adidas LXCON – futurisztikus retro sneaker

Az adidas LXCON januárban jött ki a polcokra, de már hónapokkal előtte a köztudatban volt Jonah Hillnek köszönhetően. A színész egy fürdőszobás szelfiben „leakelte” a sneakert, elkezdődött a találgatás a sziluettről.  Most már rengeteg colorwayben kapható, a tovább után minden megtudható erről a futurisztikus-chunky cipőről!

Jonah Hill + adidas LXCON

2018. október 6. – mikor már azt hittem, hogy tényleg totál céltalanul görgettem végig 10 percet az Instagramon, éppen akkor szembejön velem Jonah Hill új képe. A formát kb. két hete követtem, nagyon menő volt az új filmje, a mid90s, elhittem, hogy deszkás vagyok meg óriási Hill fan, szóval egyből megakadt a szemem ezen a poszton. Ül a fürdőszoba földjén a srác, lábán egy olyan adidas sziluett, amit még sosem láttam, a captionben meg annyi van, hogy ez egy adidas reklám.

https://www.instagram.com/p/BokcRkkHujm/

Annyit tudtam, hogy nekem kell ez a cipő. Se release date, se név, de annyi fix volt, hogy coppolni fogom.

adidas LXCON infók + release date

Eltelt egy kis idő, aztán derültek ki új infók a cipőről: ez nem egy Jonah Hill signature cipő lesz, csak egy general release (yes, nem kell parázni azért, mert nem tudom behúzni); egy ’94-es retro runner inspirálta a sziluettet; és azt is megtudtam, hogy a hivatalos release date január 26 (full jó, szülinapom után, legalább lesz rá pénzem).

adidas-LXCON-Brown-Purple-EE7403-06

adidas LXCON – extrém színekben

Rendelés vagy türelem?

Már szinte pirosbetűs napként volt beírva a naptáramba január 26, éppen Barcelonában voltam és elmentünk a haverjaimmal a Foot Districtbe. Körbenéztünk ebben a csodálatos sneaker boltban, és ahogy az üzlet hátsó részéhez mentünk, ott végre megláttam az adidas LXCON-t. Gyönyörű volt, élőben talán még jobban tetszett a fehér/kék colorway, illetve a fűzőt tartó műanyag csövecskék is bejöttek, az előzetes kételyeim ellenére.

Plot twist: nem vettem meg a cipőt, féltem, hogy nem fogok hazafele beférni a bőröndbe. Viszont amint hazaértem mindenhol körbekérdeztem, hogy van-e raktáron. Mivel nem volt semelyik budapesti boltban sem (1 héttel később érkeztek), ezért végül a rendelés mellett döntöttem – szerencsém volt, TTS a cipő, legalábbis nekem a jól bevált 27,5 cm-s talphossz bejött.

Amikor megjött, akkor nagyon örültem a fejemnek (másnap már itthon is kapható volt *smh*), elhittem teljesen, hogy Jonah Hill vagyok. Azóta tisztességesen használom – rockolom –  rendkívül kényelmes az adiPRENE talp, a hálós felsőrész pedig nagyon jól szellőzik.

adidas-lxcon-white-blue-db3528

adidas LXCON – futurisztikus retro

Új színállások + sneakerbox.hu shop

A januári megjelenéskor két színállás jött ki, azóta számos verziót dobott még piacra az adidas. Szerencsére a sneakerbox.hu webshopjában is lehet adidas LXCON-t találni, szóval szerintem nem kérdés, hogy honnan kell megrendelni a nyár végi/őszi sneakert.

adidas LXCON fekete/piros

adidas LXCON fekete/piros

Cikkszám: G27579 (A)
Színállás neve: CORE BLACK/CORE BLACK/FTWR WHITE
Talp: adiPRENE
Felsőrész: textil/mesh
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 37 990 Ft

adidas-lxcon-triple-black-EE5900

adidas LXCON – triple black, amit bármivel fel lehet venni

Cikkszám: EE5900 (A)
Színállás neve: CBLACK/CBLACK/FTWWHT
Talp: adiPRENE
Felsőrész: textil/mesh
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 37 990 Ft

Képek: Sneaker Freaker, 43einhalb, sneakerbox.hu

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×