Vans mindig mindenkinek – még mindig lehet stílusos?

Vans cipőt mindenki látott már, nem is egyet… 1966 óta nem sokat változott a forma, mégis mindenki imádja. Vannak akik azt gondolják, hogy túl tömeg lépő, de ezek az emberek általában nem láttak még fekete-fehér old-skoolon kívül sok Vanst. Én személy szerint imádom őket és most szeretnék pár ötletet adni, hogy hogyan lehet stílusosan hordani ezeket a klasszikus sneakereket. Katt a továbbra, ha téged is érdekel!

Egy kis történelem óra

A Vanset 1966-ban alapította egy testvérpár (Paul Van Doren és Jim Van Doren) Van Doren Rubber Company néven Californiában és elég gyorsan elterjedt a deszkások között ugyanis a gofri talp tökéletesen tapad a deszkákhoz, így pár éven belül belül meghódította a környéket, majd az egész világot. Ez 63 éve volt és tulajdonképpen azóta nem sokat változtak a lépők. Még mindig tökéletesek deszkázáshoz, de egyre több ember hordja őket utcára is, mert stílusosak, autentikusak és jól kombinálhatók egy csomó szettel. Nem beszélve a rengeteg jobbnál jobb collabról amik csak tovább emelték az évek során a Vans fényét!

Vans since 1966

Vans since 1966

A videót láttad már?

Néhányan a csapatból már bemutatták videóban is a Vans legismertebb modelljeit, ha még nem láttad, akkor nézd meg most!

Hogyan hordj egy Vans klasszikust tutorial

Összeszedtem pár képet, hogyan hordják a Vans cipőket hírességek, illetve hogy ki is hordja valójában.

Justin Bieber fanok – Vans-re fel!

A pop kiégett nagymestere imádja a Vans-eket, de szerintem ez nem újdonság senkinek. Talán ő a legikonikusabb híresség, aki rengeteget mutatkozott Vans-ben nyilvánosan. Láthatóan kedveli a piros színt, bár ha jobban szemügyre vesszük az második képen levő slip-ont teljesen érthető. Nagyon vagány darab.

Justin Bieber fanok Vans-re fel!

Justin Bieber fanok Vans-re fel!

Justin Bieber Vans cipőben

Justin Bieber Vans cipőben

A$AP Rocky is szokott Vansben nyomulni

A$AP Rocky stílusa merőben más, mint Bieberé, mégis teljesen beleillik az outfitjébe ez a hanyagul kikötött „tömeg” Old-Skool, amit látható módon lehet stílusosan is hordani.

A$AP Rocky is kedveli a márkát

A$AP Rocky is kedveli a márkát

Kristen Stewart x Waffle Sole

A vámpírok anyja sem veti meg a klasszikus Vans sziluetteket és akár egy elegánsabb outfitet is képes feláldozni, hogy egy szürke lépőt húzhasson fel aznap. De ha épp a boltba szalad le, akkor is vagányan akar kinézni az Old-Skoollal.

Kristen Stewart elegáns outfitje

Kristen Stewart elegáns outfitje

Kristen Stewart "boltba menős" outfitje Vans Old Skool cipővel

Kristen Stewart „boltba menős” outfitje Vans Old Skool cipővel

Jared Leto

Jared Leto is rockolja a Vans-eit, még akkor is, amikor éppen hulla leharcoltan suhan át a reptéren a fotósok között.

Az egy Slip-On checkborad? Ja és nem mellesleg Jared Lato is a képen van...

Az egy Slip-On checkborad? Ja és nem mellesleg Jared Leto is a képen van…

Wiz Khalifa

Rengetegszer jelent már meg a Vans nagy díjátadókon, vörös szőnyeges eseményeken. És ez nem a véletlen műve, hiszen egy autentikus cipő nagyon jól mutat még a több milliós ruhakollekciók között is.

Wiz Khalifa on fire!

Wiz Khalifa on fire!

Yeezy Yeezy nélkül

A mester, aki még az ágyban is Yeezy-t hord. Vagyis várjatok csak, mi az ott!? Hát egy triple white Vans Old-Skool! Fullos ez az outfit Yeezy nélkül is.

Kanye West, amikor nyomja a lábát a Yeezy...

Kanye West, amikor nyomja a lábát a Yeezy…

North West

ÉÉÉS a legjobb outfit díja ma North Westnek megy, aki alig látszik ki a földböl, de már jobban öltözködik annál, ahogy én valaha is fogok! A West vér kötelez… Az én személyes kedvenc Vans cw-m a checkboard és hát ez legjobban a Slip-Onon mutat – és ezt North West is tudja!

North West a kedvencem!

North West a kedvencem!

Yeezy kollekció bemutatója

Yeezy kollekció bemutatója

Vans + Comfy Cush

Sokan azért nem vettek eddig Vanst, mert az ikonikus waffle sole, azaz goffri talp estére meg tudja azért már gyötörni a viselője lábát (főleg ha a Nike és az adidas különböző csúcstechnológiáival kényeztette idáig a talpát 😉 De ennek sem kell így lennie feltétlenül: nemrég bemutatták a Comfy Cush szériát, ami a klasszikus vonalak mellett puhább talpat és kényelmesebb talpbetétet is tartalmaz. Ez által egész nap viselhető darab lehet és így egész nap stílusosan élheted az életed, akár iskolában, akár munkahelyen, akár fesztiválon hordanád.

Σ

Szerintem a Vans az egyik legjobb választás, ha nem szeretnél sokat költeni egy cipőre mégis szeretnél nagyon stílusos outfitet összedobni. Szerencsére megvásárolhatod nálunk a shopban. És ne legyen kifogás, hogy „tömeg”, hiszen rengeteg cw-ből választhatsz, nem is beszélve a már említett kollabokat. És ez egy olyan darab, ami soha nem fog kimenni a divatból!

RLND

Az vagy, amit viselsz és azt viselsz, ami vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×