Sneaker kamushop feketelista

Ha régebb óta követitek a blogot, tudjátok, hogy nem először foglalkozunk a kamushopokkal. Sajnos ezzel kapcsolatban a mai napig rengeteg üzenetet kapunk: Megbízható? Eredeti? Szabad innen rendelni? Vagy kamushop? Mi a tapasztalat vagy vélemény ezzel vagy azzal a webshoppal kapcsolatban? Sokszor már csak fizetés után kérdeztek, amikor már nincs nagyon mit tenni 🙁 Előzzük meg a bajt: íme egy feketelista a nyilvánvalóan hamis cipőt árusító/közvetítő oldalakról! Sőt, azt is megnézhetitek, hogy mi alapján gondoljuk ezt! Tovább!

Kamu shopok, hamis cipőkkel

Ahogy külföldön, úgy itthon sincs hiány a hamis termékeket árusító/közvetítő “webshopokban”. Az hogy egy oldal nem megbízható, sokszor nem is olyan egyértelmű, ezért számos cikkben és videóban igyekeztünk már időben figyelmezetni a gyanús jelekre. Erre és a sok általatok küldött kérdésre/sztorira alapozva gyűjtöttünk most össze néhány tényleg kamu shopot, ahonnan a saját érdeketekben nem tanácsos bármit is rendelni. A cikk első részében elmondjuk, hogy mi alapján gondoljuk egy shopról, hogy hamis sneakert árul, ha rögtön a feketelistára ugranál, akkor katt ide!

Vigyázat, kamu! Hamis cipők, sneakerek egy csomó "webshopban"

Vigyázat, kamu! Hamis cipők, sneakerek egy csomó “webshopban”

Mi a kockázata, ha ilyen helyről rendelsz?

Egyáltalán nem érkezik meg a rendelt cipő. Nagyon sok ilyen történetet kaptunk már.

Ha megérkezik, akkor csak egy silány hamisítványt találsz a dobozban (ha van doboza 😉 )

Ha bankkártyával fizettél, esetleg visszaélhetnek az adatokkal.

Mivel ügyfélszolgálat nincs feltüntetve (vagy sokszor a feltüntetett cím, telefonszám hamis/nem működik), ezért érdemben nem tudsz kinél reklamálni minőségi vagy bármilyen más probléma esetén.

A legtöbb esetben számlát, jótállást, szavatosságot (köznapi nyelven “garanciát”) sem fogsz kapni. Ha ígérnek is “garanciát”, azt “kifárasztással” és kibúvokkal igyekeznek megúszni.

Mivel sokszor egy hétköznapi ember számára kinyomozhatatlan, “ismeretlen valakitől” és nem legális/tisztességes cégtől rendeltél, ezért nem tudsz kihez fordulni segítségért. A feljelentéssel járó hercehurcát kevesen vállalják, sőt szégyent éreznek, hogy átverték őket vagy “tanulópénznek” tekintik… Ez nagyon is kényelmes helyzet a kamushopokat üzemeltetőknek…

Ha már fizettél a hamis sneakerért, akkor onnantól kábé tehetetlen vagy...

Ha már fizettél a hamis sneakerért, akkor onnantól kábé tehetetlen vagy…

Hogy ismerheted fel, hogy kamushop?

Két fő csoport van: az egyik a teljesen kamushop, se cégnév, se felelősségvállalás… A másik csoport egy fokkal rafináltabb: ők magukat “közvetítőként” vagy “reklámozóként” határozzák meg. Azt már persze nem reklámozzák, hogy kinek is közvetítik ki a rendelésed: az ismert távol keleti, hamis termékektől hemzsegő marketplace eladóknak (pl. Aliexpress, DH Gate, Wish) adják le a rendelést a nevedben. Az ázsiai kamucipő gyártók így neked postáznak egyenesen. Sokszor a rendelési feltételek “mélyére” még az az információ is el van süllyesztve, hogy ezek “UA” (Unauthorized Autentic) vagy 1:1 replica, replika, “minőségi csökkent”, stb. cipők – mondani sem kell, hogy ezek csak a “hamis cipő” szinonimái. Tegye fel a kezét, aki betűről-betűre elolvassa ezeket a feltételeket, mielőtt rendel… mégis, ha utólag reklamálsz ez hivatkozási alap lehet a számukra.

Megcsináltuk ezt a 10 pontból álló listát, melynek használatával bárkinek egyértelművé válhat, hogy milyen oldallal is van dolga. Ezekről az oldalakról abszolút nem tanácsoljuk, hogy rendelj!!! Attól, hogy egy webáruház nem 10 pontos, hanem “csak” 2-3 pontot “gyűjtött”, nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne kamushop. Nézd az összképet! Főleg a “közvetítő” oldalak aránylag kevés ponton kiszúrhatók, de már egyetlen ilyen árulkodó jel is ébressze fel a gyanakvásodat!

10 pont, melynek segítségével felismerheted a hamis cipőt árusító kamushopokat!

10 pont, melynek segítségével felismerheted a hamis cipőt árusító kamushopokat!

A 10 pont magyarázata

Egyesével nézzük meg a kamushopokat, ahol minden IGEN 1 pontot ér és minden NEM 0 pontot, ami pedig NEM EGYÉRTELMŰ az 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: Ha ilyet látsz, az teljességgel törvénybe ütközik!

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: Hol reklamálsz, ha gondod van? Van esélyed utánamenni, ha kár ért? Nincs!

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: Csak a márkatulajdonosnak van joga a márkanevet szerepeltetni a webcímében (illetve, akinek engedélyt adnak rá, de az biztosan nem egy kis magyar webáruház lesz)

4. Gyanúsan alacsony árak: Tudod, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az NEM IGAZ!

5. Gyanús akciók: Minden üzlet és webshopnál van leárazás, de nem állandóan, nem minden modellre és nem 50-60-70%-os…

6. A szállítási idő több hetes: Egyértelmű jel arra, hogy a Távol-Keletről jön majd az áru… és hogy nem lesz igazi, az is biztos!

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: A kínaiak (és a törökök is) rendkívül “kreatívak” tudnak lenni. Ellenőrizd le, hogy az adott színállás létezik-e (pl. NINCS lila Yeezy 350-es, oldalán Supreme felirattal 😉 )

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: Az igénytelen, magyartalan szöveg, amit kapkodva, sokszor Google fordítóval “követnek” el, nagyon árulkodó jel!

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: Nagyon tipikus, amikor csak egy e-mail író ablak van, hogy még az email címet sem látod, ahová elküldöd az üzenetet. Persze telefonszám nincs (vagy később derül ki, hogy nem valós/működő).

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: A gyenge összkép is keltse fel a gyanakvásod! Egy igazi webshop ad a kialakításra, a megfelelő termékleírásokra, képekre. Ha minden termékfotó mögött más-más háttér látható, az például nem túl bíztató!

