbarátkozom, ha küldenek egy annyira nem szar minőségű replikát, de ha levették a pénzt és semmit nem küldenek, akkor aztán nagyon ideges leszek :/ írtam nekik emailt, de természetesen nem válaszoltak
 • Beni szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A http://www.cipokhungary.com -ról van véleményetek vagy valami ami segítene rájönni, hogy legite-e?
 • Krisz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A cipohungary.com rendeltem egy cipot december 25 én és a kártyáról december 27 vonták le a pénzem spamba érkezett a vissza igazoló levél de semmi választ nem kaptam meg tőlük! Hogyan kaphatnam vissza a pénzem? Valaki tudna ebbe segíteni érdemes be menni a bankba ?
 • Klein Dávid szerint:

  Sziasztok a jordancipo.com -rol mi a véleményetek? Elég jo akciók vannak és tervezek onnan venni cipőt. De ti mit gondoltok róla?

 • Czukovács Mónika szerint:

  Sziasztok!
  Erről az oldalról tudtok valamit?
  https://www.sportshopshu.com/contact_us.html?action=success..
  Adidas oldalként szerepel..
  Röviden a történetem: rendeltem egy női adidas cipőt, a végösszeg 26.606ft volt, a mobil applikáción belül engedélyeztem, hogy ez az összeg utalásra kerülhessen..majd ismét valamiért bementem a mobil bankomba és akkor látom, hogy az engedélyezett összeg helyett 34.613 ft vontak le.. egyből hívtam a bankot , de már nem tudtak mit csinálni… írtam a megadott kapcsolattartó felületen ami csak egy “ üzenő ablakocska, volt egy telefonszám az meg egy Holland szám volt, és azóta sem lehet utolérni.
  A tanzakció partner nevénél: OSMANOSKARACA + 31686483193 szerepel.
  Járt már valaki így?
  Köszi a választ.

 • Attila szerint:

  Ahogy Viktória is jelezte: a merrell-hu.com egy csaló oldal, kerülendő!
  Sajnos besétáltam a csapdába, de szerencsére gyorsan sikerült visszaszereznem a pénzemet.
  30% -al magasabb összeget vontak le a kártyámról, mint ami a rendelésben állt. Nem küldtek visszaigazolást a rendelésről.
  Nincs e-mail címük, telefonszámuk, senkit sem lehet elérni tőlük.
  Hála az égnek, egyszer használatos virtuális kártyával fizettem és azonnal visszafordítottam a fizetést és jelentettem a bankomnál.
  Szívesen feljelenteném őket a hatóságoknál …

 • Csöndör-Földi Dávid szerint:

  Szia, a cipokhungary.com is veszélyes oldal? Ha teheted utána járnál?

 • Lakomecz-Bodnár Mónika szerint:

  Üdv. Rendeltem egy cipőt dec. 05- én, átutaltam a pénzt, elvileg jóváíródott 12.07-én, München-ben, (németbe kértem a szállítást), 3-10 napot írnak a kiszállításra, de semmi… nkakcioscipok.net az oldal ??

 • Viktória szerint:

  merrell-hu.com

  Majdnem belesétáltam a csapdába, de szerencsére elolvastam az itt felsorolt pontokat, és majdnem mind igaz erre a weboldalra.

 • Romcsi szerint:

  Instán „Sneaker Raktar Hungary” Valaki tud róla valamit

 • Vass Veronika szerint:

  Jordan cipő.com ez kamu oldal? Köszönöm a választ!

 • Borsos Anikó szerint:

  Cipohungaryrol vèlemèny?

 • Katalin szerint:

  Sziasztok. A sportshopshu.com ról rendelt már valaki?
  Anyukám rendelt egy adidas cipőt még dec 4 én,de semmit nem kapot róla mikor érkezik a cipő csak annyit hogy 3-10 munkanapon belül.?? valakinek véleménye vagy tapasztalata róluk??

 • Rita szerint:

  A jacksportól rendelt valaki_

 • Csordás Krisztián szerint:

  Sziasztok!
  Erről az oldalról tud valaki valamit?
  Igényes oldal, csakhát semmi vevőszolgálat/elérhetőség!
  https://www.keencipo.com/outlet.html
  Válaszokat előre is köszönöm!

