SHOP AKCIÓ: A harmadik zokni ingyen!

Zokniból sosem elég! Ezért ha 2019. október 8-ig tartó akciónkban ha veszel két bármilyen pár zoknit a sneakerbox.hu shopban, akkor a harmadik csomagot ingyen kapod! Zokni akciónk részletes feltételeihez katt a továbbra!

A zokni nagyon fontos!

Vége a nyárnak, de ettől még persze ugyanúgy felpinrollozhatod/felhúzhatod/levághatod a nadrágod szárát! Annyi, hogy a csupasz bokád helyett villants egy menő zoknit! Egy sneakerhead számára egy stílusos zokni közvetlenül a cipő után következik, hiszen ennek kell leginkább összhangban lennie vele.

Felhozatalban nincs hiány a sneakerbox.hu shopban: adidas, Stance és Vans férfi és női zokni is nagy választékban kapható nálunk! Nem csak a fekete vagy fehér Crew socks létezik – bár tudjuk, hogy most ezt szeretitek a legjobban és ezeket könnyű felvenni bármihez. Ha maradnál a Crew stílusnál, de színesítenél, akkor is érdemes körülnézned, mert a szokásos fekete-fehér mellett nagyon sok színben van adidas Crew zoknink is. De nyugodtan lehetsz ennél kreatívabb is: most dübörög a színes és mintás zoknik trendje is, ebben pedig a Stance jár élen. Egészen elvadult színállásokban és mintákban is kaphatók – és ha jól párosítod ezeket a sneakereddel, akkor bezsebelhetsz tuti pár elismerő pillantást!

Vegyél két zoknit és a harmadikat ingyen kapod!

Ha 2019. október 8-ig bármilyen két csomag zoknit (a csomagban lévő zoknik száma változó) rendelsz a sneakerbox.hu shopból, akkor egy harmadik csomagot ingyen adunk. Tedd bele mind a három kiválasztott zoknicsomagot a kosaradba – az ingyenesség a három közül a legolcsóbbra vonatkozik. Az ingyenesség lehetősége minden készleten lévő zokninkra vonatkozik, kivéve a fehér és fekete adidas Crew zoknikat (cikkszámok: S21489 és S21490).

Nézz körül a zoknik között most és szerezd be az őszi zokni készleted jóárasítva!

AKCIÓ: A harmadik zokni ingyen a sneakerbox.hu shopban!

AKCIÓ: A harmadik zokni ingyen a sneakerbox.hu shopban!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×