 

Lássuk a kamushop feketelistát!

A lenti listát az alapján bővítjük, ha belebotlunk egybe vagy egy oldalra sokan rákérdeznek. Attól, hogy egy shop nincs a listában, még simán lehet kamushop, hiszen ezeket gyakran bezárják és új néven, más kinézettel újranyitják. Használd a józan eszed és ezt a 10 pontos listát bármelyik webshopon, ahonnan rendelni akarsz! Olyan is lehet, hogy a listánkon szerepel egy shop, de már nem találod meg a neten. Ez jó jel, mert akkor bezárták vagy bezáratták, de mivel mind hasonló elveken üzemel, példaként tökéletes lehet 😉

 

Külön kategória: kamu Instagram shopok

Építeni egy saját webshopot macerás és bonyolult. Ráadásul instán  könnyen, gyorsan, rengeteg embert el lehet érni. Meg amúgy is egy csomó reseller inta oldalon keresztül (is) hirdeti az eladni kívánt cipőit. Valószínűleg ezek a gondolatok ihlették a kamu-insta-shopokat. A helyzet itt csak rosszabb, mint egy klasszikus weboldalon: még kevesebb infó, semmi elérhetőség, csak a fotók, árakkal. Sőt, több hasonló elven működő, ellenben megbízható, legit eladó is rendelkezik ilyen insta-profillal. Emiatt talán még nehezebb lehet elsőre eldönteni, mivel is van dolgunk. Mi azonban most összegyűjtöttük a legrelevánsabbakat:

@brandshoes_bp vélemény

Sneaker-kamushop-feketelista-Brandshoes-cover

Talán az egyik legnagyobb hazai kamu Instagram “shop” a @brandhshoes_bp.
Rögtön a bio-ból kiderül, hogy mivel is állunk szemben, az “1/1 sneakerek” cím mindent elárul: 1/1 minőségű hamisítványokat ígérnek.

Nos, itt szeretnék is írni egy gyors lábjegyzetet: NINCS olyan, hogy 1/1. Az évek során számtalan elnevezést hallottunk a hiper-szuper minőségű replikákra, de jobb nem abban a tévképzetben hitegetni magunkat, hogy egy tényleg ugyan olyan minőségű és kinézetű terméket kapunk, mint egy eredeti sneaker esetében. Oké, értem, jön a postán egy cipő, és tényleg cipő formája van, de soha(!) nem kapsz olyat, mint egy eredeti.

Az oldalon egyébként tényleg minden finomság van: Chunky Dunky, Travis Scott,- és Off-white kollabok, szóval a szokásos “hype” felhozatal. Az árak a szokásos skálán, 30-40 ezer forint között mozognak, amiből már nyugodtan válogathatnánk eredeti cipők között is.

Ezen kívül persze sok infót nem tudunk meg. A cipők nyilván valahonnan a távol-keletről érkeznek, a rendelés után 2-3 héttel. Aztán persze az, hogy mindezt ki, hogyan, és honnan intézi, nem derül ki, minden rendelés “DM”-ben történik.
Instagram  profil révén nem is beszélhetünk olyanról, mint ÁSZF, vagy információ bármilyen működtető jogi személyről, természetesen semmilyen elérhetőséget sem kapunk.

Mivel nem klasszikus webshopról, hanem csak egy insta profilról beszélünk, nem adhatunk nekik a többi webshopnál használt “kamushop pontot”, viszont itt is érdemes vetni egy pillantást a szempontokra: nincs információ sem üzemeltetőről, sem elérhetőségekről, a szállítás itt is több hetes, az árak pedig gyanúsan alacsonyak. Egy szó mint száz, újabb kamushoppal van dolgunk, és soha ne dőljünk be az olcsó ígérgetéseknek.

 

@hypehouseshop vélemény

Sneaker-kamushop-feketelista-Hypehouseshop-cover

A szintén több,mint 10.000 instagram követővel rendelkező @hypehouseshop a következő alanyunk. Nem sokat kertelnek, 3 tőmondatban minden információt közölnek a kedves vásárlóval:

Hamisítványok (itt is felhívnám a figyelmet a valószínűleg alaptalanul használt “prémium” jelzőre), több hetes szállítás, infó nincs, rendelj privátban.

Hát, egy ilyen üdvözlő után már éghet a vészvillogó, de még nem csekkoltuk le a kínálatot:
Főként a klasszikus, legtöbbet hamisított Yeezy 350 v2-k kaphatóak, de van néhány Jordan és Nike cipő is,árban minden 30 ezer forint körül revolvál.

Természetesen információkra itt sem számítunk, habár nagylelkűen instasztori formájában közzétettek egy adatvédelmi nyilatkozatot, amiben persze egy panaszkezelési elérhetőséget is megadtak: egy Gmail-es e-mail címet. Ne már, ez annyira komolytalan, hogy már ez, önmagában maximum pontot érne a kamu-pontszámainknál.

Összességében tehát kapunk egy klasszikus kamu-insta “shopot”: semmilyen információ, vagy elérhetőség, csak képek és hozzájuk tartozó árak. Hát, nem túl bizalomgerjesztő.

 

Ezek után pedig jöjjenek a klasszikus weblapok, webshopok:

shoestore.hu vélemény

shoe-store-hu-kezdo-oldal

Shoestore: szembetűnő az árulkodó logó

Első ránézésre nincs semmi szemet szúró probléma az oldallal, hiszen a név és a webcím végülis rendben van.

A probléma ott kezdődik, hogy a kezdőoldalon azonnal az arcunkba robban a Yeezy-Shoestore logó, ami már helyből aggályokat ébreszt az emberben. A “webshop” szemre egyébként egész korrektül össze van rakva, a termékek szépen kategorizálva vannak márka, majd modell szerint. Így ha a kategóriák fülre nyomunk, máris láthatjuk a resellereket megszégyenítő felhozatalt: Yeezy, Human Race, Gucci, Alexander McQueen, stb., mindezek persze 15-20-15 ezer forintos áron. Igazából ez az egyetlen tény elég ahhoz, hogy felberregjen a vészcsengő az agyadban!

Fontos, hogy sok teljesen fake sneaker “webshop”-al ellentétben, ahol az üzemeltetők teljes homályban maradnak, ez egy ténylegesen bejegyzett magyar cég, melynek adatai fel is vannak tüntetve. A GYIK-ben egész szépen le van írva sok minden, kezdve attól, hogy Hollandiából jön az áru és hogy van rá “1 éves cseregarancia”. Ettől még sajnos teljesen nyilvánvaló az üzleti modell: rendelésedet távol-keleti fake gyártóknak továbbítják, akik utána közvetlenül a vevőnek szállítanak.

