adidas Originals – Continental 80 „budget Powerphase?”

A nyári hónapokat taposva az ember akarva akaratlanul is inkább a szellősebb anyagokból álló, de leginkább az alacsony szárú modellek felé irányítja a figyelmét. Az alkalmat kihasználva az adidas újra piacra dobta egy régebbi sziluettjét a Continental 80-at, méghozzá három megkapó színállásban. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt a továbbra!

adidas Originals - Continental 80

adidas Originals – Continental 80

Nézd meg a videót!

Lowkey Powerphase

Előre is elnézést kérek a Clickbait címért, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, nem lehet nem észrevenni a kettő cipő közötti hasonlóságot. Természetesen nem akarok belebonyolódni egy messzemenő összehasonlítási tornádóba, de a sneaker népszerűségére mindenképp kedvező hatással van a Powerphase árnyéka.

Letisztult vonalak

Letisztult vonalak

A Continental 80 modell első debütálása (meglepő módon) az 1980-as évek végére tehető, majd kicsit a újragondolt tervezéssel és anyaghasználattal látta meg újra a napvilágot idén Júniusban. A cipő felső része bőrből lett kialakítva, aminél remélhetőleg jobban odafigyeltek a minőségre, mint a Black Powerphase esetében.

Megkapó küllem

Megkapó küllem

Mindhárom színállás esetében a sneaker oldalán egy fekete (dark navy?) / piros vonalvezetés látható, mely ad egy extra löketet az egyébként visszafogott külsővel rendelkező modellnek. Originals cipő lévén a szokásos logó a cipő több részén is megfigyelhető, a nyelvre viszont (szerintem) felesleges volt odarakni egy „cimke” formájában, mivel igaz hogy azt késöbb akár le is lehet onnan vágni, de miért vagdosna az ember otthol egy több tízezres cipőt?

Black - White - White Tint

Black – White – White Tint

Képek forrása: Hypebeast // Asphaltgold

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×