Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit: Van még ennél is feljebb?

Egyes szakértők és sneakerhead-ek az Adidas Ultra Boost technológiáját tartják a legjobbnak a piacon, már ami a cipők talpait illeti. Viszont a Nike most egy olyat húzott, ami még talán az UB-nál is nagyobbat szól. Megérkezett a széria eddigi leginnovatívabb modellje, az új React Hyperdunk 2017 Flyknit! Ha kíváncsi vagy a részletekre, a lépőre vagy arra, hogy tényleg ekkora dobás-e ez a modell, akkor kattints és megtudod a tovább után.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Az új React Hyperdunk 2017 Flyknit szálas lépőnek a debütálása nem is lehetett volna jobbkor, mint az NBA nagy döntőjében, amikor a Golden State Warriors erőcsatára Daymond Green a pályán élesben is tesztelhette, hogy mit is tud az új technológia.

Első ránézésre egy elég érdekes formavilágot láthatunk, telis-tele egyedi elemekkel. Az én szememet az általam csak ,,kitüremkedésnek” definiált dolog ragadta meg a talpa vonalában, ugyanis maga az első rész egészen egyedien az emberi lábujjak vonalait követi. A talpán csakra vagy akupunktúrás pontokra hasonlító koncentrikus körök rajzolódnak ki, egészen hihetetlen módon.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

A Nike ígérete szerint az augusztus 3.-án a lépő különleges ,,bajnoki” aurával fog megjelenni. 🙂 Ezt kíváncsian várjuk, valamint azt is, hogy élőben tesztelhessem a pályán. Az igazat megvallva nagyon bejön maga a formavilága és a letisztult, visszafogott színhasználat. Már a bajnoki meccs közben is kiszúrtam Green lábán, igazi furcsaságként jelent meg az NBA-ben. Aki magáénak szeretne tudni egy darabot, annak hazánkban potom 54990 forintot kell kicsengetnie egyetlen párért.

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Szín: Grey
Megjelenés: 2017. augusztus 3.
Ár: 54.990 Ft

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit

Kép- és Hírforrásunk a Nike volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.
×