Converse Mountain Club 2019

A Converse cég a jól megszokott fesztiválcipőkre alapzova tavaly már bemutattak néhány igazi téli lépőt. Ezek a cipők erősen hajaztak az 50-es évek katonasági bakancsaira, amelyeket már akkor gyártott a cég. Most ezekhez az alapokhoz tértek vissza a modern divatnak megfelelően. Ha érdekelnek a cipők, kattints a továbbra!

A Converse legújabb darabja

A Converse legújabb darabja

Miért pont bakancsok?

Ha valaki a Converse cipőt említi, mindenkinek a hagyományos Chuck Taylor tornacipő fog eszébe jutni, ami minden buli, fesztivál vagy tornaóra alapfelszerelése. Persze sokan tudják, hogy volt itt Off-White kollab és Tyler brandje is hozzá adott egy kis extrát a Golf le Fleurrel. De a Converse már az 1950-es években is adott ki érdekesebbnél érdekesebb cipőket. Ezeket a bakancsokat az extrém hidegre tervezték katonáknak és kutatóknak. Mivel a tél és a hideg azóta is van, ezért már 2018-ban adtak ki azokhoz a bakancsokhoz hasonló cipőket. Ezek a Converse cipők sikert arattak, mert egyediségük mellett vízhatlanok és melegek is voltak. Ezért a Converse idén egy teljes kollekciót kiadott téli termékekből.

Letisztul férfi modell az esős napokra

Letisztul férfi modell az esős napokra

Második nekifutás

A cég a második ilyen téli kollekcióban a már tavaly használt anyagokból készített jobbnál jobb cipőket. Az egyik legfontosabb amit érdemes ezekről a lépőkről tudni, az az anyaguk. A cipő egy GORE-TEX  külsőt kapott, amelyet jelenleg a Nike is szívesen alkalmaz az új Air Force kollekcióban. Erről az anyagról azt érdemes tudni, hogy víz- és szélálló, valamint egy lélegző anyag. Rengeteg márka használja ruhákhoz és cipőkhöz, ugyanis egy nagyon minőségi anyagról van szó. A lépők kényelméről a Nike által kifejlesztett Lunarlon talpbetét gondoskodik, amit már rengeteg Chuck Taylor cipőben alkalmaz a cég. Ezekről a cipőkről ide kattintva olvashattok.

Egyik személyes kedvencem, még ha női cipő is

Egyik személyes kedvencem, még ha női cipő is

Mit is tud a Converse

Bevallom őszintén, nekem is van egy igazi fesztiválos Chuck Taylorom, és mindennél jobban szeretem, viszont egy esős napon nem a legjobb darab. Ezeket a cipőket elnézve, és a GORE-TEX anyag hallatán mindenképpen elgondolkoztam egy darabon. Ha ti is így vagytok ezzel, mint én akkor ezen a linken eléritek a cipőket.

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • e-commerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog structure! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The full glance of your web site is wonderful, let alone the content material! You can see similar here sklep online
×