Bár nagyon szép hosszú ÁSZF-ük van, ezt értő figyelemmel elolvasva egyértelműen leírják miről van szó (persze ki olvassa ezt el). A saját shopjukat “lábbelik megvásárlását elősegítő rendszer”-nek nevezik, ahol “vásárló megbízást ad Szolgáltatónak, hogy […] minőség csökkent termékeket külföldi beszállítótól beszerezze”. A “minőség csökkent” kitétel azért is lehet fontos, mert ez alapját képezheti, hogy ne fogadjanak el minőségi reklamációkat. Bár a GYIK-ben az szerepel, hogy Hollandiából érkezik a termék, az ÁSZF-ben mégis 1-5 hetes szállítási időt írnak és hogy esetleg vám is felmerülhet… Pedig nyilván az EU-ból érkező terméknél erről nem lehet szó. Persze ha Kínából jön, akkor már mind a vám, mind a hosszú szállítási idő érthető 😉

A kedvenc gyöngyszemem az ÁSZF-ben (a vége felé egy hosszú bekezdésben elrejtve), hogy a megrendelt cipők alapvetően DOBOZ NÉLKÜL érkeznek és 2000 Ft, ha a vásárló dobozt is kér hozzá. Csak emiatt az egy miatt +10 pontot adnék nekik 😀

shoestore.hu: a cipősdoboz feláras - van még kérdés? :D

shoestore.hu: a cipősdoboz feláras – van még kérdés? 😀

A minőségi reklamációkat illetően annyit ígér az üzemeltető, hogy azt továbbítja a beszállítónak. Sok szerencsét ahhoz, hogy érvényesítsd a jogaidat majd Ling Mei-nél, amikor írsz neki, hogy elvált a kamu yezzy talpa 😀 Szóval összességében, az a négy pont is bőven elég ahhoz, hogy azt tanácsoljuk: messzire kerüld el őket!

shoestore.hu kamushop pontszám: 4/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: NEM

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: NEM EGYÉRTELMŰ

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: NEM

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: NEM

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: NEM EGYÉRTELMŰ

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: NEM EGYÉRTELMŰ

 

olcsociposhop.com vélemény

olcsociposhop.com - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő? Kamushop?

Off-white, Yeezy… árulkodó fülek a kezdőoldalon

Nos, ez az oldal a leggyengébb kamushop-ok iskolapéldája. Akárhova is nézünk az oldalon, egyszerűen semmi sincs rendben.

Kezdjük az oldal nevével, ami nem csak nem meggyőző, de még csak azt sem tudom mondani, hogy találó, mivel “olcsónak” egyáltalán nem mondható. Az árakat nézegetve az Ultra Boost-ok például most akciósan “csak” 30-32 ezer Ft körül mozognak. Ne már, ennyiért egy eredetit is vehetünk. De ez persze csak a legkisebb probléma. A kínálatban már komolyabb gondok is vannak, ilyenek például a nem létező kollabok és színállások. Nem tudom honnan szerzik a termékeket, de komoly kreativitást látok ezen kreációk megalkotásában.

Arról nem is beszélve, hogy az oldal tele van alapvető nyelvtani hibákkal, olyannyira, hogy a Google Translate már önmagában jobban fordít. Cégadatokat, ügyfélszolgálatot, telefonszámot, vagy bármiféle ehhez hasonló információt hiába keresünk – ezek sajnos nem szerepelnek az oldalon, már ha léteznek egyáltalán. A kedvencem egyébként, hogy ugyan semmit sem írnak a szállítási időről, de arra figyelmeztetnek, hogy a “szezonális viharok” miatt késhet a rendelésünk. Bármit is értenek ezalatt. Ahogy a pontokból is láthatjátok, nagyon gyenge próbálkozás ez az oldal:

olcsociposhop.com kamushop pontszám: 8.5/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: NEM EGYÉRTELMŰ

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: IGEN

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

adidashungary.top vélemény

adidashungary.top - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő?

A cég neve és logója, de “Nike” termékek a kezdőoldalon

Hoppá, ez bizony nem az adidas hivatalos oldala, mégis szerepel a webcímben a márkanév. Ez már önmagában nagy felkiáltójel, a megbízhatóságot illetően. Ráadásul a logót is ellopták.

Ami a termékeket illeti, ne legyünk olyan naivak, hogy csak a német háromcsíkos modelleket keressük. Nike, New Balance, Balenciaga, és még néhány népszerű márkanév szerepel az oldalon. Az előző oldalhoz hasonlóan persze olyan sneaker-fúziók vannak, amelyekre még nem áll készen a világ, ellentétben bármiféle információval, ugyanis a Kapcsolat fül alatt nem találunk mást, csak egy szövegdobozt, mellyel üzenetet írhatunk a titokzatos eladó(k)nak.

Az oldal szövege egész egyszerűen komolytalan, olyan fordítási hibák vannak, hogy olvasni is fáj.  Láthatóan az egész oldalra ráhúztak valamiféle fordítóprogramot, ami a modellek nevét sem kímélte. Itt van néhány kedvencem: Nike Epic React = Nike Epikus Reagál; Revenge x Storm = Bosszút x Vihar; Adidas Human Race = Adidas Emberi faj… Egyszerűen zseniális. Természetesen jár a maximum pont.

adidashungary.top kamushop pontszám: 10/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: IGEN

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: IGEN

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

onlinecipo.com vélemény

onlinecipo.com - vélemény, tapasztalat: eredeti vagy hamis cipő? Kamushop vagy nem?

Vigyázat, az aránylag jobb kinézed ellenére ez is kamushop!

Az aránylag igényesen kialakított webes felület ne tévesszen meg minket, ez a webshop sem árul eredeti terméket. Ha erről sem a domain név, sem pedig az oldal kezdőlapja nem győzött meg, akkor a többi szempont majd megteszi helyettük.

Ugyancsak találkozhatunk kétes, láthatóan kamu darabokkal, ráadásul gyanúsan alacsony áron. Sőt, a képek is árulkodóak, rengeteg az olyan kép, melyek más-más háttérrel, más-más szögből mutatja a termékeket.

Az oldal, habár ránézésre szépen össze lett rakva, sajnos szinte azonnal kiderül, hogy miért nem legit webshopról van szó. Az információk között sajnos ezúttal sem találni semmit, amit egy valós cég esetében könnyen megnézhetünk.

onlinecipo.com kamushop pontszám: 5.5/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: IGEN

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: NEM

6. A szállítási idő több hetes: NEM EGYÉRTELMŰ

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: NEM

 

snakershungary.com vélemény

snakers-hungary-com-kezdooldal

Újabb versenyző került játékba, a Snakers Hungary. Mellettük szól, hogy eddig ők az első “webshop”, akik ki is írták, hogy “replika” termékeket árulnak. Egy pont oda, noha ettől még nem lesz jobb a helyzet, de legalább tudjuk, mire neveztünk be.

