Nike x Doernbecher – kollab egy nemes célért

A Nike már 2004. óta minden évben kiad egy közös kollekciót a Doernbecher nevű, portlandi gyermekkórházzal. A kollab lépőit a kórház betegei tervezik, a befolyt összeg pedig az ő, valamint más beteg gyermekek gyógyulását segíti. Az idei kollekciót december 7-én mutatják majd be. Ha érdekel, milyen cipőket tartalmaz, a tovább után megtudhatod! 🙂

Stefan Janoski

A 12 éves Desiree Castillo választása egy Stefan Janoskira esett. (Jó döntés, nekem ez a kedvenc Nike modellem.) A kislány gluténérzékenysége, valamint 1-es típusú diabétesze miatt a Doernbecher betege.

Desiree a cipő anyagának bársonyt választott, színekből pedig jó párat. Ez a cipő arra emlékeztet, amikor divatba jött, hogy egy csomó márka oldalán tervezhettél magadnak cipőt, és általános iskolában minden álmunk az volt, hogy egy általunk tervezett, színesebbnél színesebb darabot a magunkénak tudhassunk.  Szerintem az egész lépő nagyon aranyos.

Nike x Doernbecher – Stefan Janoski

React Element 55

A képen látható React Element 55-öt Kehleah Corona, egy 11 éves kislány tervezte, aki egy súlyos autóbaleset után került a gyermekkórházba. A világos, meleg színek a lány vidám természetét tükrözik, a midsole-on pedig a kedvenc emojiát láthatjuk. Erről a cipőről is ugyanazt tudnám elmondani, mint a kollekció Stefan Janoski darabjáról; aranyos.

Nike x Doernbecher – React Element 55

Air Jordan XIV Retro

Ezt a cipőt a 16 éves, szívbeteg Ethan Ellin tervezte. A lépő színeit a kedvenc kosárcsapata után választotta.  A cipő sarkán a 6-os szám a szívműtéteinek számára utal.

Nike x Doernbecher – Jordan XIV Retro

Air Max Triax 96

A lépő tervezése a 13 éves, Bransen Fenrdano nevéhez fűződik. A kissrácot 7 hónapos korában diagnosztizálták rákkal, de a gyermekkórház, valamint a kitartása megmentette az életét. A lépőn többször is felfedezhetjük a Boom feliratot, ez Bransen beceneve. Szerintem nagyon jól néz ki ez a lépő, nem mondanám meg róla, hogy egy ilyen fiatal srác tervezte.

Nike x Doernbecher – Air Max 96

Zoom Pegasus Turbo 2

Ennek a cipőnek a terveit Sawyer Miller, egy 12 éves fiú készítette, akinek az agytumor elleni harcban segített a Doernbecher. A snekaer színét az inspirálta, hogy Sawyer felépülése alatt iskolatársai és tanárai minden pénteken zöld pólót viseltek, ezzel támogatva őt. A srác kedvenc állata a panda, ki is kukucsál egy a Swoosh mögül.

Nike x Doernbecher – Pegasus Turbo 2

Air Force 1

A 14 éves Zion Thompson a márka mostanság talán legnépszerűbb modelljét, az Air Force 1-et választotta. A lány egy nyirokrendszeri betegség ellen harcol a gyermekkórház segítségével. A cipő anyagának fehér, dombornyomott bőrt választott, a Swoosh-ra pedig rózsákat tett. Nekem ez a kedvencem a gyerekek által tervezett cipők közül.

Nike x Doernbecher – Air Force 1

nojaasd

Ha valaha a cipősszekrényem közelébe kerülsz, ne lepődj meg; több sneakert és focicipőt rejt, mint magassarkút.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Edison szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing blog structure! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The total glance of your site is great, as neatly as the content material! You can see similar here dobry sklep
×