Kawhi Leonard x New Balance bemutatja: Kawhi 1

Az idei All-Staron rengeteg exkluzív lépőt láthattunk mind a pályán, mind pedig a pályán kívül is. Volt viszont egy, ami kiemelkedett a többi közül. Hogy miért? Mert egyáltalán nem számítottunk arra, hogy találkozhatunk vele. Kawhi Leonard a gála főmeccsén egy nagyon egyedi New Balance kosaras csukában pattogtatott. Mint utólag kiderült, ez nem más, mint az új, hivatalos, egyszerűen csak New Balance Kawhi névre keresztelt cipő. Ha szeretnél több infót tudni, akkor kattints a továbbra.

Ameddig mindenki a Nike, Jordan és adidas által beharangozott lépőkkel volt elfoglalva, addig a New Balance csendben pályára küldte a tavalyi NBA bajnok, Kawhi Leonardot és az első hivatalosan is az ő nevét viselő lépővel. A szemfülesek kiszúrhatták, hogy ez nem a megszokott OMN1S vonal folytatása, hanem valami teljesen más. Ugyan eredetileg az előbb említett modellt szánták a kosaras sztár saját vonalának, azonban most mégis más irányba ment el a sporszergyártó.

Úgy néz ki Leonard az egyetlen, akinek háromszor is meglehet az első cipő joga ?. Ha emlékeztek, anno még a Jordan is bejelentett egyet, ami az ő nevét viselte valamilyen szinten, majd ott volt az OMN1S és végül a most bemutatott Kawhi.

New Balance Kawhi

New Balance Kawhi

Kinézet

Egy egyszerű magasszárú modellt láthatunk, fehér felső- és multicolor középrésszel. Mindezt egy gyönyörű többszínű talp egészít ki, amelynek a hátterében meteorológiai inspiráció található. Számomra totál retro érzetet kell az egész kialakítás, persze a jó értelemben. A mai sok extravagáns lépő mellett, kicsit jó visszatérni a régi idők formáihoz.

Az, hogy technológiailag mit pakolt bele a NB, majd a következő időszakban kiderül. Mindenesetre izgatottan várom, hogy milyen lesz és hogyan viselkedik majd a pályán.

New Balance Kawhi

New Balance Kawhi

Megjelenés

Igaz, hogy már az elmúlt hétvégén bemutatták a cipőt, a megjelenésére egészen őszig kell várnunk. Öröm az ürömben, hogy a hivatalos release előtt, már tavasszal lesz lehetőség limitált számban és limitált ideig beszerezni, amelyről később közölnek majd információkat. Tehát, aki elég szemfüles, az már pár hónapon belül magáévá tudhatja az új modellt. Ezzel együtt még nem sikerült beárazniuk a Kawhi-t, így erről nincs hivatalos információnk. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

New Balance Kawhi

Meteorológiai minták találhatók a teljes talp mintázatán

New Balance x Kawhi

Megjelenés: 2020 ősz és limitált ideig tavasszal

Szín: White/Multicolor

Ár: Nincs hivatalos információ.

New Balance Kawhi

New Balance Kawhi

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×