Eastpak Bold kollekció – letisztult táskák a shopban

Egy jó hátizsák elengedhetetlenné vált egy ember életében, ugyanis mindenkinek eljön egyszer az iskola. De attól, hogy az iskolás éveket magunk mögött hagytuk, a hátizsákot még nem kell! Amellett, hogy kényelmesek és praktikusak a mindennapok során, rengeteg jó design-t is találhatunk közöttük. Aki szemfüles és gyakran nézi a webshopunkat és akár vásárol is ott észrevehette, hogy nálunk is be tudnak szerezni pár darabot. Van itt Adidas, Vans és Eastpak is. Ha érdekel az Eastpak Bold Pack tartalma, kattints a továbbra!

A világ egyik, ha nem a legismertebb táska gyártó cége az Eastpak – ez minden kétséget kizár. A táskák megjárták a háborúkat és az egyetemeket is, valamint rengeteg kollaborációt megéltek már a különböző modellek. Ezekről bővebben olvashattok Gergő cikkében is ide kattintva

Eastpak Bane Bold Brand övtáska

Az egyik, de talán legpraktikusabb termék az övtáska, ami az elmúlt években hatalmas teret hódított a piacon. Ezen a piacon rengeteg lehetőség van, de rengeteg egyszerűbb modell is megtalálható. Az Eastpak Bane táska csak 2 zsebbel rendelkezik, ami egy fesztiválra teljesen elég is. A hátsó, pakolható részben bőven van hely az értékesebb dolgoknak, amihez rajtunk kívül más nem nagyon férhet hozzá.

"<yoastmark

Eastpak Bane Bold övtáska
Cikkszám: EK68DA16
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 9990 Ft

Padded Pak’r Bold Brand hátizsák

Egy jó hátizsák megkönnyíti az emberek mindennapjait, ezt minden iskolás alá tudja írni. Rengeteg probléma felléphet viszont, ha a táska nem kényelmes, vagy rossz a kialakítása. Ami nagyon fontos, ha az ember visz valamit a hátizsákjában az a védelem, amit a Padded Pak’r táska meg tud adni. A 100%-ig vegán anyagból készült táska teljesen vízálló és időtálló. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Eastpak 30 év garanciát vállal a termékeire.

"<yoastmark

Eastpak Padded Pak’r Bold Brand hátizsák
Cikkszám: EK620A16
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 13 990 Ft

Tranzpack Bold Brand hátizsák

A hátizsák vonalon maradva, de mégis kissé eltávolodva, az Eastpak kiadta a Tranzpack nevű táskát is. Ezzel a hátizsákkal vagy utazótáskával a kirándulóknak akart kedvezni a cég. Egy 42 literes táskáról van szó, amelyikben egy 17”-es laptop kényelmesen elfér, és rendesen meg is lehet pakolni. Tökéletes lehet a táska, ha például egy külföldi sneaker eseményre akarsz ellátogatni, és nem viszel sok cuccot. Igaz, hazafelé már lehet, hogy kevés lenne a sok vásárolt terméknek.

"<yoastmark

Eastpak Tranzpack Bold Brand hátizsák
Cikkszám:EK13EA16
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 29 990 Ft

Ha bármelyik táska felkeltette az érdeklődéseteket, irány a webshop, ugyanis az ország egész területére kiszállítjuk a termékeket.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×