 • Cate szerint:

  Okshop-tol rendelt valaki?

 • Mislai Béla és szerint:

  Üdv.Valoszinű én is belefutotam egy ilyen kamu oldalba.Drbakancshu.com on rendeltem a fiamnak egy Martens bakancsot.A 29556 ft/postaköltség 4556ft/teljes összeg helyett 38456ft vontak le és nem is ennek a cégnek ment az utalás hanem egy MC MUsclefood nevű cégnek.Emilben /csak ez az elérhetőség van megadva/jeleztem többször is a problémámat de nincs vissza jelzés.Szégyen ide szégyen oda én megteszem a jogi lépéseket.

 • Dévai Andrea szerint:

  Üdv!
  Bár nem cipő, de sok pontban a playmobil.hu oldal is gyanús. Tudtok róla valamit?
  Köszönöm: Andrea

 • Vera szerint:

  Anna Style-től rendeltem cipőt, meg is érkezett, sajnos készpénzzel fizettem, így a bankomhoz sem tudok fordulni. Jeleztem, hogy nem megfelelő a cipő, hitegettek, hogy ne küldjem vissza, mert egy-két héten belül megnyílik a budapesti kirendeltségük és tudnak másik méretet küldeni. Ez után többször türelemre kértek, majd teljesen eltűntek, leveleimet a gép visszadobja, hogy ismeretlen.

 • Dávid Ádám szerint:

  Az lenne a kerdesem hogy a Stockx rol mi a velmenyetekv

 • Attila szerint:

  Sziasztok,
  A Hanwagbakancs.com is kamu oldal.

 • robivagyok szerint:

  nikemagyarorszagakcio.com
  Csaló oldal ne vegyen senki onnan semmit!!!!!! cipőt rendeltem onnan már a kezdő oldalukon 58 ft szállítási költség felett ingyenes a kiszállítás a szállítási költség sehol megadva csak a rendeléskor a számlámról kínai yuanban cny ben vontak le és nem annyit mint amennyit rendeltem se visszaigazoló email a rendelésről mikor magyar ft ban vannak feltüntetve az árak meg minden magyar se elérhetőség a kapcsolatoknál se bolti cím az ügyfélszolgálatuk egy egyszerű email küldő platform a Facebookjuk is a többi közösségiük nem él és semmiről nem tájékoztatnak írtam nekik de semmi spam a szállítás 3 – 10 nap azt írják

 • Kata szerint:

  A Sportshophu.com kamu oldal! belefutottam én is sajnos, 36 ezer forintos rendelésnél a bankom nem kért jóváhagyást, és egy kínai cég azonnal levont a számlámról több mint 50 ezer forintot! Azonnal letiltattam a kártyát a bankomnál és megreklamáltam a tranzakciót. Remélem visszakapom a pénzt a bankon keresztül..

 • Lea szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A hecipohungary.com is kamu sajnos!
 • Magdolna szerint:

  Nekem ez nagyon gyanús, de már utólag kaptam észbe. Ma nem a kért cipőt küldték, a megadott telefonon nem érhetők el. Írtam e-mailt rögtön, eddig semmi válasz. Most nyomozok utánuk, de egyre inkább az a meggyőződésem, hogy csalók. https://hu-annastyle.com/

 • Dani szerint:

  Aki csalás áldozatává vált, annak érdemes a bakjánál bejelentést tenni. Én egy külföldi oldallal jártam így, és a bankom telefonos ügyfélszolgálatán tett bejelentésemet követő napon az összeg visszakerült a számlámra. Az esetet kivizsgálták ezután kivizygálták és úgy ítélték meg hogy jogos volt, így maradt az összeg a számlámon.

