adidas Nite Jogger 3M ezüst – az év egyik legjobb GR cipője

Az adidas Nite Jogger (ha esetleg még nem hallottatok róla, bár már természetesen írtunk róluk korábban is) a háromcsíkos márka idei szezonjának egyik nagy durranása. A mára már szinte kötelezővé vált boost talp párosul a napjainkban szintén nagy hype-ot élvező retro runner sziluettel. Olvasd el a cikket a tovább után, és ha megtetszett a cipő, akkor szerezz be egyet magadnak a sneakerbox.hu shopból!

adidas Nite Jogger ezüst színben

adidas Nite Jogger ezüst színben

A trendek ötvözője

A modell az idei év elején látta meg a napvilágot a retro és a modern tökéletes hibridjeként. Nekem személy szerint mindig egy iniki 2.0, avagy „Iniki szteroidokon” benyomást hozott, de abszolút pozitív módon. A sneakeren a felsőrész hasított bőr és könnyű „ripstop” nejlon elegye, ami annyit takar, hogy ha a cipőn szakadás keletkezne, nem engedi azt továbbfoszlani. Ezért, ha csak egy cipőt vennél a szezonra, ez tuti hogy tartós darab. A sneaker itt – ott reflektív elemekkel is el van látva, ha pár villanásra szeretnél kitűnni a tömegből. És ugye ne felejtsük el az elmaradhatatlan boost talpat is, ami a mellett, hogy szuper kényelmes, szintén bírja a strapát, úgyhogy ezzel sem lesz sokáig problémád!

Betesztelve az éjszakában

A Nite Jogger sneaker londoni bemutatóját is az éjszakai élet inspirálta, amikor felkapsz egy kényelmes cipőt és egy stílusos szettet és megindulsz, hogy „valami legyen” 😀 Gergő és Dávid is betesztelte a budapesti éjszakában a „Night Jogger” cipőjüket – ezt a videót láttad már?

 

adidas Nite Jogger ezüstben

adidas Nite jogger ezüst

adidas Nite Jogger ezüst
Cikkszám: EE5851
Színállás: SILVMT / LGSOGR / CBLACK
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Méret: 40 2/3 – 45 1/3

Kínálatunkban négy különböző szín is megtalálható, én ezekből most kettőt emelnék ki. Az egyik a már fentebb is látható ezüst colourway. A második képen a reflektív elemeket is kiemeltük nektek, ebben a cipőben nem kell láthatósági mellény, bárhonnan lazán kitűnhetsz a tömegből!

A szürke 3M cw

adidas nite jogger 3m szürke

adidas Nite Jogger 3M szürke
Cikkszám: EE5855
Színállás: CRYWHT / CRYWHT / FTWWHT
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Méret: 40 2/3 – 45 1/3

Ha az elsőre visszafogottabbnak tűnő sneakereket szereted, neked ez lehet a jobb választás. De a lightosabb külső ne tévesszen meg, a belső oldalán egy hatalmas 3M reflektív felület díszeleg, ez tovább erősíti a cipő „technos” jellegét. A 3M nevét biztosan ismered, ha már láttál legalább egy post-it jegyzettömböt, de ez csak egy a cég megszámlálhatatlan terméke közül.

heni

Lassan 10 éve masszív sneaker rajongó vagyok, ami egy a most ismét reneszánszát élő, Vans Sk8-hi cipővel indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×