A kínálatuk is egészen komoly, minden létező, és nem létező kollab simán megvásárolható, potom 15-25 ezer forintos árakon. A Louis Vuitton x Off White Air Jordan 1 például igazi finomság, csak hogy egyet említsek a sok hasonló közül. Ráadásul többségük internetről összekeresgélt képekkel.

Az információk fülre nyomva pedig természetesen ott van minden, aminek egy megbízható websopnál lennie kell: e-mail cím, és instagram account. Más nincs. De legalább van nyitvatartási ideje az instagram fióknak.

Az ÁSZF-be már bele se kezdenék, itt nyilván kiderül minden okoskodás, többek között az is, hogy az egész egy kínai cég “magyarországi online kihelyezettsége”.

snakershungary.com kamushop pontszám: 7/10

Minden IGEN 1 pont, minden NEM 0 pont, minden NEM EGYÉRTELMŰ 0,5 pont.

1. Nincs megadva az üzemeltető cég neve: NEM

2. Nincs cím vagy bármilyen ellenőrizhető elérhetőség: IGEN

3. Védett márkanév szerepel a domain nevében: NEM

4. Gyanúsan alacsony árak: IGEN

5. Gyanús akciók: IGEN

6. A szállítási idő több hetes: IGEN

7. Kamu cipő(k)/színállások a választékban: IGEN

8. Nyelvtani és szövegbeli hibák: NEM

9. Az ügyfélszolgálat elérhetősége nem látszik: IGEN

10. A webshop kialakítása, szövegezése gyenge: IGEN

 

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Póka Viola szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  kamu oldalak 🤔 xultrawebshop.org oldalról rendeltem, majd 50%-kal többet vont le többet fizetéskor, szerencsére bankon keresztül sikerült visszaszerezni az összeget salomohungary.com ez csak nagyon gyanúsan ugyanaz az oldal
 • Nagyne szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Discountshop2021.ru Ez is hamis oldal ?
 • Béla szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Érdekelne, hogy valaki ismeri-e a deeruptwebshop.com oldalt. Hasonlóan jártunk mint Ibolya, annyi különbséggel, hogy nálunk nem vontak le több pénzt. Cipő helyett egy lapos csomagot kaptunk, benne női sál.
 • Ibolya szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Fehér színű Dr.Martens bakancsot szeretett volna a lányom , üzletben nem kaptunk és boldogan láttuk, hogy online kapható. Pont olyan, amilyet szeretne. Gyorsan megrendeltem és fizetés után vettem észre, hogy nincs visszaigazolás a rendelésről. Vártam, hogy majd holnap, de nem érkezett semmi. Megpróbáltam a regisztrált fiókba belépni nem lehetett. Írtam a honlapon feltüntetett ügyfél-szolgálatnak, semmi válsz. A bankból magasabb összeget vontak le mint a megrendelt bakancs ára volt. Azonnal letiltattam a kártyámat. Kértem a bankot vizsgálják ki hová ment a pénz. Azt mondták várjam meg az ígért szállítási határidő végét. 2021. december 7-én történt a rendelés 2022.01.11-ig nem történt semmi, ekkor kaptam a magyar postától egy értesítést,hogy nemzetközi csomagom érkezett és fizessem ki a vámot 1434 Ft. Kifizettem és gondoltam kicsit késve de megérkezett a csomag. Reménykedve talán mégsem lettem csalók áldozata! 2022.01.17-én kaptam meg a postától a csomagot a tartalma 1 db női sál!!!! Sajnos csalók áldozata lettem én is! Most már látom milyen hibákat követtem el. Ez a csaló drmarsweshop.com oldal!!!
 • Emese szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Nikeinhungary.com oldalról valaki tud valamit? Vagy esetleg vannak tapasztalatok? Rendeltem egy cipőt, elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazoló email. Viszont a beígért 3-10nap közötti kiszállítási idő már egy hete letelt, de a cipőről semmi hír és én sem kaptam meg.
 • Andi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szisztok, A hkicksports.com web oldalal kapcsoltban van vkinek tapasztalata?
 • András szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Martens bakancsot szerettem volna rendelni és benyaltam a kamut, belefutottam az olcsó árak miatt. Régen a magyar webshop teljesen azonosan működött, csak későn-a kifizetés után realizáltam, hogy tele van hamis infókkal, nincs bolt vagy bármi hivatalos adat feltüntetve. Kerüljétek el, hacsak nem replikát szeretnétek. https://www.drmarswebshop.com/ és https://www.drbakancshu.com/
 • Alex szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  hello! rendeltem egy cipőt nkakcioscipo-ről, azonban ahogy láttam, kamuoldal. Azt esetleg tudni hogy ők küldenek-e ki valamit? Vagy vissza-e tudnám szerezni a pénzem?
 • Alex szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  hello! rendeltem egy cipőt nkakcioscipok-ről, azonban ahogy láttam, kamuoldal. Azt esetleg tudni hogy ők küldenek-e ki valamit? Vagy vissza-e tudnám szerezni a pénzem?
 • Kata szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  panamajackhungary.com valószínűleg kamu. 35000-ért rendeltem, 48ezret vettek le. OTP-nél felvettek a jegyzőkönyvet, de biztosítottak róla, hogy csakis én vok a hibás. Így utólag én is így látom.
 • Kitti szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  sziasztok! ha rendeltem egy oldalról (jordancipo.com) de gyanús, hogy kamuoldal, mi a teendő? azzal még megbarátkozom, ha küldenek egy annyira nem szar minőségű replikát, de ha levették a pénzt és semmit nem küldenek, akkor aztán nagyon ideges leszek :/ írtam nekik emailt, de természetesen nem válaszoltak
 • Beni szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A http://www.cipokhungary.com -ról van véleményetek vagy valami ami segítene rájönni, hogy legite-e?
 • Krisz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A cipohungary.com rendeltem egy cipot december 25 én és a kártyáról december 27 vonták le a pénzem spamba érkezett a vissza igazoló levél de semmi választ nem kaptam meg tőlük! Hogyan kaphatnam vissza a pénzem? Valaki tudna ebbe segíteni érdemes be menni a bankba ?
 • Klein Dávid szerint:

  Sziasztok a jordancipo.com -rol mi a véleményetek? Elég jo akciók vannak és tervezek onnan venni cipőt. De ti mit gondoltok róla?