  Egy kis olvasnivaló cikk: https://www.origo.hu/gazdasag/20190312-internet-csalo-webshop-penz-visszaszerzes.html

 • ciluvagyok szerint:

  Én pont ma akartam rendelni a sportshop.hu.com-ról, de valamiért még az utsó pillanatban rákerestem a nevükre, és a gugli ezt a blogbejegyzést dobta fel 🙂 A kamulistáról irtó sok tétel pipálható, a szállítási feltételeik pl pedig zseniálisak, minden egyes szó nagy kezdőbetűs 😀
  „Amennyiben Ebben Időszakban Nem Tartózkodik Otthon, Szállítási Címként Célszerű (Amennyiben Van Rá Lehetősége) Munkahelyi Címet Megadni. A Futárszolgálat Kétszeri Kézbesítést Kísérel Meg! Az Első Sikertelen Kézbesítési Kísérlet Után, A Futár A Postaládájában Hagy Egy Értesítést. Az Értesítőn Fel Lesz Tüntetve Egy Telefonszám, Amelyen Ön Egyeztethet A Következő Napi Kiszállítás Időpontjáról. A Második Sikertelen Kézbesítési Kísérlet Után, A Csomag A Kézbesítési Címhez Tartozó Letéti Postára Kerül. A Megrendelt Csomag, Postai Átvételére 5 Munkanap Áll Rendelkezésre.”

  Pontos cím, kontakt infó, impresszum természetesen semmi.
  mehet a kamulistára.

 • Rami szerint:

  Sziasztok!

  Én sportshophu.com-ról rendeltem ajándékba ráadásul egy (nem olcsó!!) sportcipőt! 10. napja semmi értesítés! Kezdem magam becsapva érezni, úgy, hogy a mai -angol-mail-s reklamációmra, már egy visszadobott üzenet érkezett. „Nem létező” e-mail cím néven.

  Érzem, de nem akarom tudomásul venni! 🙁 Én is egy újabb áldozat?

 • Elkerülendő: clarksshop-hu.com szerint:

  Üdv mindnekinek,

  Ma futottam bele egy klasszikus kamushopba: https://www.clarksshop-hu.com/ Ártatlannank tűnő Clarks outletnek álcázva, hihetőnek tűnő akciókkal. Mindent ki lehet pipálni: márkanév a domainben, se ügyfélszolgálat, se imresszum, borzalmas helyesírás és olyan cipők, amik még Clarks kínálatában sincsenek.
  Kéretik elkerülni!

 • Jakabné L. Eszter szerint:

  Sziasztok!
  A sneaknrun.hu oldalra lennék kíváncsi.
  Kamu, vagy bátran rendelhetek?
  Elöre is kösz a választ!

 • Juhászné Zsuzsa szerint:

  Sziasztok!
  Aounthurius.com oldal nekem elég gyanús (elektromos roller keresek, Facebook hozta fel hirdetésként)! Telefonszám nincs, csak email! Az árak gyanúsan alacsonyak!
  Szerintetek is egy kamuoldal?
  Válaszotokat előre is köszönöm!

 • Gyurika szerint:

  az adidasmagyarorszaghu.com nekem gyanus már majdnem rendeltem mikor feltünk pár dolog

