Meghökkentő hibrid – Reebok Instapump Fury BOOST

A Reebok Instapump Fury nálunk úgy van elkönyvelve, mint az egyetlen cipőm, amit a feleségem ki nem állhat. BOOST talppal pimpelve talán kicsit megértőbb lesz 🙂 A tovább után a Reebok Instapump Fury BOOST-ról olvashattok!

Reebok Instapump Fury BOOST

25 éve íródó történelem

Bár gyerekkorom ikonja már 25. születésnapját ünnepli 2019-ben, szerencsére továbbra is kifogyhatatlan tárházát biztosítja a különböző kollaboknak. Ezt sikerült tetőzni, hiszen manapság hogyan lehet eladhatóvá tenni egy cipőt? Tegyél alá BOOST-ot és kész is a varázslat! A többi szinte mindegy is lenne, de itt a klasszikus talpkialakítást megtartva tették kényelmesebbé a negyed évszázados legendát, míg az ikonikus pumpálós felsőrészen csak egy pánt hívja fel a figyelmet az együttműködésre, ha a talp szerkezetén véletlenül nem tűnne fel egyből.

Reebok Instapump Fury BOOST „OG meets OG”

Megjelenés

Az ősszel megjelenő 4 színösszeállításból nálam az „OG meets OG” páros a nyerő. Az egyik az Instapump Fury, míg a másik az UltraBOOST eredeti színeit veszi magára. Már alig várom, hogy kipróbáljam mennyit javít a „makkos cipő” érzésen az új középtalp!

Hír- és képforrásunk a SneakerNews volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×