 • Czukovács Mónika szerint:

  Sziasztok!
  Erről az oldalról tudtok valamit?
  https://www.sportshopshu.com/contact_us.html?action=success..
  Adidas oldalként szerepel..
  Röviden a történetem: rendeltem egy női adidas cipőt, a végösszeg 26.606ft volt, a mobil applikáción belül engedélyeztem, hogy ez az összeg utalásra kerülhessen..majd ismét valamiért bementem a mobil bankomba és akkor látom, hogy az engedélyezett összeg helyett 34.613 ft vontak le.. egyből hívtam a bankot , de már nem tudtak mit csinálni… írtam a megadott kapcsolattartó felületen ami csak egy “ üzenő ablakocska, volt egy telefonszám az meg egy Holland szám volt, és azóta sem lehet utolérni.
  A tanzakció partner nevénél: OSMANOSKARACA + 31686483193 szerepel.
  Járt már valaki így?
  Köszi a választ.

 • Attila szerint:

  Ahogy Viktória is jelezte: a merrell-hu.com egy csaló oldal, kerülendő!
  Sajnos besétáltam a csapdába, de szerencsére gyorsan sikerült visszaszereznem a pénzemet.
  30% -al magasabb összeget vontak le a kártyámról, mint ami a rendelésben állt. Nem küldtek visszaigazolást a rendelésről.
  Nincs e-mail címük, telefonszámuk, senkit sem lehet elérni tőlük.
  Hála az égnek, egyszer használatos virtuális kártyával fizettem és azonnal visszafordítottam a fizetést és jelentettem a bankomnál.
  Szívesen feljelenteném őket a hatóságoknál …

 • Csöndör-Földi Dávid szerint:

  Szia, a cipokhungary.com is veszélyes oldal? Ha teheted utána járnál?

 • Lakomecz-Bodnár Mónika szerint:

  Üdv. Rendeltem egy cipőt dec. 05- én, átutaltam a pénzt, elvileg jóváíródott 12.07-én, München-ben, (németbe kértem a szállítást), 3-10 napot írnak a kiszállításra, de semmi… nkakcioscipok.net az oldal 🥺😔

 • Viktória szerint:

  merrell-hu.com

  Majdnem belesétáltam a csapdába, de szerencsére elolvastam az itt felsorolt pontokat, és majdnem mind igaz erre a weboldalra.

 • Romcsi szerint:

  Instán “Sneaker Raktar Hungary” Valaki tud róla valamit

 • Vass Veronika szerint:

  Jordan cipő.com ez kamu oldal? Köszönöm a választ!

 • Borsos Anikó szerint:

  Cipohungaryrol vèlemèny?

 • Katalin szerint:

  Sziasztok. A sportshopshu.com ról rendelt már valaki?
  Anyukám rendelt egy adidas cipőt még dec 4 én,de semmit nem kapot róla mikor érkezik a cipő csak annyit hogy 3-10 munkanapon belül.😔😔 valakinek véleménye vagy tapasztalata róluk??

 • Rita szerint:

  A jacksportól rendelt valaki_

 • Csordás Krisztián szerint:

  Sziasztok!
  Erről az oldalról tud valaki valamit?
  Igényes oldal, csakhát semmi vevőszolgálat/elérhetőség!
  https://www.keencipo.com/outlet.html
  Válaszokat előre is köszönöm!

 • Cate szerint:

  Okshop-tol rendelt valaki?

 • Mislai Béla és szerint:

  Üdv.Valoszinű én is belefutotam egy ilyen kamu oldalba.Drbakancshu.com on rendeltem a fiamnak egy Martens bakancsot.A 29556 ft/postaköltség 4556ft/teljes összeg helyett 38456ft vontak le és nem is ennek a cégnek ment az utalás hanem egy MC MUsclefood nevű cégnek.Emilben /csak ez az elérhetőség van megadva/jeleztem többször is a problémámat de nincs vissza jelzés.Szégyen ide szégyen oda én megteszem a jogi lépéseket.

 • Dévai Andrea szerint:

  Üdv!
  Bár nem cipő, de sok pontban a playmobil.hu oldal is gyanús. Tudtok róla valamit?
  Köszönöm: Andrea

 • Vera szerint:

  Anna Style-től rendeltem cipőt, meg is érkezett, sajnos készpénzzel fizettem, így a bankomhoz sem tudok fordulni. Jeleztem, hogy nem megfelelő a cipő, hitegettek, hogy ne küldjem vissza, mert egy-két héten belül megnyílik a budapesti kirendeltségük és tudnak másik méretet küldeni. Ez után többször türelemre kértek, majd teljesen eltűntek, leveleimet a gép visszadobja, hogy ismeretlen.

 • Dávid Ádám szerint:

  Az lenne a kerdesem hogy a Stockx rol mi a velmenyetekv

 • Attila szerint:

  Sziasztok,
  A Hanwagbakancs.com is kamu oldal.

 • robivagyok szerint:

  nikemagyarorszagakcio.com
  Csaló oldal ne vegyen senki onnan semmit!!!!!! cipőt rendeltem onnan már a kezdő oldalukon 58 ft szállítási költség felett ingyenes a kiszállítás a szállítási költség sehol megadva csak a rendeléskor a számlámról kínai yuanban cny ben vontak le és nem annyit mint amennyit rendeltem se visszaigazoló email a rendelésről mikor magyar ft ban vannak feltüntetve az árak meg minden magyar se elérhetőség a kapcsolatoknál se bolti cím az ügyfélszolgálatuk egy egyszerű email küldő platform a Facebookjuk is a többi közösségiük nem él és semmiről nem tájékoztatnak írtam nekik de semmi spam a szállítás 3 – 10 nap azt írják

 • Kata szerint:

  A Sportshophu.com kamu oldal! belefutottam én is sajnos, 36 ezer forintos rendelésnél a bankom nem kért jóváhagyást, és egy kínai cég azonnal levont a számlámról több mint 50 ezer forintot! Azonnal letiltattam a kártyát a bankomnál és megreklamáltam a tranzakciót. Remélem visszakapom a pénzt a bankon keresztül..

 • Lea szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A hecipohungary.com is kamu sajnos!
 • Magdolna szerint:

  Nekem ez nagyon gyanús, de már utólag kaptam észbe. Ma nem a kért cipőt küldték, a megadott telefonon nem érhetők el. Írtam e-mailt rögtön, eddig semmi válasz. Most nyomozok utánuk, de egyre inkább az a meggyőződésem, hogy csalók. https://hu-annastyle.com/

 • Dani szerint:

  Aki csalás áldozatává vált, annak érdemes a bakjánál bejelentést tenni. Én egy külföldi oldallal jártam így, és a bankom telefonos ügyfélszolgálatán tett bejelentésemet követő napon az összeg visszakerült a számlámra. Az esetet kivizsgálták ezután kivizygálták és úgy ítélték meg hogy jogos volt, így maradt az összeg a számlámon.

