Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 „Black Silk”

A Nike úgy gondolta, hogy egy szinttel még magasabbra helyezi a lécet: a CLOT designerei után a Fragment kezébe adta a közkedvelt modellt, hogy egy még komolyabb ikont varázsoljon belőle egy extra kollabbal. November végén már a polcokra is kerül az új cipő, részletek a tovább után!

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 "Black Silk"

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 „Black Silk”

Az előd

Az Edison Chen-ék (CLOT) által megálmodott királykék verzió ezúttal feketében tér vissza, Hiroshi Fujiwara tálalásában. Az emberek az első verziót is jól fogadták, a limitált példányszám miatt a resell árak már a megjelenés előtt a magasba szálltak, és jelenleg is nagyjából a retail ár duplája körül mozognak.

CLOT x Nike Air Force 1 "Game Royal"

CLOT x Nike Air Force 1 „Game Royal”

Black is the new black

Ha viszont ránézünk a fekete cw-re, azért kicsit tátva marad a szánk. Ezen az alapon talán még jobban kijön a motívumok kidolgozottsága, a bőr részletek – mint a nyelv, a Nike swoosh és a határoló vonalak – csak még prémiumabbá teszik a cipőt, ami a fehér és gum talprésszel tökéletes sziluettet alkot.

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 "Black Silk"

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 „Black Silk”

Pontos infó még nincs arról, hogy melyik boltokban és webshopokban fog megjelenni a cipő, de bízzunk a legjobbakban, hátha a SNKRS appig is eljut, ahogy az első kiadás. Neked hogy tetszik az új színben pompázó AF1?

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 “Black Silk”

Megjelenés dátuma: 2019. november 29.
Cikkszám: CZ3986-001
Ár: 250 EUR

Hír- és képforrásunk a SneakerNews volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×