Sean Wotherspoon x atmos x ASICS kollab a láthatáron

Több hónapnyi „hallgatás” után izgalmas fotókat osztott meg az Instagram feedjében a 2018-as év egyik leghypeoltabb cipőjének tervezője, Sean Wotherspoon. A tovább után kiderül, hogy kivel és pontosan mire készül a közeljövőben a tervező!

Nike után ASICS

A nagysikerű Nike együttműködés után úgy tűnik, most két japán márkával fűzi szorosabbra a kapcsolatát Sean Wotherspoon. Az Air Max 1/97 hibridet követően többen is a második verziót várták (felröppentek hírek a „Samples” névre hallgató új darabokról), viszont ezután kiderült, hogy Sean és a Nike útjai elválnak – ennek pedig leginkább a resellerek örülhettek a másodkezi piaci árak megugrása miatt.

Sean Wotherspoon x atmos x ASICS GEL-Lyte III

Sean Wotherspoon x atmos x ASICS GEL-Lyte III

Kordbársony és tépőzár

A teaser képek igaz elég rossz minőségűek, de azért néhány részletet megtudhatunk belőlük: a közeli képeken látható nyelvrészből kiderül, hogy egy ASICS GEL-Lyte III modellről van szó. A tervező itt is ragaszkodott a kordbársony anyaghoz, és úgy tűnik, hogy az ASICS logó tépőzáras, tehát ez a feature is öröklődik az AM 1/97 után. A cipő hátsó részén, a bársony alatt pedig ott virít az atmos logó.

Sean Wotherspoon x atmos x ASICS GEL-Lyte III

Sean Wotherspoon x atmos x ASICS GEL-Lyte III

A választott színeket láthatjátok a fotókon, nektek hogy tetszik? Mi már alig várjuk, hogy kapjunk egy pontos megjelenési dátumot! Kövessetek minket, hogy ti is azonnal értesülhessetek róla!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?

Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) által megosztott bejegyzés,

Képek: @sean_wotherspoon és SneakerNews

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×