 • Ákos szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.onlineajanlatok.com legit?
 • Andras szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szuper iras, koszonjuk! Szerintetek a cipobudapest.com kamu? Szeretnek egy cipot venni de egy par dolog ami a cikkben fel van sorolva sajnos egyezik. Elore is koszi a valaszt.
 • Boros Szonja szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a Nikeciponoi.com oldal kamu vagy igazi? Fontos lenne. Koszonom
 • Rádóczi Teréz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A “ sportshophu.com” kamushop szerintetek? Terry
 • Ádám szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok Segítséget szeretnék kérni szerintetek instán a cipokavalkad bevezetű oldal kamu?
 • Gyöngyi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A nikeciponoi.com kamushop?
 • kisvirag0819 szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A herosneaker.com oldallal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
 • Annamária szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szép napot mindenkinek! Én is egy hete rendeltem a gomez.hu oldalról, mely eléggé gördülékenynek tűnt elsőre, mert rá két napra a öné express küldte,hogy a cég jelezte feléjük a csomagot és tartalmát, mondjuk ez érdekes is volt….csomag tartalmát még soha nem jelezte a kiszállító. De ennek már egy hete és sehol semmi. Már meg sem kellene lepődnöm hiszen így jártam az outletexpert oldallal, melynek vége az lett hogy keringett az országban a csomagom ami durva, hogy végül a magyar postának írtam egy emailt fel is hívtak és mondták sajnos nem tudják mi történt ahogy azt sem értik miért vitték vissza a céghez a megrendelt árut amit ott át is vettek. Majd írtam az outletexpert-nek egy emailt mire két hét múlva meglepően válaszoltak „Helló csomagodat újraküldjük” ennyit kaptam. Visszaírtam köszönöm, de nem tartok rá igényt több mint egy hónap után. Erre ők küldik. Küldjétek megy vissza,de mostmár én nem veszem át. Eddig még nem tapasztaltam ilyet ,pedig rendeltem már pár oldalról, előre sosem szabad utalni az ilyet alapból utasítom. Járt már így valaki a gomez.hu oldallal vagy az outletexpert-tel?
 • Péter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia. Szerinted ez kamushop, vagy esetleg vannak hamis cipók itt?https://www.alexandersoccershoes.hu/ Köszi a választ!
 • Forro Balazs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok gomez oldalrol rendeltem mult het csutortokon egy boss cipot meg semmi!!ez is kamu oldal?koszonom
 • Pécz Eszter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Keencipohungary.com , Keen Wrbshop H8ngary gyanús, hogy kamu. Ügyfélszolgálat e-mail címe kamu, érkezik visszaigazoló e-mail a rendelésről, de az e-mailben szeteplő összes adat kamu, válaszolni nem lehet ugyanerre a címre. service.amylee@gmail.com
 • Alexandra szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok sajnos en is bele estem szerintem 1 hete rendeltem a sportshophu.com rol se egy email nem jott semmi irni se tudok nekik nem engedi elkuldeni.. szalitassan egyutt -18 ezer.. remelem aki felvette a penzt egeszet gyigyszere kolti majd
 • Képes Anna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sajnos én is belefutottam a cipofashion.hu /román/ oldalba.Nem a kért cipő méretet küldték. A telefonszámuk ismeretlen,email-re nem válaszolnak. Igy jártam,sajnos.
 • Szőke Gábor szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hello! A http://www.puma-webshop.com-ról rendelt már valaki?
 • Nagyné Dévényi Renáta szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, Sajnos én is sikeresen belefutottam egy kamu webshopba (és rendeltem, kifizettem…) Megkeresésre nem reagálnak (csak az oldalon keresztül lehet üzenni, de erről sem jön e-mail értesítés) Így aki teheti kerülje a: https://www.webshopcipo.com/ oldalt. További szép napot!
 • ACI szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Válaszolni szerettem volna egy hozzászólásra, de valamiért nem engedett, hiába a válasz gombot nyomtam… A cipőfashion.hu-t milyen jellemzők alapján gondolod, hogy nem legális? Magam is igyekszem körültekintően vásárolni, így is keveredtem erre az oldalra is, mert rákerestem, de a cég utánvéttel is szállít, létező, érvényes közösségi adószáma van, elérhető beszámolóadatokkal. Fb-oldalukon ugyan nincs nagy közösségi élet, csak a reklámjaik, de azért válaszolnak a hozzászólásokra. Tényleg nem értem, mire alapozol.
 • Zi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Kedves Blogszerkesztő(k)! Nagyon jó az oldal, sok hasznos információt olvashattam itt. A kangatree- webshoppal kapcsolatban nem találtam információt. vajon elúszott a pénz, amit utaltam nekik két ruháért? Válaszukat várva, köszönettel.
 • Lezly szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Üdv Én is egy oldalra nyomtam aztán ez a storecheaponline2021.com oldal jött be . Gyanúsan olcsók a dolgok . Magyar oldalról lopott képekkel is hírdetnek . Az email címük nem valós ! Írtam nekik de ez az email cím nem létezik . Nem szabad rendelni !
 • László Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Szerintetek a http://www.christinecanepa.com amely átírányit a hu. storecheaponline2021.com kamu oldal? Köszönöm!
 • Boldog Gyöngyi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A merrelwebshop. com – on szerettem volna vásárolni, szerencsére nem engedett az oldal fizetni, egyébként több olldaluk is van, ami szintén nagyon gyanús.
 • Tóthné szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én 2x jártam így. Elég idióta voltam. Hol lehet oketfeljelenteni.
 • Brigi szerint:

  Valaki tud esetleg segíteni, hogyan lehetfeljelenteni egy oldalt, ahol kamu cipőket árulnak? Nem szeretném, hogy más is úgy járjon mint én

  • gergő szerint:

   Szia, rendőrségi feljelentést tehetsz és lehet a Fogyasztóvédelem is illetékes lehet. Sajnos túl gyakran ússzák meg a kamushopok egy legyintéssel, több embernek kéne feljelentést tennie ellenük.

 • Anna szerint:

  Adidasmagyarorszag.net, soha ne rendeljetek arrol az oldalrol!!!
  Ma kaptam meg az 1 honapja rendelt termeket, undorito hamisitvany…..
  Senkivel nem tudom felvenni a kapcsolatot toluk.

 • Andrea szerint:

  Sziasztok.
  Menshoees.com oldalról van infótok?
  Köszi

 • Bàlint Renàta szerint:

  Sziasztok, olyan kèrdèsem lenne, hogy a paypal nàl hogy tudom visszahìvni a pènzt, mert sikerült fake oldalról.rendelni, most valòszìnû, se cipô se pènz

 • Erzsi szerint:

  Cipofashion.hu szerintetek kamu oldal? (Románia… Rendelt már valaki?

 • Niki szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia! A vansshop.hu mennyire megbízható?
 • Anna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia! Az adidasmagyarorszag.netről mit lehet tudni? Köszönöm.
 • Mihályi János szerint:

  Szia! Segítséget szeretnék kérni, hogy az en.afew-store.com megbízható-e. Válaszod előre is köszönöm!

 • Varga Ottilia szerint:

  Kedves Panni!

  Kérlek segíts!

  Paypallal fizettem a hu2021.ru oldalon 4 székért, azóta nem reagálnak a Paypal oldalon reklamáltam a le nem szállított árúért, de azt írták mivel az utalás már elment az eladónak, így nem áll módjukba visszautalni a pénzem.

 • Panni szerint:

  Többen írtátok, hogy Paypallal fizettetek a …2021… oldalakon történt vásárlások során. A Paypal oldalán lehet reklamálni nem leszállított áruért. Én így tettem, és elfogadták a reklamációmat, a pénzt visszautalják. Sajnos nem tudok egyenként válaszolni azoknak, akik erről kérdeztek (Bory, Ádám, Mónika), mert valamiért ez a rendszer ezt nem teszi lehetővé, de remélem, hogy aki itt kérdezett, időnként ránéz az oldalra és megtalálja ezt a hozzászólást.

 • Panni szerint:

  A hu2021.hu (és minden valami+’2021′) oldal tuti kamu oldal, bár én is csak utólag vagyok ilyen okos. Az lett gyanus, hogy semmilyen visszajelzés nem érkezett a rendelésről, s miután a weboldalon megadott e-mailre sem válaszoltak, már biztos voltam benne, hogy átverés az egész. Viszont palpallal fizettem, és írtam nekik, akik vissza is utalták a pénzemet.

 • Zs szerint:

  Sportisimoról rendelt már valaki?

 • Kata szerint:

  Engem is ez az oldal érdekelne, hogy vajon kamu oldal-e? Furcsának találom, az olcsó árakat, ahogy azt is, hogy ugyanazt az e-mail címet adják meg kapcsolattartónak, mint más oldalakon is.
  hu2021. ru
  Mit lehet tudni róla???

