adidas Dimension Low – a három csíkos chunky sneaker

Ahogy már megszoktuk, az adidas Originals vonal manapság kezd egybeolvadni a retro vonallal. Jó példa erre a Yung sorozat, ami tökéletesen tükrözi a márka vintage oldalát is. Az adidas Dimension Low egy megkérdőjelezhetetlen old-school cipő egy aprócska futurisztikus beütéssel. Mintha a Vissza a jövőbe 2-ben Nike helyet adidas csukát látnánk mindenki lábán. Ha érdekel ez a cool adidas lépő, kattints a továbbra!

adidas Dimension Low - a három csíkos chunky sneakeradidas Dimension Low

Ugyan a retro cipők nem könnyűségükről híresek, de ebben az esetben ismét a Torsion System gondoskodik pehelysúly eléréséről! Belülről egy hiperkomfortos neoprén kialakítás gondoskodik lábaink kényelméről, amit kisebb-nagyobb gumi részek biztosítanak. A színek keverése lehet talán a legfurcsább a cipőnél, hisz a sötét belső és külső részek meglepően jól illeszkednek a cipő többi világos részéhez és ezzel a kavalkáddal nem keltenek zűrzavart a colorwayben. Továbbá ezek a színek nagyon emlékeztetnek minket a dad-shoes trend tipikus színkeveréséhez is.

A cipő formája eltér a megszokott modellektől (pl. Yung, Falcon sorozat), amik méreteik miatt messziről felismerhetők, most viszont egy szolidabb, kicsit a mai Adidas vonalra hajazó sneaker látott napvilágot a háromcsikós márka táján.

adidas Dimension Low - a három csíkos chunky sneakerEbben az esetben 6 fajta színállás elérhető, amik tökéletesen keverik ezeket a jól megszokott old-school színeket. Sokak számára még mindig visszataszító ez a vonal, de még az utálkozóknak is muszáj elismerni ezt a vitathatatlan sikertörténetet a streetwear iparban!

Hogyan öltözködj hozzá?

Egy jogger nadrág tökéletes választás a cipő mellé, melegebb időben egy bokazoknival is tökéletesen dukál, de ha imádod a színes egyedi darabokat, egy jó színállás biztosan passzolni fog valamelyik egyedi párodhoz. Farmerek terén kerüld a nagyon szűkített fazont, de a túl bő darabok sem fognak mosolyt csalni az arcodra, keresd a középutat.

Hol veheted meg?

Nálunk, a sneakerbox.hu shopjában még rengeteg méretben elérhető, csapj le rá mielőbb!

adidas Dimension Low kék/piros
adidas kód: BD7649
Színállás neve: Collegiate Royal/Collegiate Navy/Cloud White
Ár: 29.990 Ft
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×