Új Off-White cipő a házban!

A mi Virgilünk szeptember 30-án ünnepelte 39. születésnapját és az Off-White brand megszállottjait is meglepte ezen a napon, mégpedig egy új OW kosárlabda cipővel! Ha érdekel hogy néz ki ez az új sziluett, akkor csekkold a cikket a tovább után!

Ezt a cikket Peti még blogger padawanként írta, és ezzel a cikkel is gyűjtötte a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Virgil egy új Off-White kosárlabda cipő dizájnt osztott meg hétfő reggel a social media csatornáin, szóval biztosan állíthatjuk, hogy hamarosan ki is kerülnek ezek a csukák. A hírek szerint ezek az OW kosaras cipők a 2020-as tavaszi/nyári kollekció darabjai lesznek és a Paris Fahion Weeken debütálnak majd, így a megjelenést is arra az időre lehet belőni.

Új Off-White kosárlabda cipő a házban

Új Off-White kosárlabda cipő a házban

 

Nézzük a cipő(ke)t!

Ránézésre megkapjuk konkrétan Virgil Abloh stílusát. Ezalatt azt értem, hogy a dizájner outfitjei erősen hozzák a 80-90-es évek feelingjét. Tudjátok: bő farmer és a hozzáillő dad shoes. Ez ezeknél a lépőknél sem lesz másként.

Nos, ezek „buflák” cipők eléggé össze lettek rakva! Első megállapításra van bennük anyag rendesen. A bőr felsőrész mellett, kapunk egy puha, párnázott belső és boka részt. Szóval kívülről akármilyen durvának tűnik, belülről valószínűsíthetően a kényelem köszön vissza.

Új Off-White kosaras cipők: a lila színállás

Új Off-White kosaras cipők: a lila színállás

A zöld-szürke cw

A zöld-szürke cw

Két eddig leakelt lépő oldalán kígyóalakban fut végig a márka egyik „védjegye”, a nyíl. Ezt aOff-White X Jordan 1, avagy Frankeinstein lépője(?) másik fajtákon egyszerűbben, tulajdonképpen két öltéssel varrták oda a cipők oldalához. Ezt a módszert láthattátok már az OW x NIKE Air Jordan 1 modelleken, ahol a swoosh-t  rögzítették így. Hozzáteszem, ez a verzió nekem jobban bejön.

Mindezt egy vastag középtalpra pakolták rá, amihez illeszkedik a talp részletes, ”OFF” felirattal ellátott másik része.

Végül pedig a fűzökön megtaláljuk az ikonikus és elmaradhatatlan a ”SHOELACES” feliratokat.

A talp

A talp

A talp

Outro

Naponta követem és látom Virgil, illetve a csapat munkáját és be kell vallanom, számomra most csináltak először olyan saját sneakert amiben látom az egyediséget és azt, hogy ezt még én is felvenném, annak ellenére, hogy nem szeretem az „apacipőket”. Nektek melyik vátozat jön be jobban?

Kép-, és hírforrásunk a HYPEBEAST és az Instagram voltak.

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×