 • Bory szerint:

  2021cheap.com oldal érdekelne,Rendeltem, és Playpal-lal fizettem, nincs visszajelzés 🙁 Ilyenkor kihez lehet fordulni, ahogy olvasom, hiába várok

 • Ádám szerint:

  Mónika! Én is rendeltem a 2021 cheap oldalról és paypal fizettem… úgy tűnik kamushop!
  Talán a banknál kellene jelenteni az esetet

 • Bagényi Vali szerint:

  2021cheap.com <<<<< ez szerintetek egy kamu oldal?

 • MÓNIKA szerint:

  2021cheap.com oldal érdekelne engem is. Kamu oldal? Mit lehet tenni, ha rendeltünk, és Playpal-lal fizettünk? Lehet ott reklamálni, vagy érdemes ? Köszönöm, ha válaszol valaki. 🙁

 • Kelemen Ágnes szerint:

  Ide sorolnám a hellocipő.hu
  oldalt is, senki NE rendeljen tőlük.

 • Surányi Ádám szerint:

  2021cheap.com oldal erősen kamunak tűnik!
  Rendeltél?

 • Mráz Anett szerint:

  Sziasztok!
  Engem is a 2021cheap.com oldalról érdekelne a vélemény.
  Ismeri valaki?
  Köszönöm a választ.

 • Adri szerint:

  Sziasztok!
  Rendeltem a brandfield.hu oldalról.. de visszaigazoló emailt nem kaptam, a kártyámat pedig leterhelte.
  Tudtok róla valamit, van okom az aggodalomra?
  Köszönöm a választ előre is.

 • Kálmán Ildikó szerint:

  https://www.2021cheap.com/ Ismeri valaki ezt az oldalt?

 • Szabó Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok!

  Van információtok erről az oldalról?

  /www.berutiful.com/

  Köszi

 • Rita szerint:

  adidaswebshop.com
  rendeltünk cipőt, átutaltuk az árát, semmi visszajelzés, üzenetre nem válaszolnak, cipő sehol 🙁

 • Katona János szerint:

  zauberhirsch.de Írjátok a listára

 • Mariann szerint:

  hu.shoponline2020.net

  Valakinek tapasztalat, vélemény?

 • Lackó szerint:

  Most van egy oldal, aminek a neve” portalsantaclara.com”. Belépés után átvált „hu.2021outlet.com”-ra. Van valakinek bármi tapasztalata az oldallal kapcsolatban?

 • Liza szerint:

  Márkaraktár oldalról rendelt már valaki? Vélemény? Megbízható? Kamu?

 • Szöszi szerint:

  Az úgynevezett „eredeti” Nike, Adidas stb márkák is már régen kamuk, mert ugyanúgy mindet távolkeleten gyártják silány minőségben ahhoz képest, ami 20 -30 évvel ezelőtt volt. Nem éri meg azt a pénzt. Ugyanolyan szar kamu, mint a kamu kamu.?

 • Feketéné Annamari szerint:

  Topsportcipo oldalról rendelt már valaki? Kamu oldal lehet?

 • Mihályi Nòra szerint:

  Sziasztok! Én a pumaoutlethungary.com ròl rendeltem félek hogy kamu.!?

 • Szabó Mária szerint:

  shopcipok.com hamis oldal?

 • Enikő szerint:

  Sziasztok!
  Ugye a cipoakcio.cc is egy hatalmas kamu. Ugye??
  Köszi.

 • Sándor szerint:

  A bázis store legit oldal?

 • Majer Tímea szerint:

  Szia, a sportcipo-hu.comról sajnos rendeltünk és nagyon úgy néz ki ,hogy kamushop.
  november 8.-án rendeltünk és azóta semmi. Ilyenkor mit lehet tenni? Számlaszám alapján lehet feljelentést tenni vagy valamit?

 • Janek szerint:

  Sziasztok! Szerintetek a következő oldal kamu lehet?
  sportcipohu .com

 • Dávid szerint:

  Sziasztok az leene a lérdésem hogy a peosports.best kamu oldal e?

  A válszaokat előre is köszönöm!

