adidas Yung-96 – az aktuál dad shoes?!

Back to the future! Az Yung-1 után megérkezett az adidas legújabb retro-dad shoe cipője, a Yung-96, ami már a sneakerbox.hu shopunk is elérhető! Cikkünkben most közelebbről is megismerheted a dad shoe hype legújabb tagját. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a Yung széria egyre nagyobbat alkot és egyre több ember lábán találkozhatunk a velük. Ha érdekel a sneaker háttere és részletei, akkor kattints a továbbra!

adidas Yung-96 (F97177)

adidas Yung-96 (F97177)

Újabb dad shoe a láthatáron?

adidas Yung-96 fekete-fehér

adidas Yung-96 fekete-fehér

Így van! A manapság széthypolt dad shoe/chunky sneaker trend, nem állt meg az adidasnál sem, hisz itt az új modell, a Yung-96. Mint megszoktuk, akárhányszor ránézünk az ilyen típusú cipőre egy kisebb időutazás részesei lehetünk. Bőr és textil felsőrészének köszönhetően egy minőségi darabról beszélünk, hisz ritkán találkozhatunk a két anyaggal a mostanában új dizájnként piacra kerülő cipőknél. Nyugalom, a kényelemről sem kell elfelejtkeznünk, hisz egy igen vastag EVA talp szolgáltatja a finom lépteket.

adidas Yung-96 EVA talp

adidas Yung-96 EVA talp

Retro széria!

A Yung series

Az adidas retro szériája

Az adidas még tavaly szállt fel a dad shoe vagy más nevén retro (tehát 90-es és 2000-es évek) hypevonatra. Azóta rengeteg új színállás és modell került a piacra, mint például a Yung-1, a klasszikus vonalvezetésű Continental 80 és a Dimension Low.

A dad shoe (vagy chunky sneaker) kifejezés legpontosabb definíciója talán az lehetne, hogy visszarepít a múltba, egy mai stílus irányzat segítségével és megalkot egy örök és korhű cipőt! Nemrégiben videót is készült az előző Yung-1-es modellről, ez itt tekinthető meg!

Tökéltes választás, de kinek is?

adidas Yung-96 törtfehér felülről

adidas Yung-96 törtfehér felülről

A vintage fashion kedvelőinek egy all-around sneaker lehet, hisz rengeteg old-school outfitben bizonyíthat, mint „A Tökéletesen Passzoló Cipő”! Formája miatt nem muszáj retro melegítő gatyát húznunk,a farmerekkel is barátságosan viselkedik (amúgy sem egy harapós cipő 😉 Haladók akár egy elegánsabb szettben is képesek ízlésesen hordani, de ezt csak a bevállalósabb arcoknak ajánlom…

adidas Yung 96 törtfehér(F97177)

adidas Yung 96 törtfehér (F97177)

adidas Yung-96 törtfehér

adidas kód: F97176
Színállások neve: Cloud White / Cloud White / Crystal White
Ár: 29.990 Ft
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

adidas Yung-96 fekete/fehér

adidas kód: F97177
Színállások neve: Cloud White / Core Black / Off White
Ár: 29.990 Ft
Elérhetőség: sneakerbox.hu shop

 

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×