Pharrell Williams nem áll le: új Tennis Hu cipők a shopban

Pharrell Williams nagyon menő Tennis Hu színállásokkal rukkolt elő a nyárra: két multicolor stílusú cipő is érkezett a sneakerbox.hu shopba, srácoknak és csajoknak egyaránt. Ne habozz, katt a továbbra és csekkold a nyár legmenőbb sneakereit!

Tennis Hu

Pharrell Williams Tennis Hu – igazi nyári cipő

Maga a sziluett már egyre ismertebb a mindennapokban is, 2017 májusa óta több színállás is landolt a boltok polcain. A cipő egy hálós felsőrésszel és egy speciálisan mintázott talppal lett felruházva, ezáltal egy tökéletes és könnyű nyári lépőt alkotva. A sneakerbox.hu shopban több verzióban is elérhető a Tennis Hu (melyekről már korábban is írtunk), viszont most két különleges modell érkezett hozzánk 🙂

adidas Pharrell Williams Tennis Hu sötét szürke

Ez az a lépő, ami garantáltan minden szettedhez, és minden körülményhez megfelel! Fekete-fehér színállás,  könnyű és komfortos kialakítás. A különlegesen mintázott felsőrész csak hab a tortán 😉 Ebben a cipőben biztos nem lesz meleged a forró nyári napokon, és nem kell azért sem panaszkodnod, hogy milyen súlya van.

Tennis Hu

adidas Pharrell Williams Tennis Hu – a tökéletes nyári sneaker srácoknak

Cikkszám: CQ2630
Színállás: Chalk White / Core Black / Cloud White
Felsőrész: Primeknit
Talp: EVA
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 39 990 Ft

adidas Pharrell Williams Tennis Hu multi

Csajok, ebben a cipőben tuti megnéznek majd az utcán :* Gyönyörű szivárványos varrás, krém-fehér részletekkel ötvözve. Nyárra nem is lehetne jobb választás ez a színállás, főleg ha az ingergazdagabb cipők rajongója vagy! A Tennis Hu egy puha talpú és hihetetlen könnyű modell, szóval ha ezt választod, csalódni biztosan nem fogsz – legfeljebb kellemesen 🙂

Tennis Hu

Szuper cipő, szuper csajoknak!

Cikkszám: CQ2631
Színállás: Hi-Res Green / Chalk Purple / Chalk Coral
Felsőrész: Primeknit
Talp: EVA
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Ár: 39 990 Ft

Menő sneaker, tőlünk, neked!

Pharrell Williams nagyon jól eltalálta ezt a vonalat, hiszen teljesen megfizethető áron, 39 990 forintért elérhető mindkét színállás a sneakerbox.hu webshopban ! Ha pedig érdekel munkássága, csekkold a témához kapcsolódó cikkeinket itt!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.
×