Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon – a gyűjtők álma?

Sean Wotherspoon a vintage cuccok megszállottja, két Air Maxet összecsomagolva megalkotta az Air Max 1/97 Sean Wotherspoon szuperlimitált modellt, ami március 24-én debütál az idei Air Max Day alkalmából. Olvass további finomságokat a cipőről a tovább után!

1/97 Sean Wotherspoon

Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon

Sean a 2017-es Vote Forward versenyre küldte be álomcipő tervét, amit sikeresen meg is nyert. A szavazók által jóváhagyott pályamunka visszatekint a 80-as évek hippi korába (gondoljunk csak az ikonikus Volkswagen Type 2 kisbuszokra, vagy a minél színesebb cuccokra), közben megidézi a vintage bársonyruhákat is a felsőrészen kialakított sziluetten, ahol minden “vonalnak” megvan a maga jelentősége. A kék szín az alkotó otthonára utal, de megjelenik még Virginia és Los Angeles is a maguk színeiben.

1/97 Sean Wotherspoon

Nike Air Max 1/97 SW

A gyűjtők álma?

1987-ben született meg az első Air Max, ahol először volt látható maga az “Air” légbetét egység. Végül a sorozat nemcsak a sportpályákat, de az utcákat is meghódította, valamint több modell megjelent már a kezdetek óta. Sok kollab született, többször újragondolták és újraalkották a modelleket, de a hagyományokhoz mindig hűek maradtak, ezért is szeretik/szeretjük annyira az Air Max retro (vagy épp újabb) termékeit.

Sean Wotherspoon is ebből indult ki, két kedvenc modellje a méltán ismert Air Max 1-es és 97-es összecsomagolásával, valamint egyedi gondolataival fűszerezve alkotta meg az 1/97 SW cipőt, amely valószínűleg minden AM fanatikus és gyűjtő álma.

1/97 Sean Wotherspoon

Szerezd be, ha tudod! 😉

A Nike Air Max 1/97 SW ma reggel 9-től volt elérhető a SNKRS alkalmazásban, ahol regisztrálhattatok a sorsolásra, valamint a kijelölt viszonteladóknál is kapható volt limitált darabszámban. Nektek sikerült megszerezni?

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×