Kérdések a cipővásárlási szokásaidról

Mindannyian veszünk cipőt (ha ezt a blogot olvasod, akkor valószínűleg nem is keveset 😉 De ezen belül nagy különbségek vannak a cipővásárlási szokások terén. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a magyarok milyen márkákat szeretnek, mennyi sneakert vesznek és hogy állnak hozzá a cipővásárlásnak! Csináltunk egy kábé 5 perc alatt kitölthető kérdőívet, nagyon szépen megköszönjük, ha te is kitöltöd! A sima „köszit” megfejeljük egy kis ajándékkal is: a kitöltők között egy 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki. A válaszokat összesítjük és az eredményeket te is viszontláthatod majd egy cikkben! A részletekhez és a kitöltéshez katt a továbbra!

Töltsd ki most!

Erre a linkre kattintva válaszolhatsz a kérdésekre, reméljük, hogy olyan szívesen töltöd ki, mint ahogy mi összeállítottuk. A legtöbb helyen elég csak pipálgatni, de sok helyen a bővebb véleményedre vagyunk kíváncsiak, ne tarts magadban semmit, csak őszintén! Nagyjából 5 perc alatt végezni lehet a kitöltéssel, kérjük csak akkor kezdj neki, ha van ennyi időd vele foglalkozni. Minden választ elolvasunk és azokat szeretjük a legjobban, ahol valaki tényleg elmondja, ő hogy csinálja!

Szeretnél nyerni is?

A 2020. január 4-ig teljesen kitöltött kérdőívek kitöltőiből sorsolunk egyvalakit, aki egy 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer. Ehhez jelöld be a kérdőívben, hogy szeretnél résztvenni és add meg nevedet és e-mail címedet is. Ezeket az adatokat csak a sorsolás lebonyolításához használjuk fel, utána töröljük. És nem is kapcsoljuk össze a válaszaiddal, azokat név nélkül, összesítve fogjuk kiértékelni. Fontos: egy személy csak egyszer töltheti ki a kérdőívet. Ezt sorsolás előtt ellenőrizzük, a többszörös jelentkezőket töröljük!

Beszélgetnél is velünk a cipővásárlási szokásaidról?

Arra számítunk, hogy egy csomó érdekes dolgot tudunk majd meg és lehet, még utánamennénk pár jelenségnek. Ehhez néhányotokkal el is beszélgetnénk egy Messenger csoportos chatban január közepe táján. Ha lenne kedved ilyenhez, akkor azt szintén jelezd a kérdőív végén és add meg elérhetőségeidet. Ha téged is kiválasztunk egy ilyen csoportos beszélgetésbe, akkor jelentkezünk 🙂

Kérdések a cipővásárlási szokásokról

Kérdések a cipővásárlási szokásokról

Kép: Jake Young / Unsplash

 

 

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×