  Egy kis olvasnivaló cikk: https://www.origo.hu/gazdasag/20190312-internet-csalo-webshop-penz-visszaszerzes.html

 • ciluvagyok szerint:

  Én pont ma akartam rendelni a sportshop.hu.com-ról, de valamiért még az utsó pillanatban rákerestem a nevükre, és a gugli ezt a blogbejegyzést dobta fel 🙂 A kamulistáról irtó sok tétel pipálható, a szállítási feltételeik pl pedig zseniálisak, minden egyes szó nagy kezdőbetűs 😀
  “Amennyiben Ebben Időszakban Nem Tartózkodik Otthon, Szállítási Címként Célszerű (Amennyiben Van Rá Lehetősége) Munkahelyi Címet Megadni. A Futárszolgálat Kétszeri Kézbesítést Kísérel Meg! Az Első Sikertelen Kézbesítési Kísérlet Után, A Futár A Postaládájában Hagy Egy Értesítést. Az Értesítőn Fel Lesz Tüntetve Egy Telefonszám, Amelyen Ön Egyeztethet A Következő Napi Kiszállítás Időpontjáról. A Második Sikertelen Kézbesítési Kísérlet Után, A Csomag A Kézbesítési Címhez Tartozó Letéti Postára Kerül. A Megrendelt Csomag, Postai Átvételére 5 Munkanap Áll Rendelkezésre.”

  Pontos cím, kontakt infó, impresszum természetesen semmi.
  mehet a kamulistára.

 • Rami szerint:

  Sziasztok!

  Én sportshophu.com-ról rendeltem ajándékba ráadásul egy (nem olcsó!!) sportcipőt! 10. napja semmi értesítés! Kezdem magam becsapva érezni, úgy, hogy a mai -angol-mail-s reklamációmra, már egy visszadobott üzenet érkezett. “Nem létező” e-mail cím néven.

  Érzem, de nem akarom tudomásul venni! 🙁 Én is egy újabb áldozat?

 • Elkerülendő: clarksshop-hu.com szerint:

  Üdv mindnekinek,

  Ma futottam bele egy klasszikus kamushopba: https://www.clarksshop-hu.com/ Ártatlannank tűnő Clarks outletnek álcázva, hihetőnek tűnő akciókkal. Mindent ki lehet pipálni: márkanév a domainben, se ügyfélszolgálat, se imresszum, borzalmas helyesírás és olyan cipők, amik még Clarks kínálatában sincsenek.
  Kéretik elkerülni!

 • Jakabné L. Eszter szerint:

  Sziasztok!
  A sneaknrun.hu oldalra lennék kíváncsi.
  Kamu, vagy bátran rendelhetek?
  Elöre is kösz a választ!

 • Juhászné Zsuzsa szerint:

  Sziasztok!
  Aounthurius.com oldal nekem elég gyanús (elektromos roller keresek, Facebook hozta fel hirdetésként)! Telefonszám nincs, csak email! Az árak gyanúsan alacsonyak!
  Szerintetek is egy kamuoldal?
  Válaszotokat előre is köszönöm!

 • Gyurika szerint:

  az adidasmagyarorszaghu.com nekem gyanus már majdnem rendeltem mikor feltünk pár dolog

 • Ákos szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  https://www.onlineajanlatok.com legit?
 • Andras szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szuper iras, koszonjuk! Szerintetek a cipobudapest.com kamu? Szeretnek egy cipot venni de egy par dolog ami a cikkben fel van sorolva sajnos egyezik. Elore is koszi a valaszt.
 • Boros Szonja szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy a Nikeciponoi.com oldal kamu vagy igazi? Fontos lenne. Koszonom
 • Rádóczi Teréz szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A “ sportshophu.com” kamushop szerintetek? Terry
 • Ádám szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok Segítséget szeretnék kérni szerintetek instán a cipokavalkad bevezetű oldal kamu?
 • Gyöngyi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A nikeciponoi.com kamushop?
 • kisvirag0819 szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! A herosneaker.com oldallal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
 • Annamária szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szép napot mindenkinek! Én is egy hete rendeltem a gomez.hu oldalról, mely eléggé gördülékenynek tűnt elsőre, mert rá két napra a öné express küldte,hogy a cég jelezte feléjük a csomagot és tartalmát, mondjuk ez érdekes is volt….csomag tartalmát még soha nem jelezte a kiszállító. De ennek már egy hete és sehol semmi. Már meg sem kellene lepődnöm hiszen így jártam az outletexpert oldallal, melynek vége az lett hogy keringett az országban a csomagom ami durva, hogy végül a magyar postának írtam egy emailt fel is hívtak és mondták sajnos nem tudják mi történt ahogy azt sem értik miért vitték vissza a céghez a megrendelt árut amit ott át is vettek. Majd írtam az outletexpert-nek egy emailt mire két hét múlva meglepően válaszoltak “Helló csomagodat újraküldjük” ennyit kaptam. Visszaírtam köszönöm, de nem tartok rá igényt több mint egy hónap után. Erre ők küldik. Küldjétek megy vissza,de mostmár én nem veszem át. Eddig még nem tapasztaltam ilyet ,pedig rendeltem már pár oldalról, előre sosem szabad utalni az ilyet alapból utasítom. Járt már így valaki a gomez.hu oldallal vagy az outletexpert-tel?
 • Péter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia. Szerinted ez kamushop, vagy esetleg vannak hamis cipók itt?https://www.alexandersoccershoes.hu/ Köszi a választ!
 • Forro Balazs szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok gomez oldalrol rendeltem mult het csutortokon egy boss cipot meg semmi!!ez is kamu oldal?koszonom
 • Pécz Eszter szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Keencipohungary.com , Keen Wrbshop H8ngary gyanús, hogy kamu. Ügyfélszolgálat e-mail címe kamu, érkezik visszaigazoló e-mail a rendelésről, de az e-mailben szeteplő összes adat kamu, válaszolni nem lehet ugyanerre a címre. service.amylee@gmail.com
 • Alexandra szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok sajnos en is bele estem szerintem 1 hete rendeltem a sportshophu.com rol se egy email nem jott semmi irni se tudok nekik nem engedi elkuldeni.. szalitassan egyutt -18 ezer.. remelem aki felvette a penzt egeszet gyigyszere kolti majd
 • Képes Anna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sajnos én is belefutottam a cipofashion.hu /román/ oldalba.Nem a kért cipő méretet küldték. A telefonszámuk ismeretlen,email-re nem válaszolnak. Igy jártam,sajnos.
 • Szőke Gábor szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Hello! A http://www.puma-webshop.com-ról rendelt már valaki?
 • Nagyné Dévényi Renáta szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok, Sajnos én is sikeresen belefutottam egy kamu webshopba (és rendeltem, kifizettem…) Megkeresésre nem reagálnak (csak az oldalon keresztül lehet üzenni, de erről sem jön e-mail értesítés) Így aki teheti kerülje a: https://www.webshopcipo.com/ oldalt. További szép napot!
 • ACI szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Válaszolni szerettem volna egy hozzászólásra, de valamiért nem engedett, hiába a válasz gombot nyomtam… A cipőfashion.hu-t milyen jellemzők alapján gondolod, hogy nem legális? Magam is igyekszem körültekintően vásárolni, így is keveredtem erre az oldalra is, mert rákerestem, de a cég utánvéttel is szállít, létező, érvényes közösségi adószáma van, elérhető beszámolóadatokkal. Fb-oldalukon ugyan nincs nagy közösségi élet, csak a reklámjaik, de azért válaszolnak a hozzászólásokra. Tényleg nem értem, mire alapozol.
 • Zi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Kedves Blogszerkesztő(k)! Nagyon jó az oldal, sok hasznos információt olvashattam itt. A kangatree- webshoppal kapcsolatban nem találtam információt. vajon elúszott a pénz, amit utaltam nekik két ruháért? Válaszukat várva, köszönettel.
 • Lezly szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Üdv Én is egy oldalra nyomtam aztán ez a storecheaponline2021.com oldal jött be . Gyanúsan olcsók a dolgok . Magyar oldalról lopott képekkel is hírdetnek . Az email címük nem valós ! Írtam nekik de ez az email cím nem létezik . Nem szabad rendelni !
 • László Éva szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Sziasztok! Szerintetek a http://www.christinecanepa.com amely átírányit a hu. storecheaponline2021.com kamu oldal? Köszönöm!
 • Boldog Gyöngyi szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  A merrelwebshop. com – on szerettem volna vásárolni, szerencsére nem engedett az oldal fizetni, egyébként több olldaluk is van, ami szintén nagyon gyanús.
 • Tóthné szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Én 2x jártam így. Elég idióta voltam. Hol lehet oketfeljelenteni.
 • Brigi szerint:

  Valaki tud esetleg segíteni, hogyan lehetfeljelenteni egy oldalt, ahol kamu cipőket árulnak? Nem szeretném, hogy más is úgy járjon mint én

  • gergő szerint:

   Szia, rendőrségi feljelentést tehetsz és lehet a Fogyasztóvédelem is illetékes lehet. Sajnos túl gyakran ússzák meg a kamushopok egy legyintéssel, több embernek kéne feljelentést tennie ellenük.

 • Anna szerint:

  Adidasmagyarorszag.net, soha ne rendeljetek arrol az oldalrol!!!
  Ma kaptam meg az 1 honapja rendelt termeket, undorito hamisitvany…..
  Senkivel nem tudom felvenni a kapcsolatot toluk.

 • Andrea szerint:

  Sziasztok.
  Menshoees.com oldalról van infótok?
  Köszi

 • Bàlint Renàta szerint:

  Sziasztok, olyan kèrdèsem lenne, hogy a paypal nàl hogy tudom visszahìvni a pènzt, mert sikerült fake oldalról.rendelni, most valòszìnû, se cipô se pènz

 • Erzsi szerint:

  Cipofashion.hu szerintetek kamu oldal? (Románia… Rendelt már valaki?

 • Niki szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia! A vansshop.hu mennyire megbízható?
 • Anna szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Szia! Az adidasmagyarorszag.netről mit lehet tudni? Köszönöm.
 • Mihályi János szerint:

  Szia! Segítséget szeretnék kérni, hogy az en.afew-store.com megbízható-e. Válaszod előre is köszönöm!

 • Varga Ottilia szerint:

  Kedves Panni!

  Kérlek segíts!

  Paypallal fizettem a hu2021.ru oldalon 4 székért, azóta nem reagálnak a Paypal oldalon reklamáltam a le nem szállított árúért, de azt írták mivel az utalás már elment az eladónak, így nem áll módjukba visszautalni a pénzem.

 • Panni szerint:

  Többen írtátok, hogy Paypallal fizettetek a …2021… oldalakon történt vásárlások során. A Paypal oldalán lehet reklamálni nem leszállított áruért. Én így tettem, és elfogadták a reklamációmat, a pénzt visszautalják. Sajnos nem tudok egyenként válaszolni azoknak, akik erről kérdeztek (Bory, Ádám, Mónika), mert valamiért ez a rendszer ezt nem teszi lehetővé, de remélem, hogy aki itt kérdezett, időnként ránéz az oldalra és megtalálja ezt a hozzászólást.

 • Panni szerint:

  A hu2021.hu (és minden valami+’2021′) oldal tuti kamu oldal, bár én is csak utólag vagyok ilyen okos. Az lett gyanus, hogy semmilyen visszajelzés nem érkezett a rendelésről, s miután a weboldalon megadott e-mailre sem válaszoltak, már biztos voltam benne, hogy átverés az egész. Viszont palpallal fizettem, és írtam nekik, akik vissza is utalták a pénzemet.

 • Zs szerint:

  Sportisimoról rendelt már valaki?

 • Kata szerint:

  Engem is ez az oldal érdekelne, hogy vajon kamu oldal-e? Furcsának találom, az olcsó árakat, ahogy azt is, hogy ugyanazt az e-mail címet adják meg kapcsolattartónak, mint más oldalakon is.
  hu2021. ru
  Mit lehet tudni róla???

 • Bory szerint:

  2021cheap.com oldal érdekelne,Rendeltem, és Playpal-lal fizettem, nincs visszajelzés 🙁 Ilyenkor kihez lehet fordulni, ahogy olvasom, hiába várok

 • Ádám szerint:

  Mónika! Én is rendeltem a 2021 cheap oldalról és paypal fizettem… úgy tűnik kamushop!
  Talán a banknál kellene jelenteni az esetet

 • Bagényi Vali szerint:

  2021cheap.com <<<<< ez szerintetek egy kamu oldal?

 • MÓNIKA szerint:

  2021cheap.com oldal érdekelne engem is. Kamu oldal? Mit lehet tenni, ha rendeltünk, és Playpal-lal fizettünk? Lehet ott reklamálni, vagy érdemes ? Köszönöm, ha válaszol valaki. 🙁

 • Kelemen Ágnes szerint:

  Ide sorolnám a hellocipő.hu
  oldalt is, senki NE rendeljen tőlük.

 • Surányi Ádám szerint:

  2021cheap.com oldal erősen kamunak tűnik!
  Rendeltél?

 • Mráz Anett szerint:

  Sziasztok!
  Engem is a 2021cheap.com oldalról érdekelne a vélemény.
  Ismeri valaki?
  Köszönöm a választ.

 • Adri szerint:

  Sziasztok!
  Rendeltem a brandfield.hu oldalról.. de visszaigazoló emailt nem kaptam, a kártyámat pedig leterhelte.
  Tudtok róla valamit, van okom az aggodalomra?
  Köszönöm a választ előre is.

