adidas Pharrell Williams Tennis Hu mostantól a shopban is!

Két új színkombó érkezett hozzánk a shopba az adidas Pharrell Williams Tennis Hu sziluettből. Srácok, katt a továbbra, és nézzétek meg, hogy milyen színben lehet a tietek mostantól!

A Pharrell sztori

Adidas-pharrell-williams-nmd-hu-1

adidas x Pharrell, forrás: DA MAN magazine

Pharrell Williams és az adidas közös munkájának kezdete 2014-re nyúlik vissza. A legtöbbeknek először a nagyra hype-olt Pharrell NMD Hu juthat eszébe, emellett viszont több ruhát, cipőt is tervezett közösen az adidasszal. A rapper nagy szerepet játszott abban, hogy az adidas most már a második legnagyobb brand a sneaker retail piacon az USA-ban. A sikereken felbuzdulva (NMD Hu, 50 Colors of Superstar) kihozták tavaly májusban a Pharrell Williams Tennis Hu sneakert is.

Az új kollab – Tennis Hu

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-beige-white-CQ2163-1

Pharrell Williams Tennis Hu bézs/fehér – CQ2163, forrás: adidas.com

A Pharrell Williams Tennis Hu sziluettről tavaly év elején kerültek elő képek, amelyek egy újabb kollabra utaltak a rapper és a három csíkos márka között. A release idejéről sokáig találgattunk, végül  2017 májusában érkezett az első colorway, melyet rengeteg követett a nyáron. A cipő egy hálós felsőrésszel és egy nagyon érdekesen „gravírozott” talppal rendelkezik.

Pharrell Williams Tennis HU már a sneakerbox.hu shopban!

A sneakerbox.hu shopjába most ebből a sziluettből érkezett a srácoknak 2 színállás, melyeket már ti is elérhettek nálunk. A két cw-ből az első egy hivatalosan fekete, de inkább nagyon sötét szürke felsőrésszel és fehér talppal rendelkező cipő. Nagyon letisztult, és nagyjából bármivel fel lehet venni, akár egy elegánsabb viselet mellé is a lábadra húzhatod.

 

 

Pharrell Williams Tennis Hu (fekete - CQ2162)

Pharrell Williams Tennis Hu feketében – na jó, nagyon sötét szürkében (CQ2162)

Pharrell Williams Tennis Hu (fekete - CQ2162)

A második színállás ugyanúgy fehér talpú, viszont meg van bolondítva egy bézs felsőrésszel. Ugyan még messze a tavasz, de már érdemes bezsákolni belőle egyet, nehogy a végén elfogyjon a polcokról. Rendeld meg a sneakerbox.hu shopjából, és 5 napon belül rajtad is lehet!

adidas-pharrell-williams-tennis-hu-beige-white-CQ2163-8

Pharrell Williams Tennis Hu CQ2163, forrás: adidas.com

 

Sneaker bármilyen outfithez?!

A Pharrelles őrült színhasználatokhoz képest bőven visszafogottabbak ezek a cipők – ez egyébként az árra is vonatkozik,  mert 29 990 Ft-ért beszerezhető. A sokszor túl színes Pharrellek mellett jó érzés, hogy be lehet szerezni ilyen visszafogottabb színeket is, ami passzol minden outfithez. Én azt gondolom, hogy tökéletes választás lehet mindenkinek.

littletkforyou

“Miért kell neked még egy pár cipő? Nem csak két lábad van?” hangzott el sokszor a kérdés, de a polcon még mindig van hely.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, incredible weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog look easy. The total look of your site is magnificent, as smartly as the content material! You can see similar here sklep
×