Yeezy 500 – az összes!

Kíváncsi vagy az összes eddig megjelent Yeezy 500 színállásra? Hogy melyiknek mi a jellegzetessége, különlegessége, a színállás pontos a kódja, mennyi volt a retail ára? Hogy lehet beszerezni resellben? Akkor ez a cikk neked való, katt a továbbra!

Minden 500-as színállás itt van!

Ebben a cikkünkben az összes eddig megjelent Yeezy 500 színállás adatait összegyűjtöttük, sőt bizonyos színállásoknál mutatjuk azt is, hogy hol lehet beszerezni a sneakereket resellben. A legtetején a legfrissebb megjelenést találod, aztán időrendben sorban lefelé az összeset egészen az első 500-as színállásig, a Blushig 🙂

Hiányolsz valamit vagy valamilyen elírást, hibát találtál? Akkor dobj egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre, vagy írj Instán vagy Facebookon és amilyen gyorsan csak tudjuk, kiegészítjük a cikket!

Yeezy 500 ‘High Slate’

Yeezy 500 High Slate

Yeezy 500 High Slate

Egy igazi fekete (na jó, sötétkék) bárány, hiszen az 500-as Yeezyről senki nem gondolta volna, hogy az eddig kizárólag alacsony szárú verziók mellett magas szárú is fog debütálni. Mindenesetre nálunk a csapaton belül egységes a vélemény, hogy jó ötlet volt – így hidegebb időkre puha neoprén szár és a kényelmes talp nagyon jó döntés lehet. A készlet erejéig megvásárolhatjátok a sneakerbox.hu shop Resell részlegén is!

Színállás: SLATE/SLATE/SLATE

Kód: FW4968

Release dátum: 2019. december 16.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yeezy 500 High Slate on feet

500 High Slate on feet (Fotó: sneakerfiles.com)

Yeezy 500 ‘Stone’

500 Stone

Yeezy 500 Stone

Ez az első ráncfelvarrott 500-as, bár inkább csak az anyaghasználatban. A régieknél szövet panelek voltak, mely nem biztos, hogy ideális a hideg és locskosabb időjárásra, így ezeket kicserélte a Mester neoprénre. Ami amúgy könnyen koszolódik és nehéz kitisztítani, de legalább jóval nehezebben ázik be! Ha valaki még nem vette volna meg a téli/tavaszi cipőjét akkor ez egy jó döntés lehet, mert a készlet erejéig elérhető a shopunkban is!

Színállás: STONE/STONE/STONE

Kód: FW4839

Release dátum: 2019. november 23.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Yeezy500 Stone on feet

Stone on feet (Fotó: sneakernews.com)

 

500 ‘Soft Vision’

500 Soft Vision

Soft Vision

Ez egy olyan színállás, amellyel lehet, hogy „YE” a lányok táborát célozta meg, hogy ők se maradjanak 500-as Yeezy nélkül. De persze nagyobb méretekben is készült, a mostani divattrendeket figyelembe véve egy srác is nyugodt szívvel a lábára húzhatja – mondjuk azért ehhez vagy stílus vagy egy full black outfit kell, hogy jól álljon 🙂 A jó hír pedig, hogy ezt is megvehetitek shopunk Resell részlegén, persze csak ha van a méretetekben! 😉

Színállás: SOFT VISION/SOFT VISION/SOFT VISION

Kód: FW2656

Release dátum: 2019. november 2.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 200$

Yeezy 500 Soft Vision on feet

Yeezy 500 Soft Vision on feet (Fotó: sneakerfreaker.com)

 

500 ‘Bone White’

Yeezy 500 Bone White

Yeezy 500 Bone White

Mint tudjuk, a fehér szín egyik sneakernek sem állhat rosszul – így hát az 500-as Yeezynek sem, akármilyen otromba cipő (bár van, aki szerint ez a sziluett egyáltalán nem otromba). Kicsit meglepő hogy Kanye egészen 2019 nyarának végéig nem adott ki a kezei közül fehér 500-ast, de szerencsére ez is megtörtént, ezt a cw-t szintén bezsákolhatjátok shopunk Resell részlegén!