 • Kálmán Ildikó szerint:

  https://www.2021cheap.com/ Ismeri valaki ezt az oldalt?

 • Szabó Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok!

  Van információtok erről az oldalról?

  /www.berutiful.com/

  Köszi

 • Rita szerint:

  adidaswebshop.com
  rendeltünk cipőt, átutaltuk az árát, semmi visszajelzés, üzenetre nem válaszolnak, cipő sehol 🙁

 • Katona János szerint:

  zauberhirsch.de Írjátok a listára

 • Mariann szerint:

  hu.shoponline2020.net

  Valakinek tapasztalat, vélemény?

 • Lackó szerint:

  Most van egy oldal, aminek a neve” portalsantaclara.com”. Belépés után átvált “hu.2021outlet.com”-ra. Van valakinek bármi tapasztalata az oldallal kapcsolatban?

 • Liza szerint:

  Márkaraktár oldalról rendelt már valaki? Vélemény? Megbízható? Kamu?

 • Szöszi szerint:

  Az úgynevezett “eredeti” Nike, Adidas stb márkák is már régen kamuk, mert ugyanúgy mindet távolkeleten gyártják silány minőségben ahhoz képest, ami 20 -30 évvel ezelőtt volt. Nem éri meg azt a pénzt. Ugyanolyan szar kamu, mint a kamu kamu.🤣

 • Feketéné Annamari szerint:

  Topsportcipo oldalról rendelt már valaki? Kamu oldal lehet?

 • Mihályi Nòra szerint:

  Sziasztok! Én a pumaoutlethungary.com ròl rendeltem félek hogy kamu.!?

 • Szabó Mária szerint:

  shopcipok.com hamis oldal?

 • Enikő szerint:

  Sziasztok!
  Ugye a cipoakcio.cc is egy hatalmas kamu. Ugye?😢
  Köszi.

 • Sándor szerint:

  A bázis store legit oldal?

 • Majer Tímea szerint:

  Szia, a sportcipo-hu.comról sajnos rendeltünk és nagyon úgy néz ki ,hogy kamushop.
  november 8.-án rendeltünk és azóta semmi. Ilyenkor mit lehet tenni? Számlaszám alapján lehet feljelentést tenni vagy valamit?

 • Janek szerint:

  Sziasztok! Szerintetek a következő oldal kamu lehet?
  sportcipohu .com

 • Dávid szerint:

  Sziasztok az leene a lérdésem hogy a peosports.best kamu oldal e?

  A válszaokat előre is köszönöm!

 • Sluchas szerint:

  Rendeltem egy cipőt kb egy hónapja .Persze soha nem fog megérkezni.
  Nagyon durván tolják az oldal platformja ugyanaz mindenhol. Havonta változik a web cîm. és az oldal üzemeltető helye.
  Azért nem.irom oldalt.Viszont egy mail cím van.sales@2019customerservice.com
  Mikor levette a pénzt a kártyáról kapsz egy szép kis wang yuonx xing long Ping valamit.A weboldal kb 50-60 vagy ki tudja hány web címen elérhető!

 • János szerint:

  Szia,

  Érdeklődnék, hogy a http://www.dedeanalyse.de kamu oldal?

  A választ előre is köszönöm.

 • Márti szerint:

  Szia! Rojansneakers.com kamu oldal?

 • csuti ildi szerint:

  Szerintetek hellocipő kamu oldal?
  Kitől lehet tanácsot kèrni?

 • Böszörményi Balázs szerint:

  Sziasztok,

  sajnos a hellocipőről vásároltunk a silány másolat Nike cipőt, amiben egy Adidas cipő vonalkódja szerepel.
  Szerintem ez is egy kamubolt. Se cam se telefonszám nincs megadva.
  Mit lehet tenni ilyen esetben?

 • Tiziano szerint:

  Helo
  http://www.adsportcipo.com megbízható?
  Nem kamu?
  Köszi a válaszokat

 • Isty szerint:

  A snakershungary.com megkárosított (és meglepő módon fel is szívódtak). Ha van más valaki is, akkor jelezze! A bankszámla Miskolcon van/volt…

 • Csilla szerint:

  Sziasztok!

  A fitmysole.com-ról tudtok valamit? Megbízható oldal?

 • Csaba szerint:

  Sziasztok

  Errol az oldalrol valakinek valami infoja?
  https://www.adsportcipo.com/f%C3%A9rfi-c-1.html

  koszi

 • Dávid szerint:

  A BIBLOO legit vagy fake?

 • Anna szerint:

  Helló!
  Sajnos rendeltem egy cipőt az akcioscipok.com- ról, amit nagy nehezen sikerült is kifizetnem bankkártyával. 2 hét után erkezett helyette egy Gucci zokni…. Kérdésemre az eladó azt írta, hogy elkeverték a csomagot, logisztikai hiba van. Írtam, h elállok a vásarlástól, ha visszaterítik a pénzt, visszaküldöm a zoknijukat.
  2 verziót írtak:
  1. Küldjem vissza a zoknit (saját pénzen) és visszafizetik a pénzt.
  2. Tartsam.meg a zoknit és 38%-ot visszautalnak (22 ezer volt a cipő posta nélkül, vagyis ez esetben kb 13ezerért lesz egy Gucci zoknim)
  Az elsőt valasztanám… Van értelme még kb 2-3ezret a postázásra költeni, vagy úgysem kapok vissza semmit-lévén h úgy néz ki, h ez kamushop. (Vagy maradjak a 13ezres zokninál es örüljek, ha kapok vissza némi pénzt…) Július 18-án rendeltem.
  Tapasztalat ötlet valakinek?

 • Czipka Milán szerint:

  Szia!
  Bocsi ha nagyon off, de szerinted ez az oldal legit?
  https://sportwebshop.net
  A választ előre köszönöm.

 • Anett szerint:

  Üdv! A sneakershopmagyarorszag.hu oldal az legit? Köszönöm előre is a valaszokat! :))

 • Abonyi Hunor szerint:

  Sziasztok!
  Azt szeretném kérdezni, hogy az adidashushop.com legit oldal lehet?

 • F.Kriszta szerint:

  Sziasztok!
  Gyanúsan olcsók az eshop-gyorsan.hu krypton oldalon árult nike cipők.Nem ismerem őket.Eredetiek a cipők szerintetek?

 • Bakné Anita szerint:

  Érdeklődni szeretnék nem tudja-e valaki hogy a jordencipőeladó.com mennyire megbízható oldal?

 • Poór Levente Márk szerint:

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Foot District nevű oldal fake vagy legit?

 • Poór Levente Márk szerint:

  Helló! Azt szeretném kérdezni hogy a Foot District nevű oldal fake?

×