Ami késik, nem múlik – Jonah Hill x adidas kollab

Elejtett infók, utalások és pletykák kíséretében vártunk már 2018 óta arra az együttműködésre, ami Jonah Hill és az adidas között zajlott és zajlik jelenleg is. Nemrégiben azonban lehullott a lepel, és színész-producer hivatalosan is megerősítette, hogy bizony egy ideje már fúrnak-faragnak a színfalak mögött. Hogy mit? Jonah Hill x adidas a tovább után.

Egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete

Szóval egyáltalán hogyan talált egymásra a három csík és az egyre inkább stílusikonként is emlegetett színész? Nos, az biztos, hogy nem ma ismerkedtek meg, a márka és Jonah már jó ideje közös hullámhosszon vannak. Két éve például Hill az instagramján lebegtette be a adidas LXCON-t, a 90-es évekből újraélesztett sziluettet.

https://www.instagram.com/p/BokcRkkHujm/?utm_source=ig_web_copy_link

Természetesen már ekkor is mindenki kollabra, legalábbis valamiféle együttműködésre gyanakodott. Innentől pedig csendesen épült Hill és az adidas kapcsolata, alig-alig lehetett tudni valamit a részletekről. Néhány Insta képen és egy-két elejtett mondaton kívül nem volt mibe kapaszkodni. Legalábbis egészen 2020 januárjáig, ugyanis a hónapban mindkét fél megerősítette a pletykákat. Tényleg itt a Jonah Hill x adidas kollab!

Mit kaptunk eddig? – avagy a „Change is a teamsport” kampány

A nagy leleplezést követően konkrétumokat ugyan még nem, de kedvcsinálót bizony kaptunk. Ez pedig nem más mint „A változás csapatjáték” névre keresztelt kampány, melynek feje és vezetője Jonah Hill személyesen.

A kisfilm egyébként bemutatja a kis háromcsíkos családot, köztük olyan arcokkal mint a DJ-komikus Kerwin Frost, a gamer-streamer Ninja, ráadásul még Phrarrell és Nigo is tiszteletét teszi. (Kanyét amúgy hiányoltam, de persze ő nem foglalkozik holmi Superstarral.) Mindeközben Jonah elmondja nekünk miért olyan jó az adidas-nál lenni: mert összehoz, és összeköt minket, tanulunk egymástól és tanítjuk egymást. Szóval együtt váltjuk meg a világot. Csekkoljátok a kisfilmet itt:

(A legzseniálisabb az egészben a Superstar automata a végén.)

https://www.youtube.com/watch?v=DpR50O1nGNs&feature=youtu.be

A videó tehát nem árult el túl sokat abból, mire is számíthatunk valójában, és az is biztos hogy Jonah szerepe sem merült ki egy egyperces kis promóvideó rendezésében. Tehát akkor adja magát a kérdés:

Mit várunk még?

Nos, itt szögezzük le, hogy ami innen lefelé következik, még egyáltalán nem biztos, hiszen egyenlőre csakis leak-ek és pletykák szolgálnak forrásként.

Amit viszont elméletileg még idén kapni fogunk, az egy konkrét, hagyományos értelemben vett „kollab” a felek között. Sőt, nem is egy, hanem rögtön három modellel érkezik majd a Jonahdidas páros (bocsánat), már ha lehet hinni a találgatásoknak. Ezek alapján két Samba, és egy Superstar variáció várható, előbbi 110, míg utóbbi 140 dolláros áron lehet majd a miénk.

jonah-hill-adidas-5

On feet: Samba, Superstar

Azt hiszem nem is különösképp meglepő, hogy Jonah pont ehhez a két sziluetthez nyúlt hozzá, hiszen jó néhányszor láttuk őt ezeket a klasszikusokat viselve. Habár öltözködésében valóban elég kicsapongó, sneakerek terén mindig maradt az egyszerűbb, oldschool vonalon. Így pedig nem is volt kérdés, hogy két olyan örökzöld formát vegyen a kezei alá, melyek maguk is kedvencei.

Ugyan a megjelenés idejéről még nem tudunk konkrétumokban beszélni, de tudjuk, hogy jó munkához idő kell. Addig is pedig be kell érnünk ennyivel, vagy ahogy Jonah írja: „More coming very soon.”

https://www.instagram.com/p/Bqc3hrTlTZT/?utm_source=ig_web_copy_link

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×