Alphadunk, vagyis az újragondolt Hyperdunk vonal

2008-tól kezdve a Nike egyik legismertebb cipővonala a Hyperdunk volt. Az egyik legkedveltebb és legkönnyebb lépőket felsorakoztató modellsorozat idén ráncfelvarráson esik át, és megszületik a Alphadunk. Hogy mit is takar ez az egész, azt megtudhatjátok, ha rákattintotok a továbbra!

A Hyperdunk az egyik legszerethetőbb vonala volt a Nike kosaras lépőinek. Számomra is az első felsőbb kategóriás kosaras cipőm egy 2013-as modell volt, azóta pedig egy 2017-es és egy X modell boldog tulajdonosa is lettem. Most úgy néz ki elérkezett a széria halála, de főnixként újjáéled Alphadunk névem. A névváltás nem véletlen, hisz a technológia és a kinézet is merőben változik, de a Hyperdunk sorozatot hivatott helyettesíteni.

Nike AlphaDunk first look

Nike AlphaDunk first look

Új technológia

Az új modellek az úgynevezett Air Knit felsőrészt fogják viselni, ami hasonló az előző két Lebron modellnél használt Battleknit anyaghoz. Újdonság még a szarvesbőrrel borított sarok rész, a rajta teljes átívelő hatalmas pipa, valamint az elől átlátszó Air Zoom talp.

Kinézet

A kiszivárgott Alphadunk színállás egy fekete alapon, király kék betéteket tartalmaz és mindezt egy magasszárú lépőben ötvözik. A midsole benne a kék légbetéttel, valamint átlátszó kék gumírozott talppal. Számomra elsőnek kicsit érdekesen fest a lépő kinézete, de várjuk a további képeket.

Nike Alphadunk

Nike Alphadunk

 

Megjelenés

Sajnos hivatalos információkat még nem közöltek sem az árazásról, sem pedig a megjelenés pontos dátumáról. Térjetek vissza később, mert amint lesz pontosabb információnk frissítjük a cikket. 🙂

Nike Alphadunk

Nike Alphadunk

Kép-és hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.
×