 • Sluchas szerint:

  Rendeltem egy cipőt kb egy hónapja .Persze soha nem fog megérkezni.
  Nagyon durván tolják az oldal platformja ugyanaz mindenhol. Havonta változik a web cîm. és az oldal üzemeltető helye.
  Azért nem.irom oldalt.Viszont egy mail cím van.sales@2019customerservice.com
  Mikor levette a pénzt a kártyáról kapsz egy szép kis wang yuonx xing long Ping valamit.A weboldal kb 50-60 vagy ki tudja hány web címen elérhető!

 • János szerint:

  Szia,

  Érdeklődnék, hogy a http://www.dedeanalyse.de kamu oldal?

  A választ előre is köszönöm.

 • Márti szerint:

  Szia! Rojansneakers.com kamu oldal?

 • csuti ildi szerint:

  Szerintetek hellocipő kamu oldal?
  Kitől lehet tanácsot kèrni?

 • Böszörményi Balázs szerint:

  Sziasztok,

  sajnos a hellocipőről vásároltunk a silány másolat Nike cipőt, amiben egy Adidas cipő vonalkódja szerepel.
  Szerintem ez is egy kamubolt. Se cam se telefonszám nincs megadva.
  Mit lehet tenni ilyen esetben?

 • Tiziano szerint:

  Helo
  http://www.adsportcipo.com megbízható?
  Nem kamu?
  Köszi a válaszokat

 • Isty szerint:

  A snakershungary.com megkárosított (és meglepő módon fel is szívódtak). Ha van más valaki is, akkor jelezze! A bankszámla Miskolcon van/volt…

 • Csilla szerint:

  Sziasztok!

  A fitmysole.com-ról tudtok valamit? Megbízható oldal?

 • Csaba szerint:

  Sziasztok

  Errol az oldalrol valakinek valami infoja?
  https://www.adsportcipo.com/f%C3%A9rfi-c-1.html

  koszi

 • Dávid szerint:

  A BIBLOO legit vagy fake?

 • Anna szerint:

  Helló!
  Sajnos rendeltem egy cipőt az akcioscipok.com- ról, amit nagy nehezen sikerült is kifizetnem bankkártyával. 2 hét után erkezett helyette egy Gucci zokni…. Kérdésemre az eladó azt írta, hogy elkeverték a csomagot, logisztikai hiba van. Írtam, h elállok a vásarlástól, ha visszaterítik a pénzt, visszaküldöm a zoknijukat.
  2 verziót írtak:
  1. Küldjem vissza a zoknit (saját pénzen) és visszafizetik a pénzt.
  2. Tartsam.meg a zoknit és 38%-ot visszautalnak (22 ezer volt a cipő posta nélkül, vagyis ez esetben kb 13ezerért lesz egy Gucci zoknim)
  Az elsőt valasztanám… Van értelme még kb 2-3ezret a postázásra költeni, vagy úgysem kapok vissza semmit-lévén h úgy néz ki, h ez kamushop. (Vagy maradjak a 13ezres zokninál es örüljek, ha kapok vissza némi pénzt…) Július 18-án rendeltem.
  Tapasztalat ötlet valakinek?

 • Czipka Milán szerint:

  Szia!
  Bocsi ha nagyon off, de szerinted ez az oldal legit?
  https://sportwebshop.net
  A választ előre köszönöm.

 • Anett szerint:

  Üdv! A sneakershopmagyarorszag.hu oldal az legit? Köszönöm előre is a valaszokat! :))

 • Abonyi Hunor szerint:

  Sziasztok!
  Azt szeretném kérdezni, hogy az adidashushop.com legit oldal lehet?

 • F.Kriszta szerint:

  Sziasztok!
  Gyanúsan olcsók az eshop-gyorsan.hu krypton oldalon árult nike cipők.Nem ismerem őket.Eredetiek a cipők szerintetek?

 • Bakné Anita szerint:

  Érdeklődni szeretnék nem tudja-e valaki hogy a jordencipőeladó.com mennyire megbízható oldal?

 • Poór Levente Márk szerint:

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Foot District nevű oldal fake vagy legit?

 • Poór Levente Márk szerint:

  Helló! Azt szeretném kérdezni hogy a Foot District nevű oldal fake?

×