Mennyire vágod az adidas sztorit? Kvíz!

Ott voltál a 2019 októberi Kicks R Good „X” sneaker fesztiválon? És játszottál a kvízben, ami az adidas történenetének különleges pillanataira és az idei friss adidasOriginals Home of Classics kollekciójának érdekességeire kérdezett rá? Ha nem voltál ott, esetleg nem játszottál vagy csak újra játszanál, akkor itt az alkalom, sőt ha ügyes vagy, akkor 2019. nov. 15. és 17. még egy Insta játékban is nyerhetsz! Tovább!

Felkészülnél még gyorsan a kvíz előtt?

Bölcs döntés! Nézd meg ezt a két videónkat, az egyik akkor készült, mikor az adidas központjában sztorizgattunk. A másik pedig sorra veszi a Home of Classics cipőket, amikről egyébként még ebből a cikkből is sokat megtudhatsz!

 

Emeljük a tétet!

Indítottunk egy játékot az Instánkon 2019. nov. 15. és 17. között: ha 10 pont feletti eredményt érsz el, akkor jelentkezz kommentben a játék posztja alatt: írd oda hány pontot sikerült összehozni, és @említéssel hívd ki egy barátodat, hogy ő is töltse ki a kvízt – majd a kommentedre válaszként ő is írja oda, hogy hány pontot ér el!

A 10 vagy annál több pontot elérők között november 18-án kisorsolunk egyvalakit, aki adidas meglepetéscsomagot nyer – a játékba meghívott barátja pedig szintén kap egyet, ha elfogadta a kihívást és elérte a 10 pontot. A sorsolásban részvétel további feltételei, hogy kövesd a sneakerbox.hu-t és a Kicks R Good-ot Instagramon és iratkozz fel a sneakerbox.hu YouTube csatornájára! A játékban egyvalaki egyszer vehet részt.

És íme az adidas Home of Classics kvíz!

Ide kattintva eléred Insta játékunkat!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×