Kockás Vans sneakerek a shopban – az igazi klasszikusok

A mostani sneaker trendben reneszánszukat élik az igazi klasszikusok – az elmúlt 2-3 évben berobbant ( vagy inkább vissza) a Vans is. Nem kell tovább keresgélned ha nem szereted az egyszínű modelleket, most megnézheted milyen kockás Vans modellekkel szolgálhatunk. Csekkoljátok a tovább után!

Alap, ikon, skater, streetwear – közös jellemzője a Kockás Vans sneakereknek

Kockás Vans sneakerek a shopban - az igazi klasszikusok

Vans Slip – on kockás
Cikkszám: VN000EYEBWW1
Színállás: CHECKER
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 17 990 Ft

Az 1966-os megjelenés óta rendszeresek a Vans fellángolások, és bár alapvetően deszkázáshoz (meg persze extrémsporthoz) köthető, abszolút egybeolvadt napjaink sneaker és streetwear világával (pláne a hype darabok). Az ikonná válással persze együtt jár egy kis tucatosodás, de miért ne venne mindenki egy olyan cipőből, ami kényelmes, viszonylag strapabíró, jól néz ki és relatív olcsó. Az átlag egyszínű cw-k mellett könnyen színt hoz bármelyik outfitbe egy kis kockás monochrome. Mi rögtön három ilyen surranóval készültünk, egy Old Skool és két Slip-On áll rendelkezésetekre.
Az egyik a rögtön fentebb megcsodálható darab. Nem hiszem hogy túlzásba kellene esnem a bemutatkozással. Bármikor, bármihez, bármivel. Szuper áron van, csak bele kell ugranod és már indulhatsz is.

Kockás Vans sneakerek a shopban - az igazi klasszikusok

Vans Old Skool 36 DX Anaheim Factory fekete/kockás
Cikkszám: VN0A38G2OAK1
Színállás: BLK/CHCK
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 24 990 Ft

A legközkedveltebb klasszikus természetesen az Old Skool, ez szinte mindig így volt. Sima feketében sem utolsó, de a kockás extra szerintem sokat dob rajta. A fölösleges szócséplés szerintem itt is fölösleges. Nem tudsz vele mellélőni, őszre tökéletes topogó. Ráadásul már csak két méretben elérhető, úgyhogy ne dilemmázz túl sokáig!

Kockás Vans sneakerek a shopban - az igazi klasszikusok

Vans Slip-On 98 DX Anaheim Factory kockás
Cikkszám: VN0A3JEXPU11
Színállás: CHECKER
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 21 990 Ft

És el is érkeztünk a harmadik kockás goffritalpúhoz.  Ez az „original” modell, ami filmszereplés után a streetwear világában is berúgta a márka karrierjét. Szintén egyszerű és nagyszerű, gyorsan fogyó méretekkel, úgyhogy ha e mellett döntenél, húzd be hamar, nehogy másé legyen!

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×