Színállás: BONE WHITE/BONE WHITE/BONE WHITE

Kód: FV3573

Release dátum: 2019. augusztus 24.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Bone White on feet

Bone White on feet (Fotó: sneakerfreaker.com)

 

Yeezy500 ‘Salt’

Yeezy 500 Salt

Yeezy 500 Salt

Személy szerint úgy gondolom, az egyik legszebb Yeezy 500 színállá a maga sajátos szürkés-bézses megjelenésével, és az egyik legjobban kombinálható colorway is egyben, szinte semmilyen outfittel nem lehet mellé lőni.

Színállás: SALT/SALT/SALT

Kód: EE7287

Release dátum: 2019. november 30.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Yeezy500 Salt on feet

Yeezy 500 Salt on feet (Fotó: thesolesupplier.co.uk)

 

500 ‘Utility Black’

Yeezy 500 Utility Black

Yeezy 500 Utility Black

A Salt mellett ez a másik legjobban kombinálható cw, mert a fekete is egy olyan szín, ami mindenhez passzol és bármilyen élénkebb színnel fel lehet dobni. Olyan szempontból is jó lehet, hogy nehezen koszolódik – és ha koszolódna is, akkor sem látszódna így hát hidegebb, esősebb időkre is jó lehet (bár az anyaga nem fogja kívül tartani különösebben a vizet…)

Színállás: UTILITY BLACK/UTILITY BLACK/UTILITY BLACK

Kód: F36640

Release dátum: 2018. július 7.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Yeezy500 Utility Black on feet

Yeezy 500 Utility Black on feet

Yeezy 500 ‘Super Moon Yellow’

Yeezy 500 Super Moon Yellow

Az egyik legmegosztóbb színállás, az egyedi sárgás színével! Hogy miért? Eleve elég ritka, hogy egy sneaker sárga, ez a fakó, talán kicsit kénes színárnyalatra pedig tényleg nem igazán volt még példa a sneaker történelemben. Mindenkire rábízzuk a döntést, de a mi véleményünk szerint egy kicsit nehéz jó szettet összehozni vele (vagy bevállalósnak kell lenni). Amúgy a színe eléggé emlékeztet a korábbi „az összes 350-es Yeezy” cikkünkben is bemutatott Yeezy 350 V2 Butter-re.

Színállás: SUPER MOON YELLOW/SUPER MOON YELLOW/SUPER MOON YELLOW

Kód: DB2966

Release dátum: 2018. június 9.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Super Moon Yellow on feet

Yeezy 500 Super Moon Yellow on feet (Fotó: pinterest.com)

Yeezy 500 ‘Blush’ a.k.a. Desert Rat’

Yeezy 500 Blush

500 Blush

Íme az Első! A „tűzkeresztségben” a Desert Rat nevet kapó színállás két extrém limitált megjelenés után „elérhetőbb” mennyiségben 2018 tavaszán jelent meg.

Az eddigi Yeezy sziluettektől teljesen eltérő, organikus design nemcsak a talpban, de a felsőrészen is megmutatkozott. A adiprene technilógiával készült talp mintha gombócokból állna (ezt amúgy a cipőben állva is érezni kicsit 😉 A felsőrész bőr és mesh anyagok kombinációjából áll, a fűzőlyukak környékén a jellegzetes ovális rávarrásokkal. Az egész cipő összhatása nagyon organikus, a sok kerekded és csavart forma miatt, sokan valamiféle rovarhoz hasonlítják. Az 500 Desert Rat cipőt nem sokkal a megjelenése után a 700-assal együtt mutattuk be egy sneaker review videóban a YouTube csatornánkon.

Egy színállás a letisztult, de mégis világos és figyelemfelkeltő cipők kedvelőinek, ami egy kicsit bézses beütéssel rendelkezik, de inkább piszkos vagy megsárgult fehérnek lehetne mondani. Beleillik abba a fakóbb/sivatagibb vonalba, melyet Kanye a legtöbb 500-as színállásnál használ. Amúgy sajnos ez is elég könnyen is koszolódik.

Színállás: BLUSH/BLUSH/BLUSH

Kód: DB2908

Release dátum: 2018. április 14.

Restock dátum(ok): 

Retail ár: 200$

Yeezy500 Blush on feet

Yeezy 500 Blush on feet

ricsi

Engem a pénz nem boldogít, de egy újabb sneaker igen!
×