New Balance x Basketball x Kawhi Leonard

Miután a Toronto Raptors sztárjának lejárt a szerződése a Jordannel, sokkolta a sneaker világot a hír, miszerint a New Balance-hoz írt alá. Rengeteg meme, vicces poszt és lehúzás jelent meg a net világában, mivel senki nem tudta elképzelni, hogy nézhet ki egy NB által gyártott kosárcipő. A gyártó talán még soha nem is próbálkozott ezzel az iránnyal. Most viszont megérkezett a New Balance OMN1S, ami Kawhi Leonard első saját névvel fémjelzett lépője. Ha szeretnéd megtudni, hogyan sikerült a kollab, akkor kattints a továbbra.

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

Az elmúlt hétvégén lezajlott az NBA hagyományos All-Star gálája, ahol a New Balance és Kawhi Leonard tökéletesnek látta a pillanatot, hogy bemutassa első közös munkájukat, az OMN1S kosárlépőt. A gyártó eddig is próbálkozott és szeretett volna bejutni a kosárlabda világába (eddig nem sok sikerrel), viszont most itt az igazi lehetőség.

Dizájn

A lépő rögtön 6 féle színállásban fog megjelenni, ami a fekete, fehér, piros és kék színek kombinációit foglalja magában. De nem csak a színekben, hanem Leonard nevének elrendezésében is változatos a paletta. Van, ahol nagyban a sarokra van felírva a neve, van ahol pedig csak kicsiben oldalt. A talpán egy hatalmas NB logó található, belülről pedig egy dinó fosszília, ezzel tisztelegve a Raptors csapat előtt. Kívülről a boka résznél szintén megtalálható a gyártó logója, valamint a KL2 felirat, ami természetesen Kawhi Leonard nevének a rövidítése és a mezszáma. Középen egy vörös anyagdarab fogja közre a lépőt és töri meg az amúgy egyhangú dizájnt, ezzel számomra, egy kis Supreme-es beütést adtak az egésznek. A nyelven egy kosárlabda, a kosárháló, valamint a gyártó és az OMN1S feliratból alkotott logó található. Összességében pedig egy teljesen retro sneakert kapunk, hálós felsőrésszel és bőr borítással a bokánál. A középtalpban a saját fejlesztésű FuelCell technológiát alkalmazták.

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

Hivatalos megjelenésről még sajnos információt nem közöltek, ahogy az árról sem, így aki szeretne beszerezni egyet, annak még várnia kell egy keveset.

Ti mit gondoltok a közös kollabról, lesz jövője a kosárlabdapályákon?

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

New Balance OMN1S x Kawhi Leonard

Megjelenés: Még nincs információ

Ár: Még nincs információ

Szín: Fekete / Fehér / Kék és Fekete / Fehér / Piros

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

New Balance OMN1S Kawhi Leonard

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×